Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden niet het bestelde product ontvangen wat de advertentie aangaf. Jammer wij kregen echt een shit product. Maar na een email hierover kregen wij binnen enkele dagen ons geld terug. Keurige... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ondanks hun maatadvies waren de bestelde beha's veel te klein! Na veel gemail en onnozele antwoorden bieden ze aan om €10 terug te storten (terwijl het €30 heeft gekost)...tja, je mag de rommel dan w... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb via Facebook 2 potten gietvloer besteld af ruim €100. Ik krijg nu hele kleine potten toegestuurd met goedkope verfrollers. Daar kan ik nog geen m2 mee doen. Schandalige oplichterij. Ik wil Mij... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 73% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

1,9

Todas las opiniones

28 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

De bestelde en betaalde…

De bestelde en betaalde artikelen(koplampen reinigingset) niet GELEVERD!!!!
OPGELICHT

17 de agosto de 2026

Respuesta de Cottoom

Geachte klant, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen.
Het spijt ons oprecht dat uw recente ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed en we begrijpen uw gevoelens volledig. We beloven uw probleem prioriteit te geven en zo snel mogelijk op te lossen. Als u uw artikel niet heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn verantwoordelijk voor elk product. Stuur uw gegevens naar ons e-mailadres voor klantenservice: service@cottoom.com. Ons professionele klantenserviceteam zal u binnen 24 uur de beste oplossing bieden. Geef ons alstublieft de kans om het goed te maken; hartelijk dank.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden niet het bestelde product…

Maar na een email hierover kregen wij binnen enkele dagen ons geld terug.
Keurige correspondentie met de info van de webwinkel top.

1 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik geef GEEN ster want het lijkt of je…

Ik geef GEEN ster want het lijkt of je emails in zowel Nederlands als Engels niet goed gelezen worden, ook ik kocht "een emmer gietvloer" die genoeg moest zijn voor op z'n minst 2 en halve vierkante meter, maar ik heb de meter niet eens gered en heb via de klantenservice om opheldering gevraagd die me aan blijven bieden dat als ik de transportkosten betaal, ik nog een emmertje kan ontvangen, jaaaa over weer 3 weken?? mijn eerste projectje is danig mislukt dat ik er een alternatief overheen moet gaan leggen... dus wees voorzichtig met bestellen want de genoemde vierkante meters kloppen niet.

28 de julio de 2026

Respuesta de Cottoom

Geachte klant, wij waarderen uw feedback en bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij willen u graag verder helpen. Stuur uw bestelgegevens naar ons supportteam via service@cottoom.com, dan zorgen wij ervoor dat uw probleem naar behoren wordt afgehandeld. Bedankt dat u ons de kans geeft u te helpen.

OPLICHTERS.

Het is dat je een ster moet geven om een review te schrijven maar ze verdienen NUL sterren. Besteld en niet geleverd. Geen geld terug dus € 45,98 kwijt. OPLICHTERS zijn het. Cottoom is van Salmon technology inc. Helaas inmiddels bij Liriosa besteld en dat is ook Salmon technology inc. Ben bang dat ik daar gewoon € 89,99 kwijt ben.

17 de julio de 2026

Geachte klant,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring; uw feedback helpt ons continu te verbeteren. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor dit vervelende incident. Wij staan ​​altijd achter het principe dat "elk vertrouwen bescherming verdient" en als wettelijk erkend bedrijf is uw tevredenheid de reden van ons bestaan. Als uw bestelling niet is geleverd, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice (e-mail: service@cottoom.com). Ons team zal uw probleem binnen 24 uur behandelen. Wij garanderen dat alle producten onder de after-sales service vallen. Bedankt dat u ons de kans geeft om het goed te maken.

Wat een oplichters

Wat een oplichters . het zelfde verhaal als hier onder met de gietvloer coating. grote emmer bestelt en je krijgt een saté potje .

19 de julio de 2026

Respuesta de Cottoom

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat het artikel niet aan uw verwachtingen voldeed. Neem voor verdere hulp contact op met onze klantenservice via service@cottoom.com en vermeld daarbij uw bestelgegevens. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gietvloer reclame Facebook oplichterij…

Mijn geld terug of retour zenden. Hoe kan ik ze bereiken.

