Det er helt rått hvordan krypto-uttak her går unna på null tid uten masse ekstra spørsmål i det hele tatt. Jeg tok ut en fin gevinst i ethereum forleden og pengene var i walleten min etter knappe femt... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Grafikken på spilleautomatene her er helt nydelig og ser skikkelig moderne ut. Animasjonene er en fryd å se på, det er så smooth at du bare vil holde spinnende hele kvelden. Symbolene popper til liv p... Ver más
Alt på dette casinoet er på russisk, både selve siden, kundesupporten og reglene. Det er litt rart i starten men jeg har vennet meg til det, og supporten svarer faktisk kjapt selv om alt er på russisk... Ver más
Vennene mine var først ganske skeptiske til dette casinoet og trodde det bare var en av de der tvilsomme sidene. Men etter at de så uttaket mitt som kom rett inn på kontoen etter noen timer, meldte bå... Ver más
Información sobre la empresa
- Casino
- Casa de apuestas
- Casino o apuestas online
- Corredor de apuestas
- Instructor de juegos de azar y apuestas
- Servicio de apuestas
Escrito por la empresa
Najlepsze🥇 bonusy Do 30k złotych + 900 obrotów 🏆
Najlepsze🥇 bonusy Do 30k złotych + 900 obrotów 🏆
Escrito por la empresa

Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Det som virkelig redder kvelden er…
Det som virkelig redder kvelden er cashbacken her. Selv når flaksen er helt fraværende og alt går i dass, får jeg likevel en del av innsatsen tilbake. Det gjør at jeg ikke føler meg helt tom etter en dårlig stund. Litt deilig å vite at jeg ikke taper alt selv om lykken ikke er på min side. Jeg blir faktisk litt glad hver gang beløpet tikker inn på kontoen.
Spillene her laster inn på et blunk
Spillene her laster inn på et blunk, det er helt rått. Ingen venting, ingen frysing, bare rett inn i actionen med en gang. Jeg hopper fra en slot til en annen uten å bli irritert over loading screens i det hele tatt. Det gjør at jeg får lyst til å spille litt ekstra hver kveld, det føles så deilig smooth. Jeg blir nesten litt glad bare av hvor fort alt går.
Jeg synes det er helt fett at dette…
Jeg synes det er helt fett at dette casinoet stadig legger til nye spilleautomater, så det dukker alltid opp noe friskt å teste ut. Bare den siste måneden har de kommet med flere titler jeg aldri har sett før, og det holder spenningen oppe. Det føles deilig å vite at det alltid er noe nytt å prøve når jeg logger inn. Jeg blir lett engasjert og spinner videre litt lenger enn planlagt. Det er rett og slett gøy med så mye variasjon.
Jeg satt og spinte på en helt vanlig…
Jeg satt og spinte på en helt vanlig spilleautomat da det plutselig smalt til med en skikkelig stor jackpot. Summen bare steg og steg, og jeg satt der med hjertet i halsen og kunne nesten ikke tro det var sant. Nå går jeg fortsatt rundt og gliser som en idiot når jeg tenker på det. Det føles helt uvirkelig selv etter flere dager, sånn en gevinst hadde jeg aldri trodd jeg skulle få. Helt sinnssykt bra likevel.
Når jeg spiller på dette casinoet føler…
Når jeg spiller på dette casinoet føler jeg meg alltid helt trygg. De bruker vanlige betalingsmetoder som jeg kjenner godt fra før, som bankkort og Vipps, så det er null stress med innskudd. Hele nettsiden ser skikkelig solid og profesjonell ut, med bra design som gir god oversikt. Derfor kan jeg spille med helt ro i sinnet uten å bekymre meg for noe rart. Det gir en deilig følelse av sikkerhet som gjør at jeg koser meg ekstra.
My mates were dead skeptical when I…
My mates were dead skeptical when I told them about this online casino at first, saying it was probably another dodgy site. Then I showed them the withdrawal that landed in my account within a day and suddenly they were all ears. A few of them signed up themselves the next week after seeing that. It's brilliant how straightforward the payouts are here, no messing about. Makes me feel proper chuffed that I convinced them in the end.
Jeg liker virkelig variasjonen av spill…
Jeg liker virkelig variasjonen av spill her. Enten jeg er i humør for spilleautomater, roulette eller blackjack, så finner jeg alltid noe som passer. Noen kvelder går det i klassisk blackjack, andre ganger spinner jeg slots til det kribler i magen. Det er deilig å ha så mange valgmuligheter uten å kjede seg. Ren favoritt når jeg vil slappe av med litt action.
Jeg synes lojalitetsprogrammet her er…
Jeg synes lojalitetsprogrammet her er helt rått. De ulike nivåene gir faktiske fordeler som raskere uttak, bedre bonuser og egen kontaktperson, så det motiverer meg til å spille mer her enn andre steder. Jeg er allerede oppe på nivå tre og merker forskjellen skikkelig. Det er deilig å føle at innsatsen lønner seg over tid. Noen ganger blir jeg skikkelig glad når jeg ser at jeg har klatret et nivå til.
Det referral-programmet her funker…
Det referral-programmet her funker faktisk skikkelig bra. Jeg fikk med meg et par kompiser, og nå tikker det inn bonuspenger jevnlig uten at jeg trenger å løfte en finger. Det er helt deilig å se at vennene mine spinner litt og så kommer det ekstra til meg også. Jeg har allerede tatt ut noen hundrelapper takket være dem. Det føles som en liten passiv inntekt, og det gjør at jeg koser meg enda mer med å spille her.
