La empresa ha respondido
Via email info opgevraagd voor het repareren van 3 loop sloopfietsen omdat ik er in ieder geval 1 goede van wil maken. Of de electrische onderdelen onderling past. Ik ben zeer tevreden en zeer snell... Ver más
La empresa ha respondido
Een tweetal reacties op mails met een aantal vragen werd in een record tijd beantwoord!! En nog hartstikke goed ook!! Zeer service-gericht en hulpvaardig. Daar kan ieder groot bedrijf een voorbeeld aa... Ver más
Ha contestado el 89% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Top geholpen
Denken mee en doen echt de moeite om te helpen.
Laat je niet misleiden door het hippe uiterlijk van de Cortina E-Lett. Na anderhalf jaar modderen met een fiets van ruim € 2.100,- kan ik maar één conclusie trekken: Cortina verkoopt inferieure techniek in een mooi jasje en laat de consument vervolgens keihard vallen.
Vanaf de eerste dag zit er een uitermate irritante en onverklaarbare tik in de constructie. Elke meter die je fietst word je herinnerd aan het technisch falen van dit product; het drijft je als gebruiker tot waanzin. Maar die tik is nog het minste probleem. Het remsysteem is ronduit levensgevaarlijk. De remmen trillen en krijsen zo extreem dat de hele fiets schudt bij een noodstop. Inmiddels zijn de remblokken al vier keer vervangen – een technisch brevet van onvermogen. Als ervaren fietser durf ik met dit voertuig het drukke verkeer niet meer in; je bent simpelweg onveilig op de weg.
Daarnaast is de bouwkwaliteit een aanfluiting voor deze prijsklasse. Ondanks dat de fiets altijd binnen staat, uiterst netjes wordt onderhouden en na gebruik wordt schoongemaakt, vreet de corrosie zich onder de lak van het aluminium frame door. De lak bladdert af bij normaal gebruik, wat duidt op een ernstig gebrek in het productieproces en de voorbehandeling van het materiaal.
Het is schrijnend om te zien hoe een fabrikant die zichzelf "kwaliteit" toedicht, volledig wegkijkt als een klant met harde bewijzen van productiefouten en zelfs mechanische schade door ondeskundig herstel komt. Cortina is volledig op de hoogte van dit dossier, maar verschuilt zich achter bureaucratie en weigert elke vorm van verantwoordelijkheid voor dit ondeugdelijke product. Een merk dat onveilige voertuigen op de weg houdt en garantie negeert, verdient geen plek op de markt. Bespaar jezelf de duizenden euro’s en de frustratie: koop geen Cortina. De glimmende marketing is het enige dat bij dit bedrijf wel werkt; de fietsen zelf zijn duurbetaald schroot.
Fiets is niet eens B-Kwaliteit. Cortina U4 fiets na paar maanden al afgeschreven. Bevestiging voor standaard is gemaakt van veel te dun materiaal. Afgescheurd en alle andere mogelijke manieren van bevestigen geprobeerd. Nu is frame zelf aan het afscheuren. Waardeloze fiets, slechtste koop qua fiets ooit gedaan. Bij fietsenmaker claimen ze dat mijn kind op de fiets zit als deze op de standaard staat wat absoluut niet waar is. Cortina absoluut een afrader.

Respuesta de cortinabikes.com
Super klantvriendelijk, ik had een kapotte fietsmand en ze stuurde meteen een nieuwe op!

Respuesta de cortinabikes.com
We hebben 2 Cortina fietsen gekocht een half jaar na elkaar. Waarbij bij beide fietsen het achterlicht het in 1x niet meer deden. Waarvan zelfs 1 fiets het achterlicht na 1 week er gewoon af gevallen was. Daarna de versnellingen bij de 2de fiets die het niet goed deden. Nu na net een jaar een beurt gedaan bij de eerste fiets. En moesten we al de tandwielen en de ketting vervangen omdat deze versleten was??!?!?! 1 jaar mee gefietst. Maar nu hebben we dit toch maar laten vervangen. En nu in 1x doet het voorlicht het niet meer als je een bocht naar rechts maakt. Dus waarschijnlijk weer een los draadje! Waardelose fiets! Na 1 jaar de tandwielen en ketting vervangen?? Vroeger fietste je 10 jaar met een fiets!!!

Respuesta de cortinabikes.com
Een tweetal reacties op mails met een aantal vragen werd in een record tijd beantwoord!! En nog hartstikke goed ook!! Zeer service-gericht en hulpvaardig. Daar kan ieder groot bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Respuesta de cortinabikes.com
Ik ben keurig geholpen met mijn vraag over een bout voor een accesoire die ik niet zelf kon beantwoorden. Ik heb het onderdeel kunnen bestellen, waardoor de fiets veiliger is geworden.

