STOP MARIJKE
Deze beoordeling is om anderen te waarschuwen, zodat ze nadenken voor ze zich inschrijven. Vorig jaar schreef ik me in en dacht te maken te hebben met professionele relatiebemiddeling, niets is minder waar. Costa Cupido heeft geen kantoor, geen database, er is geen persoonlijke benadering waarbij profielen worden voorgesteld, er is geen klachtafhandeling. Marijke is verontwaardigd wanneer je het niet eens bent met haar keuze. Er is geen enkel overleg mogelijk ondanks verzoeken daartoe. Na een date wordt ook niet gecheckt hoe de date was. De profielen die werden voorgesteld woonden op 50km tot 120km afstand en zelfs in het buitenland. Er wordt geen rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren, afstand of politieke voorkeur; in deze tijd van polarisatie is het naïef en onprofessioneel om tijdens relatiebemiddeling dat niet te vragen. Navraag bij de dates bleek dat de tarieven nogal uiteenlopen voor een en hetzelfde jaarabonnement van 250€, 1250€ tot 1595€ wat ik zelf betaalde. In 8 maanden 4 profielen ontvangen waarvan 3 video calls gehad. Het is tekenend voor de laksheid die Costa Cupido laat zien. De voorstellen die je zou verwachten als je betaalt voor een dienst zijn er gewoon niet. Costa Cupido is gebaseerd op bedrog en zeer waarschijnlijk dat op dit forum de 5 sterren reviews AI gegenereerd zijn of familie en vrienden zijn ingeschakeld. Bedenk je goed voor je tot inschrijving overgaat; dat wat er ook gebeurt, je krijgt je geld nooit terug en je krijgt geen date die bij je past. Costa Cupido is puur bedrog en oplichting.