CPH EmbroideryOpiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig pæn kasket og virker til at være fornuftig kvalitet. Savnede dog lidt kommunikation mellem bekræftelsen og afsendelsen — fx en mail om, at produktionen var sat i gang :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Rigtig fine kasketter og god service men føler der er noget misvisende ved at hedde Cph Embroidery og så se at kasketten er made in china

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har bestilt arbejdestøj med mit eget logo igennem CPH Embroidery, og det spiller bare!!!. Korrespondancen med deres medarbejder, er super professionel og der er hurtig respons. Kan varmt anbefale dere... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de bordado

Escrito por la empresa

Brodering på tekstil. Vi hjælper dig med at brodere dit design på stort set alt slags tekstil. Vi producerer til virksomhedsbrug såvel som privat, så der er intet minimumskøb. Vi tilbyder en hurtig levering og god kundeservice, så tøv ikke med at kontakte os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Rigtig pæn kasket

27 de mayo de 2026

Respuesta de CPH Embroidery

Tusinde tak for de fine ord! Og tak for god feedback! Det ser vi ind i, at få lavet, det er en rigtig god ide!

Rigtig god oplevelse

Super lækkert produkt(købte en cap til min bedre halvdel). Ingen farveforskel fra hjemmeside til slutproduktet og broderiet er lige som jeg havde bestilt det. Dertil dejlig hurtig ekspedition

19 de marzo de 2026

Respuesta de CPH Embroidery

Det er vi virkelig glade for at høre! Tak for din fine anmeldelse :)

Super 👍🏻

Super gode produkter og virkelig god service. Der var en fejl på den trøje jeg havde fået leveret, (den passede ikke med målene på hjemmesiden) men de var hurtige til at svare og sende en ny. Kæmpe anbefaling!

4 de marzo de 2026

Respuesta de CPH Embroidery

Vi er glade for, at vi kunne rette op på det!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Rigtig fine kasketter og god service…

12 de marzo de 2026

Respuesta de CPH Embroidery

Tak for din feedback! CPH Embroidery står egentlig for at broderingen er lavet hos os i KBH, desværre er intet af vores tøj eller kasketter lavet i Danmark desværre.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt håndværk

Det er godt håndværk, og nemt at købe

2 de febrero de 2026

Respuesta de CPH Embroidery

Det er vi glade for at høre!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The team did an incredible job —not…

The team did an incredible job —not just embrodiging the desired designs but also treating me at a high level. Very satisfied. Thanks guys.

28 de enero de 2026

Respuesta de CPH Embroidery

We are so happy to hear that! Looking forward to maybe do some more!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Extremely good quality and super helpful staff!

CPH Embroidery is amazing! Extremely good quality and super helpful staff. They personalized hats for us on a very short deadline, and the embroidery turned out insanely good. Pickup was quick, easy, and super smooth. Highly recommend!

18 de diciembre de 2025

Helpful staff

It was very helpful that the staff reminded me of their last open day before Christmas, so I could pick up my order as it was a gift. It was amazing quality too, I am very happy.

19 de diciembre de 2025

Respuesta de CPH Embroidery

We are so happy to hear that! Thank you!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, hurtig levering og super flot resultat.

10 de diciembre de 2025

Tusinde tak Bina!

Super!

Super flot brodering, god kvalitet trøje (heavy sweatshirt), nem hjemmeside, super kundeservice og pick up på Vesterbro 😊

27 de noviembre de 2025

Respuesta de CPH Embroidery

Hvor er det bare en dejlig anmeldelse! Tusinde tak for det!

Høj anbefaling

Jeg gav Cph Embroidery nogle instruktioner om, hvordan jeg ville have broderiet, og om jeg kunne se en udkast til broderiet, og de sendte det til mig inden produktionen. De var meget professionelle og servicemindede.

6 de junio de 2025

Respuesta de CPH Embroidery

Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for vi kunne hjælpe med din opgave.

Super dygtige!

Fik lavet et lille fint broderi på ingen tid ! Ingen opgave er for lille for dem !👍👍

28 de marzo de 2025

Respuesta de CPH Embroidery

Tusinde tak for anmeldelsen Michael! Vi er glade for at kunne hjælpe med de små opgaver også!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god kundeservice og flot produkt

Virkelig god kundeservice, flot produkt og hurtig levering!
Jeg har modtaget den flotteste t-shirt med broderi - kvalitet af bluse og mønster er bare så god! Jeg er meget glad for det modtagne produkt.
Tak for god kundeservice.

17 de marzo de 2025

Respuesta de CPH Embroidery

Hvor lyder det bare dejligt, det er vi glade for at høre! Tusinde tusinde tak!

Fantastisk oplevelse!!

Jeg har fået lavet flere totebags og fik masser af hjælp undervejs i processen med hvilket design jeg skulle have, skrifttype, størrelse osv. Det har været en super mulighed at kunne komme ind i butikken på Vesterbrogade og vælge lige præcis den totebag jeg ønskede. Alt i alt fantastisk professionel service 😃

7 de diciembre de 2024

Respuesta de CPH Embroidery

Vi værdsætter din tid til at skrive denne anmeldelse og er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os! vi håber på, at se dig igen!

Suveræn kundeservice

Suveræn service hos CPH Embroidery. De leverede ikke kun en utrolig flot og personlig brodering, men også en kundeservice, der er helt i top! De var super hjælpsomme og tog sig tid til at sikre, at jeg fik præcis, hvad jeg ønskede. Kan varmt anbefales! 🌟

1 de noviembre de 2024

Respuesta de CPH Embroidery

Det er vi utrolig glade for at høre! Tak for de fine ord, vi håber på at kunne hjælpe igen i fremtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolutely fantastic experience with…

Absolutely fantastic experience with CPH Embroidery! The quality of their work is exceptional every detail in the embroidery is precise and beautifully done. Their service was outstanding, with a team that was professional, friendly, and attentive. They took the time to understand exactly what I wanted and went above and beyond to deliver it. I couldn't be happier. Highly recommend them to anyone looking for top-quality embroidery and outstanding service!

8 de noviembre de 2024

Respuesta de CPH Embroidery

Thank you so much! We appreciate your warming review and would be happy to help again!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.