Corvani Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Bij CORVANI geloven we dat een comfortabel en stijlvol huis begint met de juiste producten. Daarom selecteren wij zorgvuldig woon- en keukenproducten die design, kwaliteit en gebruiksgemak perfect combineren. Onze missie is eenvoudig: hoogwaardige producten aanbieden die het dagelijks leven gemakkelijker, praktischer en mooier maken. Van slimme keukenhulpmiddelen tot stijlvolle accessoires voor in huis, elk product wordt gekozen met oog voor functionaliteit, duurzaamheid en een moderne uitstraling. Wij begrijpen dat klanten waarde hechten aan betrouwbaarheid. Daarom streven we naar een prettige winkelervaring met veilige betalingen, duidelijke communicatie en een klantenservice die altijd klaarstaat om te helpen. Bij CORVANI draait het niet alleen om producten, maar om het creëren van een huis waarin comfort, gemak en stijl samenkomen. Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning? Ons team staat graag voor u klaar. E-mail: info@corvani.nl Bedankt voor uw vertrouwen in CORVANI.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Solar draken lamp voor buiten besteld…

Solar draken lamp voor buiten besteld op 28 aug. 2 stuks a 79.95 nog steeds niks ontvangen zeer slechte zaak. Niks bestellen als je graag opgelicht wil worden. Een email geprobeerd te sturen maar het e mail bestaat niet ik krijg hem terug

20 de septiembre de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Oortjes besteld maar nooit iets…

Oortjes besteld maar nooit iets ontvangen en als je een mail naar de klantenservice stuur komt die weer terug omdat die niet verzonden kan worden. Als je het contactformulier invult hoor je ook nooit iets. De track en tracé werkt ook niet.
Update: Na 8 weken lagen ineens de oortjes in de brievenbus. Maar nooit iets gehoord van de klantenservice.

3 de septiembre de 2026

Smart wallet verkeerd geleverd

Smart wallet besteld met een vak voor briefgeld , na lang wachten een smart wallet ontvangen zonder briefgeld vakje . Als je retour wil sturen moet dit op eigen kosten , kost meer dan het product . Veel geregel met douane papieren . Zijn echte oplichters .

1 de septiembre de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters Hier niets bestellen artikel…

Oplichters Hier niets bestellen artikel valt tegen en dan retour op eigen kosten naar China en douane papieren regelen veel kosten en moeite dus dat de meeste mensen denken Pffft endaar profiteren ze van en blijven hun rotzooi mooier tonen en beschrijven ,

21 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Artikelen en prijsverhouding komen niet overeen.

Artikelen en prijsverhouding komen niet overeen.Aan verpakking en kwaliteit is duidelijk te zien dat het afkomstig is uit China.Bij retour zelf zorgen dat het terug gaat naar China en zelfs de douane papieren regelen.Dus.......hier niet bestellen!!!!!!!!

16 de julio de 2026

Allemaal misleiding

Ik heb een anti diefstal tasje besteld. Op de site staat dat er een verborgen achtervak in zit en een staalkabel in de schouderband, dit is beide niet het geval. Ook staat er snelle bezorging met DHL en PostNL, maar na bestelling krijg ik een track en trace dat het pakket vanuit China komt, dus gewoon dropshipping en werd na een week bezorgd met Gofo. Allemaal misleiding zodat je daar bestelt. Ik heb ze een e-mail gestuurd met deze bevindingen en omdat ik de tas wil retourneren, maar heb nog geen reactie mogen ontvangen helaas... Er staat snelle klantenservice maar niet dus.

Niet hier bestellen!

18 de agosto de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.