14 de julio de 2026

Respuesta de Cottoom

Beste klant, we waarderen het dat u ons op de hoogte stelt van uw zorgen. Het is nooit onze bedoeling dat een klant teleurgesteld raakt, en we willen dit graag voor u uitzoeken. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice via service@cottoom.com en vermeld daarbij uw bestelgegevens; wij zullen er vervolgens voor zorgen dat dit snel wordt opgelost. Bedankt voor uw begrip.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik bestel iets maar ben me huis nummer…

Ik bestel iets maar ben me huis nummer vergeten en heb wat ik bestel niet binnen geld ook niet terug stort kregen de contact gaat niet zo als het hoord bellen kan ook niet replay van mail werkt niet raad niet aan om er iets te kopen

23 de junio de 2026

Respuesta de Cottoom

Geachte klant, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om feedback te geven.
Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor uw onaangename ervaring. Wat de reden ook is, wij vinden het erg jammer dat u deze ervaring heeft gehad. Integriteit en klanttevredenheid vormen de basis van ons bedrijf. Daarom nemen wij uw situatie zeer serieus en willen wij deze zo snel mogelijk onderzoeken en voor u oplossen.
Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, verzoeken wij u vriendelijk uw bestelinformatie en relevante schermafbeeldingen te sturen naar het e-mailadres van onze klantenservice: service@cottoom.com. Ons professionele serviceteam neemt binnen 24 uur na ontvangst van uw bericht contact met u op en biedt u een passende oplossing.
Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback. Wij kijken uit naar uw reactie en zullen er alles aan doen om u onze oprechtheid en de door ons doorgevoerde verbeteringen te laten ervaren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

They advertise with 20 kg buckets of…

They advertise with 20 kg buckets of epoxy sand. They supply 1 kg. No reaction from support

20 de junio de 2026

Respuesta de Cottoom

Dear Customer, we are deeply saddened by your feedback. We sincerely apologize for the product's discrepancy from the advertised description and the disappointment it caused you.
To correct this error as quickly as possible, please send your order details and product photos to service@cottoom.com . We have arranged for a specialist to handle this urgently and will contact you within 24 hours to properly resolve the return/exchange issue.
Your satisfaction is of utmost importance to us. We cherish your trust and will strive to improve to prevent this from happening again. Thank you for your understanding and for giving us the opportunity to make amends.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het product wat ik gekocht had was niet goed. Ze hebben het bedrag netjes teruggestort. Het is heel netjes opgelost door het bedrijf. Hartelijk bedank voor de goede service. U heeft een geweldig bedrijf met een geweldige service

2 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had 4 potten gietvloer besteld en…

Ik had 4 potten gietvloer besteld en krijg een verfrol van 1 euro. ik ben flink opgelicht door deze fraudeleuze organisatie. Dat zoiets nog reklame mag maken.... Triestig......En dan antwoorden ze met een nog triestiger standaard mailtje. De 40 tal reviews op trustpilot zeggen genoeg. dit is SLECHT, SLECHTER, DE ALLER SLECHTSTE. Ze beloven het geld terug te storten.... maar ze doen het NIET. Het zijn ECHTE OPLICHTERS. Koop hier niets

9 de mayo de 2026

Respuesta de Cottoom

Geachte klant, wij hebben uw feedback ontvangen en danken u hartelijk!
Wij betreuren het ten zeerste dat u deze onaangename ervaring heeft gehad. Wij bieden u onze oprechte excuses aan en willen dit probleem zo snel mogelijk voor u oplossen. Zou u de details van uw bestelling naar ons klantenservicemailadres willen sturen? Het e-mailadres is: service@cottoom.com. Ons klantenserviceteam staat voor u klaar en zal u binnen 24 uur een bevredigend antwoord geven!
Geef ons alstublieft de kans om deze fout goed te maken. Hartelijk dank voor uw begrip!

Cottoom Vloercoating

Vloercoating besteld geschikt voor 10m2 kreeg een remia emmertje geleverd met 500 gram product.
Product leek nog het meeste op speelzand,het was niet te verwerken. Advertentie gaf een duidelijk vloeibaar product weer en dit was kneedbaar gewoon oplichting eerste klas.

27 de marzo de 2026

Respuesta de Cottoom

Beste klant, bedankt voor uw feedback over de Cottom Vloercoating.
Het spijt ons enorm dat u zo’n teleurstellende ervaring met het product heeft gehad en het niet naar behoren kunt verwerken. Wij begrijpen uw frustratie volledig en nemen uw klacht zeer serieus.
Stuur uw bestelgegevens naar onze klantenservice-e-mail: service@cottoom.com , dan zoeken wij binnen 24 uur naar een passende oplossing voor u.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Had voor 10 vierkante meter bestelling…

Had voor 10 vierkante meter bestelling geplaatst maar heel klein emmertje gekregen met .05 kg inhoud, € 39.99 betaald maar kan hier niets mee, wel mail verkeer geweest en op een gegeven moment is een bedrag teruggestort van € 37.79 waar ik niet om gevraagd heb want ik wil het product hebben zoals besteld en anders zal ik andere stappen moeten ondernemen.( BESTEL #COOM22059)
Alle informatie gegeven maar firma werkt nog steeds niet mee en laat niets meer weten.
Ook 09-04-2026 weer mail want nog steeds geen oplossing

24 de marzo de 2026

Respuesta de Cottoom

Beste klant, bedankt voor uw feedback en het delen van uw bestelervaring .
Het spijt ons enorm dat u een verkeerde inhoud heeft ontvangen en dat er ongevraagd een bedrag is teruggestort, waardoor uw wens om het juiste product te ontvangen niet is vervuld. Wij begrijpen uw ontevredenheid volledig.
Stuur alstublieft uw volledige bestelgegevens naar onze klantenservice-e-mail: service@cottoom.com .(bestelnummer: COOM22059) Wij onderzoeken uw geval direct binnen 24 uur en komen met een passende oplossing voor u.

