Cosmetic Skin er en klinik med dygtigt og proffesionelt personale. Som kunde bliver man mødt i øjenhøjde, og man er i trygge hænder fra det øjeblik, man træder ind i klinikken. Igennem hele forløbet f... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Tak til søde Simone, hun er meget dygtig, grundligt og ærlig.. Jeg er tilfreds med resultatet og en kæmpe anbefaling herfra
Jeg kom første gang ved Simone, til en gratis og uforpligtende konsultation, efter at have tjekket alverdens klinikker ud. Fra jeg trådte ind i hendes virkelig fine klinik følte jeg mig set, hørt og... Ver más
Jeg ville virkelig anbefale Simone fra Cosmetic Skin. Hun er super sød, enormt kompetent og utrolig dygtig til sit arbejde. Simone passer virkelig godt på sine kunder og tager sig god tid til at vej... Ver más
Cosmetic Skin i Vejle er en speciallægeklinik inden for kosmetiske behandlinger med speciale i hudforyngelse, botox, fillers og microneedling. Med ekspertise og en tilgang til naturlig skønhed, tilbyder Cosmetic Skin individuelle behandlingsplaner. Alle behandlinger udføres udelukende af vores specialuddannet og erfarne sygeplejerske og læge, som er din sikkerhed for et naturligt og harmonisk resultat.
Enghavevej 9D, 2. sal, 7100, Vejle, Dinamarca
Simone er den dygtigste! Jeg har været så glad for Simone igennem flere år, og jeg skifter aldrig behandler. Jeg er helt tryg ved smukke - naturlige - resultater til perfektion.

Respuesta de Cosmetic Skin Vejle
Jeg giver mine bedste anbefalinger til Simone og Cosmeticskin. Simone giver altid god og ærlig rådgivning. Jeg føler mig i trykke hænder og resultater af hendes behandlinger er absolut tilfredsstillende 😍

Fantastisk.
Fantastisk dygtig, og med øje for et naturligt resultat. De varmeste anbefalinger.

Respuesta de Cosmetic Skin Vejle
Klinikken rummer god harmoni, ro og varme og man føler sig altid velkommen.
Simone er SÅ dygtig fagligt, men er også en positiv og imødekommende person, som altid siger sin mening og guider dig til de rigtige valg.
Det er tydeligt at det er vigtigt for Simone at både hun og kunden er fuldt ud tilfreds, når man går derfra.
Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg skulle følge med Simone da hun åbnende sin egen klinik.
De varmeste anbefalinger herfra 🙏🏻❤️

Respuesta de Cosmetic Skin Vejle
Jeg har brugt Simone som behandler over en længere periode. Da hun blev selvstændig, var jeg ikke i tvivl om, at jeg flyttede med som kunde. Jeg give min bedste anbefaling for udført arbejde og kundetilfredshed samt objektiv vejledning. Super tillidsskabende person.

Respuesta de Cosmetic Skin Vejle
Jeg har en del gange tideligere fået lavet mine læber på andre klinikker og har egenligt altid været tilfreds. Indtil i dag faktisk, hvor Simone har udført det flotteste stykke arbejde, hvilket sætter tingene i perspektiv og får alle mine tideligere behandlinger til at blegne.
Jeg er ovenud tilfreds med resultatet.
Meget anbefalesværdigt :)
Helt klart en anbefaling herfra🫶🏼
Lækker klinik✨
Professional rådgivning👌
Simone er sød og smilende, og mega dygtig. Jeg er så glad for min behandling og resultat 🫶🏼
Tusind Tak 🙌🏻Søde Simone🌸🌺
Simone er en utrolig kompetent behandler som bare kan sit håndværk. Hun er utrolig venlig og formår at skabe tryghed med det samme, man træder ind i hendes klinik.
Man kan være sikker på at man ikke går fra klinikken gør i begge er tilfredse med resultatet.
Hun står altid klar med råd og vejledning som man kan bruge.
Derudover er klinikken gennemført og atmosfæren er bare rolig og skøn.
De bedste anbefalinger herfra.
Første botox behandling for mit vedkommende. Fantastisk oplevelse fra start til slut! Simone er virkelig dygtig og giver en meget grundig gennemgang af formålet med behandlingen og de forskellige steps. Da jeg i dag så resultatet på “før/efter billeder” var det klart og tydeligt at se hvor stor forskel der var. Fik både lavet brynløft samt bekymringsrynke og er virkelig tilfreds med resultatet. 10 stjerner herfra, til trods for at man kun kan give 5 :-)