Respuesta de cortinabikes.com
Cortina E nite: Na 18 maanden ging het computerscherm al stuk. Het duurde daarna nog eens 2 maanden voordat dit vervangen kon worden. Nu, na 2,5 jaar en amper 3900 km op de teller, is ook de motor kapot gegaan.
Volgens Cortina is dit gewoon pech en komt het zelden voor omdat hun motoren grondig getest worden. Toch heb ik ondertussen al meerdere mensen gesproken met een gelijkaardige ervaring.
Als oplossing kreeg ik 40% korting aangeboden op een nieuwe motor. Voor mij voelt dat niet echt als een duurzame oplossing, maar eerder als een oplapmiddel om over 2/3 jaar weer hetzelfde te ervaren. Geen andere keuze om toch maar akkoord te gaan met het aanbod, aangezien een nieuwe fiets momenteel te duur is.
Voor een e-bike in deze prijsklasse had ik eerlijk gezegd meer betrouwbaarheid verwacht. Voor mij en mijn familie dus geen Cortina meer in de toekomst

Respuesta de cortinabikes.com
Ik ben zeer tevreden en zeer snelle reactie terug. Goede service mijndank daarvoor. Jullie zijn een TOP team ,
Groetjes Guido van Mierle

Respuesta de cortinabikes.com
Snelle reactie en goede service betreffende het vervangen van een standaard van een Cortina U4 transportfiets

Respuesta de cortinabikes.com
Cortina heeft mij uitstekend geholpen met een terugroepactie. Een lokale fietsenhandelaar rekende hoge bedragen voor de nodige reparatie. Cortina hielp met het vinden van een andere fietsenwinkel. Die hielp mij snel en vakkundig! Ik race weer rond op mijn inmiddels derde Cortina.

Respuesta de cortinabikes.com
Had een lastige vraag waar de dealer geen raad mee wist.
Deze is hier meteen goed opgepakt en serieus genomen.
Het antwoord nee was te kort door de bocht vonden ze.
Ze kwamen er dezelfde dag , na overleg met collega’s op terug.
Er is heel goed meegedacht en ik kan weer verder om een juiste fiets voor mij te vinden.
Super service👍🏻

Respuesta de cortinabikes.com
Iets meer dan twee jaar geleden een Cortina E-nite voor mijn vrouw gekocht. Mijn vrouw is chronisch ziek en beperkt mobiel en deze e-bike bracht haar weer wat vrijheid. Echter het plezier was van korte duur; de trapondersteuning viel na enkele maanden uit en mijn vrouw was gestrand en kon met moeite thuiskomen.
De reparatie viel onder garantie en het leek verholpen, maar helaas. Na een maand hetzelfde probleem.
Inmiddels is hij vier keer gerepareerd voor hetzelfde probleem en is zo'n beetje die hele fiets vervangen maar de trapondersteuning werkt nog steeds niet.
Door dit alles heeft mijn vrouw de fiets amper kunnen gebruiken en is de fiets in totaal maanden niet beschikbaar geweest wegens reparaties. Er is in twee jaar nog geen 500km op deze fiets gereden en hij is nu waardeloos. Inmiddels buiten de garantie..
Wat een slecht product!

Respuesta de cortinabikes.com
Ik heb gesproken met de klantenservice en werd zeer goed en deskundig geholpen. Mijn fiets werd bij een dealer in mijn nieuwe woonplaats gefixt! Thx voor jullie hulp!

Respuesta de cortinabikes.com
Zeer goede en fijn contact met de klantenservice
Goed geholpen met een fiets die net buiten de garantie valt.
Jullie zijn top!

Respuesta de cortinabikes.com
De dame in kwestie, heeft mij top geholpen, om het zelf even te proberen op te lossen, met foto en de nodige info. Ik ga het van de week proberen Annabel.
Dank je wel..

Respuesta de cortinabikes.com
Erg fijne ervaring met de Cortina E-Blau. De fiets rijdt heerlijk en voelt kwalitatief sterk aan. Door eigen toedoen had ik een klein mankement, maar de klantenservice heeft dit super adequaat opgepakt en echt meegedacht. Heel prettig geholpen. Dit is een bedrijf dat vertrouwen geeft. Absoluut een aanrader!

Respuesta de cortinabikes.com
Fijne Service! Ik had een issue met mijn fiets. Ik werd gebeld door de klantenservice en hebben het issue snel en goed opgelost. Dank

Respuesta de cortinabikes.com
Más información sobre otros tipos de reseñas.