I hit a lovely win of 2,800 euros on…
I hit a lovely win of 2,800 euros on one of the slots here last month and it still makes me smile thinking about it. Straight away I cleared some lingering credit card debt which felt like a massive weight off my shoulders. Then I treated myself to a new smartphone I've been eyeing up for ages and booked a wee weekend away in Kerry for the summer. The joy of seeing that balance pop up is hard to beat, honestly it's pure class.
Det beste med dette casinoet er at de…
Det beste med dette casinoet er at de faktisk betaler ut gevinstene uten å finne på noen unnskyldninger. Jeg har tatt ut flere ganger nå, og det går alltid rett inn på kontoen uten mas eller venting i evigheter. Litt crazy hvor ærlig de er med uttakene, det gir en skikkelig god følelse. Jeg stoler på dem og kommer definitivt til å fortsette å spille her.
Første innskuddet mitt gikk så smooth…
Første innskuddet mitt gikk så smooth at jeg nesten ikke trodde det var sant. Bonusen ble kreditert med en gang, og jeg hoppet rett inn i noen automater. Allerede etter et par timer hadde jeg vunnet en skikkelig fin slump, det var helt deilig. Så bra å komme i gang uten mas. Jeg er fortsatt litt euforisk over hvor enkelt alt gikk!
Jeg satt og spinte på en helt vanlig…
Jeg satt og spinte på en helt vanlig slot da det plutselig smalt til med en skikkelig jackpot. Jeg kunne nesten ikke tro det da summen bare steg og steg, det var helt sinnssykt. Nå går jeg fortsatt rundt og smiler for meg selv, det føles som en drøm. Dette casinoet vet virkelig hvordan man overrasker spillerne med sånne øyeblikk. Jeg kommer definitivt til å fortsette å spille her.
Mobilversjonen av dette casinoet er…
Mobilversjonen av dette casinoet er helt knall, alt flyter så smooth på telefonen uten noen form for lag. Det er superpraktisk å kunne logge inn raskt enten jeg er på farten eller bare koser meg i sofaen om kvelden. Jeg blir ofte sittende litt lenger enn planlagt fordi det er så lettvint. Det føles faktisk litt befriende å spille akkurat når jeg har lyst uten å måtte tenke på pc-en. Virkelig en gamechanger for meg!
Når jeg spiller her føler jeg meg…
Når jeg spiller her føler jeg meg alltid trygg og rolig. Det er de vanlige betalingsmetodene jeg kjenner fra før, som Vipps og bankkort, så det er null stress. Hele siden ser skikkelig solid ut med bra design og oversiktlige sider, det gir en god følelse. Jeg kan spinne og spille med helt sinnsro uten å tenke på tull. Det er faktisk en sånn deilig trygghet som gjør at jeg koser meg ekstra.
Grafikken på spilleautomatene her er…
Grafikken på spilleautomatene her er helt nydelig, moderne og stilrene. Animasjonene er en ren fryd å se på, det føles som om symbolene lever sitt eget liv. Jeg blir bare sittende og spinne videre fordi det ser så bra ut. Av og til får jeg faktisk gåsehud når bonusspillet kicker inn med alle de flotte effektene. Dette er rett og slett et casino som vet hvordan man lager øyeblikksmagneter.
The mobile version of this online…
The mobile version of this online casino is brilliant, everything runs smoothly on the phone with no lag at all. It's dead handy for a quick spin on the go or when I'm chilling on the couch in the evening. I love how convenient it makes everything, just tap and play without any fuss. Sometimes I get a bit excited when the wins come rolling in during my night-time sessions. Overall it's a top-notch experience that keeps me coming back.
Mobilversjonen av dette casinoet er…
Mobilversjonen av dette casinoet er helt super, alt kjører knirkefritt på telefonen uten noen hakking. Det er så praktisk å kunne spille litt på bussen eller slenge seg ned i sofaen på kvelden og spinne litt. Jeg bruker det mest når jeg ligger i sengen på kveldstid, og det føles virkelig behagelig. Noen ganger blir jeg helt oppslukt og glemmer tiden, men det er jo det som er poenget. Jeg anbefaler alle å prøve mobilutgaven, den er rågod.
Første innskuddet mitt gikk helt…
Første innskuddet mitt gikk helt knirkefritt, og bonusen dukket opp på kontoen med en gang. Jeg begynte å spille med den og klarte å vinne en skikkelig fin sum allerede samme kveld. Det føles så deilig når alt går på skinner fra starten av. Virkelig positivt overrasket over hvor raskt og enkelt det var. Nå gleder jeg meg til å fortsette!
Jeg synes det er ganske kult at alt på…
Jeg synes det er ganske kult at alt på dette casinoet er på russisk, både selve siden, supporten og reglene. Det gir en litt annerledes vibe som jeg liker, selv om jeg ikke er flytende i språket. Likevel går det overraskende greit å navigere, og supporten var kjempesnelle da jeg spurte om noe. Det føles som et ekte eventyr hver gang jeg logger inn. Jeg er skikkelig fornøyd og kommer definitivt til å fortsette å spille her.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.