Van hoe de medewerkers van Cosmeau met hun klanten omgaan, kan menig bedrijf in Nederland nog iets leren. Tevreden als ik ben over de wasstrips van Cosmeau had ik een nieuwe bestelling gedaan, maar da... Ver más
Lekker ruikende wasdoekjes soms met een beetje was geur bolletjes erbij..wc doekjes en alles reiniger doekjes werken ook prima!! Vaatwas doekjes trouwens ook maar die heb ik enkel nog maar in proef ge... Ver más
Wat een teleurstelling om er achter te komen na de uitzending van Keuringsdienst van waarde dat deze en eigenlijk alle wasstrips grotendeels uit plastic bestaan. De zogeheten PVA's. Er staat op jullie... Ver más
La empresa ha respondido
Goed product van een bedrijf met een unieke propositie. Maar hoe mooi het verhaal ook, ik koop het niet als het eindresultaat niet voldoet. Deze wasstrips koop ik elke keer bij wanneer ze op zijn, w... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Sustainable care and beauty products like laundry detergent sheets, safety razor blades for women, and cleaning tabs.
Raasdorperweg 52 H, 1175 KX, Lijnden, Holanda
- support@cosmeau.com
- cosmeau.com
Ha contestado el 74% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Prima wasstrips!
Cosmeau wasstrips is tot nu toe het beste merk voor wasstrips die ik geprobeerd heb. Keuze tussen verschillende fijne, niet opdringerige geuren.
Vriendelijk en snelle service wanneer je een vraag hebt.
Stinkende wasstrips
De was strips zijn na een paar weken erg gaan stinken. Ik kan er niet meer mee wassen en dus meer dan 100 euro door de plee spoelen. Ik heb hier over gebeld en gemaild maar krijg geen contact. Erg slechte zaak

Was niet voldoende schoon
Fijn dat er gestreefd wordt naar minder milieubelastende verpakkingen en schoonmaakmiddelen. Ik was met de wasstrips en gebruik ook de schoonmaakflessen. Ik vind de was helaas niet schoon genoeg, vlekken blijven zitten en witte was vertoont gele oksels. De glazen flessen bevallen goed, zijn decoratief zodat je ze op de plek kunt laten staan waar je ze gebruikt. Inhoud ruikt ook lekker.
wasstrips en vaatwas blokjes
De wasstrips gebruikten we al een tijd met prima resultaat. Nu ook de vaatwastabletten geprobeerd. Deze werken prima. Wel zout en glasspoelmiddel erbij. Zeker aan te bevelen.
Ik wacht nog steeds op de bestelling
Ik wacht nog steeds op de bestelling
Niet mogelijk om contact te krijgen.

super wasmachine reiniginging
Wasmachine wast weer super schoon en ruikt weer lekker fris
Alweer mij 2 de pakket besteld ..top!!
Ik was al meer dan 20 jaar en heb nu…
Ik was al meer dan 20 jaar en heb nu eindelijk een shop gevonden die zorgt dat als ik gewassen heb en thuis kom dat mijn huis heerlijk fris ruikt! Mooie deal met alle extra’s als je meer besteld! Snel in huis en echt top kwaliteit. Ga zeker vaker bestellen !!
Je was Ruikt lekker
Snelle levering, brievenbuspakketje dus je hoeft niet thuis te zijn.
Ik heb lentefris gehad en nu cherry blossom beide ruiken erg lekker.
De wasstrips gebruik ik bij grote was 2 stuks en andere 1 stuk. Beide wasjes ruiken heerlijk fris en zijn schoon. Makkelijk op te bergen ivm de kleine verpakking. Zo fijn, topproduct!!
Heb al eens een ander merk wasvel geprobeerd maar die rook niet lekker of helemaal geen geur. Prijs kwaliteit ook top!
Heerlijk ruikende wasstrips en…
Heerlijk ruikende wasstrips en geurparels aan faire prijs. Product werkt: de was is schoon en ruikt fris! Heel vlot verzonden oon
Degelijke producten die een goed…
Degelijke producten die een goed milieuvriendelijk alternatief zijn.
Tevreden!
Vlot geleverd, goed verpakt en blij met het wasresultaat en de geur. Ik ben nog op zoek naar mijn favoriete geur. Maar het was schoon en ruikt fris. Tevreden!
Het ruikt lekker
Het ruikt lekker, niet overdreven. Makkelijk te doseren.
Levering was op tijd
Levering was op tijd, machine ruikt lekker en is schoon
Helaas bij alle geuren muffe was …
Heb alle geuren geprobeerd maar helaas mijn was komt muf uit de machine en later muf uit de droger
Heb een nieuwe machine half jaar oud en gereinigd voor gebruik maar helaas. Niet enthousiast

Deostick zit potvast.
De deostick is heel klein . De stick jasmi n zit gewoon vast ik krijg er geen beweging in. Ik heb deze nochtans correct in de houder geplaatst.
slecht
slecht, pakje niet ontvangen, gelukkig proefpakket.
Moeilijk, moeilijk, uiteindelijk moet ik formulier voor post.nl invullen , krijg ik nieuw proefpakketje. Met een retour etiket ( beloven ze). Mocht het proefpakketje nog binnen komen dan moet ik het terugsturen.
Slecht dus voor een proefpakketje waarvoor betaald is.
vervolg: Heb toch een mailtje gekregen dat ze het geld terug storten, ben benieuwd.

Respuesta de cosmeau.com
Ik ben fan van de wasstrips
Ik ben fan van de wasstrips! Alles heerlijk schoon en geen zware grote verpakkingen. Ik heb mezelf 1 mooie bewaardoos cadeau gedaan.
Heel tevreden
Snelle levering van de producten.
Lekker geurende wasstrips.
Leuk om te zien dat er steeds meer natuurlijke producten bijkomen.
Ik zal mijn bestellingen steeds meer uitbreiden met andere producten dan alleen wasstrips en geurparels.
Heel tevreden klant (al een tijd)😃
De vaatwasblokjes werken echt niet
De vaatwasblokjes werken echt niet. Echt een vettig vies laagje over de vaat heen. Echt niet schoon.
En op de site kan ik geen 1ster review geven, meerdere keren geprobeerd maar kan het uiteindelijk niet verzenden. Dus dat is niet goed / prettig.
(Wasstrips vind ik wel heel prettig?

het is oke
het is oke.
we gebruiken het in de hoop goed te doen voor het milieu.
het maakt redelijk schoon.
de geur is matig.
Más información sobre otros tipos de reseñas.