Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle bruge en gave med fire dages varsel og skrev derfor til Creative Lav en søndag formiddag hvorvidt det kunne nåes. Jeg fik svar inden for et par timer om at det kunne de godt og at de ville... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er super super glad for vedhænget, fik også en sød ekstra smykke med som jeg virkelig er glad for. De var også meget søde og hurtige til at svare på spørgsmål jeg havde ang ordren. Ville helt klart an... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har nu handlet hos Creative Lab et par gange, og alle ordrer har været specielle med tekst, som vi selv har valgt. Det har været lidt spændende, da det har været ting som ikke umiddelbart kan returner... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Smykket var flot, men går hele tiden op i kæden. Dette er meget ærgerligt da man er bange for det pludselig ryger af og man mister et betydningsfuldt smykke.

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Vi er specialiseret i produktion og salg af unikke personlige varer. Vi tilbyder en bred vifte af produkter, der skræddersyes efter kundens specifikationer, herunder LED-lamper, navneskilte og fødselsdagsgaver. Vores mission er at skabe personlige og mindeværdige varer/gaver, der bringer glæde og betydning til særlige øjeblikke. Vi er stolte af vores evne til at levere kvalitetsprodukter, der er både innovative og personlige, og som skiller sig ud fra masseproducerede varer på markedet.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kvaliteten af matrialet samt tekst er…

Kvaliteten af matrialet samt tekst er så fint. Intet at komme efter der.
Ringede forgæves til dem i 2 dage for at få en status før jeg endelig fik fat i en 3 dag. Jeg har ikke modtaget T&T på pakken så anede ikke hvor den var. Fik så afvide at den lå automatisk på Postnord appen (som jeg ikke havde)
De sendte den godt nok til 6000 kolding men i den HELT anden ende af byen hvor det tog mig 30min at køre til.
Så alt godt med det man bestiller DOG kunne servicen være bedre.

5 de octubre de 2024
Logotipo de Creative Lab

Respuesta de Creative Lab

Dejligt du er tilfreds med din vare.

Vi styrer ikke, hvor varen bliver leveret, du vælger pakkeshop under bestilling. Leveres den til en anden, er det postnords fejl :)

Blev varen leveret inden for lovet tidsramme, som er 1-3 hverdage?

Fantastisk super service

Fantastisk super service, waw de er blevet flotte de chokolader til konfirmation, de svarede med det samme og lavede som vi ønskede ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 de octubre de 2024
Logotipo de Creative Lab

Respuesta de Creative Lab

Tak for pæne ord. Glad du er tilfreds 🫶🏻

Perfect service!

Very satisfying experience with Creative Lab! I wished for a personalised item and they prepared the design for my review even before my order! After ordering it, I received it in only 3 days! Super!

10 de octubre de 2024

Bestilling af bordkort

Vi have bestilt laser udskårne bordkort til vores bryllup. Vi var ude i sidste øjeblik. Da de kom efter 2 dage, opdagede vi at de havde glemt et navn, men da vi påpegede det sørgede de for at vi fik det korrekte navn, samme dag som vi skrev til dem! Supergod service og superflotte bordkort. Jeg kan varmt anbefale dette sted!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte det fineste lille hus…

Jeg købte det fineste lille hus graveret med min egen tekst, som jeg bare skrev ud i en køre. Det er blevet sat op på en rigtig fin og kreativ måde og jeg er meget tilfreds. God og hurtig service og levering. Og virkelig mange andre fine ting på hjemmesiden, så bestemt ikke sidste gang jeg handle her.

8 de septiembre de 2024

Fantastisk oplevelse….

Fantastisk oplevelse….
Jeg skrev om det var muligt ,at få lavet en højdemåler, og indgraveret navn, og have den leveret inden 3 dage.
Lynhurtigt positivt svar, 2 dage senere, fik jeg pakken.
Alt var som jeg bestilte…
Kan kun anbefale denne forretning 😄

5 de septiembre de 2024

Kæmpe ros

Kæmpe ros. Nem og overskuelig hjemmeside. Jeg fik leveret det fineste skilt til min søsters kobberbryllup. Leveringstiden var kun 3 dage. Rigtig god oplevelse.

28 de agosto de 2024

Skud ud til Abdallah

Fem stjerner for fantastisk produkt og ankomst i rekord tid.
Skud ud til Abdallah for at redde min bagdel efter jeg havde lavet en stavefejl i min bestilling - Nok Danmarks bedst service inden for branchen!

28 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service - kan varmt anbefales

Helt klart 5 stjerner, kunne man give mere fik de 10 :-) Fantastisk service samt hurtig svar , skulle bruge hjælp til en speciel opgave og sammen fik vi det udført samt hurtige levering. Igen 1000 tak for hjælpen. super flot slut resultatet :-)

15 de agosto de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.