Had voor 20 vierkante meter

Had voor 20 vierkante meter, maar heel klein emmertje gekregen en kan nog geen vierkante meter mee bewerken. Oplichtersn.l. € 69.00 betaald
Alle tekst in het chinees en geen gebruilsaanwijzing

19 de marzo de 2026

Respuesta de Cottoom

Geachte klant, we hebben uw feedback ontvangen en hartelijk dank!

Het spijt ons oprecht dat u deze keer een negatieve ervaring heeft gehad. Onze excuses hiervoor. We willen dit probleem graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Kunt u een korte beschrijving van de situatie sturen naar ons e-mailadres voor klantenservice? Het adres is: service@cottoom.com. Ons aftersales-team staat klaar en zal u binnen 24 uur een bevredigend antwoord geven!

Geef ons alstublieft de kans om het goed te maken. Bedankt voor uw begrip!

Had grootre flessen verwacht

3 de marzo de 2026

Respuesta de Cottoom

Geachte klant, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw zorgen met ons te delen.
Het spijt ons zeer te horen dat uw recente winkelervaring onbevredigend was en wij bieden onze oprechte excuses aan. Wij begrijpen uw teleurstelling en doen er alles aan om dit recht te zetten. Om uw reactie te versnellen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via e-mail: service@cottoom.com. Ons toegewijde klantenserviceteam zal u binnen 24 uur gedetailleerde hulp bieden.
Wij hopen oprecht uw vertrouwen terug te winnen en kijken ernaar uit van u te horen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Uiteindelijk geld terug

Ondanks twijfelachtige berichten op Trustpilot 3 bh's besteld en betaald (reservering) via Klarna. De bh's waren veel te klein. Cottoom wilde ze niet teruggestuurd krijgen, naar China sturen duurt lang en is te duur. Voorstel Cottoom met bijbetaling van € 5 zou ik 3 nieuwe bh's kunnen krijgen in grotere maat. Dat wilde ik niet, want deze zouden waarschijnlijk ook te klein zijn. En ik wilde niets bijbetalen. Het heeft 3 maanden geduurd, maar door bemiddeling van Klarna is uiteindelijk bereikt dat ik niets hoef te betalen. De reservering is ingetrokken.

14 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Miniature cans with only a few mm in…

Miniature cans with only a few mm in it. Don’t be fooled by the pictures. Fraud!

1 de enero de 2026

Respuesta de Cottoom

Dear Customer, thank you very much for taking the time to share your feedback.
We sincerely apologize that your recent experience did not meet your expectations, and we fully understand your frustration. Please send your details to our customer service email address: service@cottoom.com. Our professional customer service team will provide you with the best solution within 24 hours. Please give us a chance to make amends; thank you very much.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos ding. Werkt echt niet zoals ze zeggen

Waardeloos ding. Werk

13 de diciembre de 2025

Respuesta de Cottoom

Geachte klant, hartelijk dank voor het delen van uw feedback met ons.
Het spijt ons ten zeerste om uw ervaring te lezen. Het is onze verantwoordelijkheid om u een perfecte ervaring te bieden, en dat is deze keer duidelijk niet gelukt. Wij begrijpen uw teleurstelling en frustratie volledig. Stuur de details van uw situatie naar: service@cottoom.com, en ons klantenserviceteam zal binnen 24 uur contact met u opnemen om het probleem op te lossen en hopelijk dit toezicht goed te maken.
Wij verontschuldigen ons nogmaals voor het eventuele ongemak en danken u voor uw vertrouwen en geduld.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Duurt veelste lang voordat het geleverd…

Duurt veelste lang voordat het geleverd wordt

13 de diciembre de 2025

Beste klant,
Bedankt voor uw feedback. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor de vertraging en de veroorzaakte teleurstelling. Uw zaak heeft prioriteit gekregen en we zullen deze zo snel mogelijk oplossen.
Als het artikel niet is aangekomen, neem dan contact op met ons after-sales team via e-mail: service@cottoom.com. Ons team zorgt binnen 24 uur voor een oplossing. Bedankt dat je ons de kans geeft om de zaken recht te zetten.

8 consejos para escribir buenas reseñas.