Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg elsker udvalget i online shoppen, og der er god service og selvom der var en fejl i en af mine order blev det løst hurtigt og uden problemer. jeg nyder at have fundet den her side at handle på. vi... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Virker underligt at en webshop i 2020 ikke automatisk kan udregne en fragt pris, hvorefter man bliver opkrævet at betale ekstra til i en forvejen høj fragtpris. Ja det står oplyst på bestillingssiden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig en god webshop som man kan bruge flere timer på at nærstudere, da der er beskrevet så meget nyttig information omkring stortset alle produkterne olierne, butters, opskrifter osv. Priserne er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet hos Creme Compagniet 2 gange nu, inden for de sidste par uger. Servicen har været fantastisk, og Lone er meget hjælpsom. Butikkens udvalg er uden sammenligning i forhold til øvrige dan... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de cosméticos

Escrito por la empresa

Vi har siden starten af 1980'erne forhandlet råvarer til egen fremstilling af Naturprodukter. Primært rent vegetabilske produkter, og aldrig produkter testet på dyr. Vi har gode, velfungerende opskrifter og Gør det selv-sæt, så det for nybegyndere også er helt enkelt at gå til at fremstille sine egne færdigvarer. Derudover har vi et stort udvalg af æteriske olier og duftolier, duftlamper, emballage samt egenproduktion af færdigvarer. Vi sælger også råvarer til gør det selv lys. Lone Christiansen startede firmaet med et mål om at sælge gode råvarer og produkter til priser der er konkurrencedygtige, både i forhold til at købe færdige modsvarende produkter, men også i forhold til dem der gerne vil fremstille deres egne produkter, bør der være en økonomisk fornuft i det. Gode produkter er for os primært produkter der aldrig er tilsat f.eks. parabener, parfumer eller silkeprotein. Men hvor de virkestoffer der skal tilføres huden, kommer direkte fra de rene olier, vitaminer og ekstrakter der tilsættes i kombination, i en opskrift. Siden den tredje og sidste butik i København lukkede i 2011, har fokus været på webshoppen og vores varelager på Fyn, som jævnligt opdateres med nye spændende råvarer, olier og produkter, herunder nye opskrifter, som Lone udvikler løbende. Det er en passion for Lone at lege med nye produkter, at udvikle opskrifter og at finde nye spændende råvarer, så man hele tiden kan følge i hælene på industriens interessante opfindelser. Dog uden at gå på kompromis med de gode råvarer – for når man laver tingene selv, er konceptet jo netop, at man har mulighed for at vælge til og fra, som man vil. Det er Natur der Virker.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hurtig betjening og levering

Hurtig betjening og levering. Alt gik som det skulle og produktet er lækkert. Tak for handlen! (-:

31 de enero de 2024

Respuesta de Creme Compagniet

Tusind tak for din pæne anmeldelse, og hvor dejligt at du er glad for det du bestilte 😊🦋

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har for første gang prøvet…

Jeg har for første gang prøvet cremekompagniet
Det bliver ikke sidste gang
Jeg havde lidt problemer med betalingsformen og skrev derfor en mail
Jeg fik hurtigt et langt og udtømmende svar
Og de ting, jeg skulle bruge til en fødselsdagsgave, nåede frem til tiden
Og varene til mig er jeg ved at afprøve
Især blommecremen er helt vidunderlig, blød som silke og med en utrolig duft uden parfume, så en allergiker som mig, også kan bruge den
Jeg ser frem til en fremtid med cremekompagniet

25 de enero de 2024

Respuesta de Creme Compagniet

Tusind tak for stjernerne og din anmeldelse, det er vel nok dejligt at læse, at du er glad for produkterne 😊🦋

Varme anbefalinger

Hjælp ved afhentning af varer inden jeg rejste til Lanzarote så jeg kunne nå at få mine varer med. Det er dejligt at opleve sådan en dedikation og varme. En helt fantastisk oplevelse! Servicen var ikke blot hjælpsom, men også fyldt med ægte passion og åbenhjertet viden, utroligt venlig og ivrigt delende af ekspertise. En sand fornøjelse at opleve sådan en dedikation og varme. Varme anbefalinger !"