Respuesta de Cosmetic Skin Vejle
Har kun positivt at skrive om Simone, hendes rådgivning, behandlinger og fantastiske klinik! Vil klart anbefale hende!
Simone har fra dag ét udstrålet ærlighed om sit arbejde, god sjæl og intentioner skinner tydeligt som en stjerne på himlen. Fra det øjeblik, jeg mødte hende, føltes det, som om jeg havde kendt hende i årevis, og den gode aura omkring hende var umulig at ignorere.
Hun er et eksempel på, hvordan integritet og dygtighed går hånd i hånd. Hun er ikke kun dedikeret til sit arbejde, men gør det med en sjælfuldhed og oprigtighed, som er sjælden at finde. Hendes intentioner er altid præget af at gøre det rigtige, og det skinner igennem i alt, hvad hun gør.
Hvis du leder efter en, der ikke kun er dygtig i deres arbejde, men også besidder en sjæl, der stråler af ærlighed og gode intentioner, så led ikke længere.
Simone er bare super dygtig til det hun laver, og man kan mærke hvor meget hun brænder for sit arbejde, hun har virkelig sans for detaljer og er super i mødekommen og professionel.
Simone er altid smilende og meget imødekommende.
Hun er åben og ærlig om behandlinger, så resultatet bliver meget naturligt.
Hun er professionel med høj faglighed og jeg har altid følt mig tryg hos hende.
Hun får mine varmeste anbefalinger ❤️
Wauu Simone, det har virkelig været en rigtig god oplevelse at komme hos dig i din nye klinik. Så imødekommende, afslappende og smukke lokaler du har fået. Det vigtigste er dog din meget kompetente og store viden på området, det giver så megen tryghed i behandlingen.
Sidst men ikke mindst så har du nogen af de absolut bedste kosmetiske hudpleje produkter på markedet, skønt.

Respuesta de Cosmetic Skin Vejle
Efter min behandling hos Cosmetic skin føler jeg mig som en friskere updated version af mig selv!
Til at starte med følte jeg mig tryg og utrolig godt vejledt i den indledende samtale.
Selve proceduren blev eksekveret i trygge rammer af ekstremt kompetent personale og det endelige Resultat var helt som jeg ønskede det, så fint og naturligt! Jeg føler virkelig der blev lyttet til mine ønsker.
Det endelige udtryk er i tråd med min alder (51) og mit øvrige udseende -
Et super professionelt forløb hele vejen igennem.
De allerbedste anbefalinger fra mig
Rikke

Respuesta de Cosmetic Skin Vejle
Jeg har været så heldig, at jeg har været i hænderne på Cosmeticskin. Jeg havde brug for en ny vurdering af min hud, efter jeg har været trofast kunde et andet sted, og jeg havde brug for et sted som kunne tilgodese mine krav om, at mit ansigt skal blive ved med at se naturligt og frisk ud samtidige med at jeg bliver ældre.
Og hold da op jeg blev positiv overrasket. Jeg oplevede at få en professionel vejledning og en god plan for hvad jeg gerne vil have. Jeg har efter behandlinger, oplevede et rigtig godt resultatet og jeg kan kun anbefale Cosmetiscskin.
Hvis man er usikker på om man skal gøre det, kan jeg kun anbefale at man tager en samtale dernede, stor ros herfra.
Hilsen en meget tilfreds kunde

Respuesta de Cosmetic Skin Vejle
Jeg er MERE end tilfreds, og kunne jeg give flere stjerner, gjorde jeg det uden at blinke.
Fra jeg træder ind i klinikken, føler jeg mig 100% velkommen, hørt og set.
Jeg får råd og vejledning i topklasse, og Simones erfarne væsen gør mig rolig og tryg.
De smukkeste rolige omgivelser og den varme modtagelse i klinikken, fylder mig med optimisme og følelsen af at være kommet det HELT rigtige sted.
Jeg er DYBT taknemmelig, og ovenud tilfreds med mine ansigtsbehandlinger, som har gjort underværker for mit “senior”ansigt.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til alle👌❤️

Respuesta de Cosmetic Skin Vejle
Mega god service og kanon vejledning så man får det ønskede resultat, alt bliver lavet så det ser ordentlig og naturligt ud.
Vil klart anbefale man vælger Simone hun har 100% styr på det hun laver.

Respuesta de Cosmetic Skin Vejle
Utrolig flot klinik, hvor man kun kan føle sig tryg i deres hænder…:-) de laver de mest fantastiske behandlinger, og er knald hamrende dygtige.. 🤗🌸 klinikken ligger lige ved åen i Vejle, så nemme parkeringsmuligheder, og super nemt og finde.. ☺️
kæmpe Anbefalinger herfra..:-)

Respuesta de Cosmetic Skin Vejle
Simone forstår at sætte kunden i centrum når man træder ind i hendes klinik! Super imødekommende og er perfektionist hvad hendes håndværk angår.. vil til hver en tid anbefale hende 🌟

Respuesta de Cosmetic Skin Vejle
Más información sobre otros tipos de reseñas.