28 de diciembre de 2023

Respuesta de Creme Compagniet

Tusind tak for stjernerne og den meget fine anmeldelse her ⭐⭐⭐⭐⭐
Mvh. Lone / Cremecompagniet🦋

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice, kvalitet produkter, hurtigt leveringstid

Jeg har været en kunde hos Creme Compagniet i en stykke tid nu og jeg kan sige at Lone er meget hjælpsom og man få produkter med gode kvalitet som bliver leveret i god tid. Giver mine varmeste anbefaling herfra 😊

1 de diciembre de 2023

Respuesta de Creme Compagniet

Tusind tak for stjernerne og den meget fine anmeldelse 😊🦋

Alt super

Alt super. Mange spændende ting til gode priser

11 de noviembre de 2023

Respuesta de Creme Compagniet

Tusind tak for stjernerne og din anmeldelse🦋

Valorada con 5 estrellas sobre 5

vildt gode og mange produkter

vildt gode og mange produkter. kommunikation og service over al forventning. absolut ingenting at klage over.

19 de agosto de 2023

Respuesta de Creme Compagniet

Tusind tak for stjernerne og din anmeldelse🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har for første men ikke sidste gang…

Jeg har for første men ikke sidste gang handlet ved cremecompagniet. Der var en lille fejl i ordren, men jeg fik en ualmindelig god kundeservice da jeg sendte dem en mail og gjorde dem bekendt med fejlen. Jeg har nu fået mine varer og alt er som det skal være.
Jeg har været meget tilfreds med mit køb og ikke mindst den kundeservice jeg fik da det så var nødvendigt. Det er ikke mange steder man er så heldig. Jeg anbefaler klart at handle her, og hvis jeg får brug for en af deres varer en anden gang - tøver jeg ikke med at handle her igen.

24 de octubre de 2023

Respuesta de Creme Compagniet

Tusind tak for stjernerne og din fine anmeldelse :)

Første gang handlet hos Cremecompagniet

Jeg har handlet hos Cremecompagniet for første gang og lige modtaget min ordre. Jeg afprøvede at handle her selvom hjemmesiden ikke er super overskuelig og fragten også noget dyrere end andre steder, men dels har Cremecompagniet nogle produkter som de andre danske webshops ikke har (Feks avocado butter, stort udvalg i tørrede urter til at tilsætte og farve håndlavede cremer og sæber - og mange forskellige æteriske olier der både er langt dyrere og sværere at opstøve på andre danske webshops. Derudover fik jeg en helt fantastisk vejledning pr mail da jeg var usikker på flere ting samt ikke har PayPal, spurgte om jeg kunne betale med mobilpay, og det var der ingen problemer med. Som en ekstra lille dejlig ting ved Lones fine webshop var at få to gratis æteriske olier med i min ordre (som Lone selv gjorde mig opmærksom på og lod mig vælge ) og derudover fik jeg lov at få en lille gratis prøve med på een af de kostbareste æteriske olier, da jeg er usikker på evt allergi. Alt i alt TOP SERVICE som ikke kan fås andre steder - så det er IKKE sidste gang, jeg handler her.

4 de octubre de 2023

Respuesta de Creme Compagniet

Tusind tak for stjernerne og din fine anmeldelse :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en balm

Jeg bestilte en balm, der desværre havde en sur bilagt álá surt håndklæde. Produktet virker harskt. Jeg handler ikke her igen

12 de agosto de 2023

Respuesta de Creme Compagniet

Hej Amalia. Håndklæde og karklud vi skifter lidt linned ,men pyt.....Vi ved jo begge af den ene af de to balms du købte var helt ok😁 Jeg overvejede at lægge mailkorrespondancen med dig ind her som en kopi, fordi den så tydeligt viser hvordan mennesker svinger når de ikke får det som de Vil, men synes det er for meget plads at give dig for en balm hvor vi er uenige om duften. Er bare ikke alle alting dufter godt på.....

Alt gik flydende

Alt gik flydende, fik min vare hurtig (efter 2 dage). 10/10 herfra.

11 de julio de 2023

Respuesta de Creme Compagniet

Tak for stjernerne og for at tage dig tid til at lægge en anmeldelse😍

Kæmpe varm anbefaling!

Bedste service jeg nogensinde har oplevet online!!
Jeg blev ringet op af Lone efter at have lagt en ordre. Hun ville da bare lige fortælle mig at jeg havde misset den nuværende onlinerabat på olierne og den gratis vareprøve som jeg var kvalificeret til 😅 og så fik vi en god snak om de olier jeg har bestilt og jeg fik en masse inspiration og fif.
Jeg kan absolut anbefale at handle her, og jeg glæder mig til at handle mere

4 de mayo de 2023

Respuesta de Creme Compagniet

Hej Simone. Tak for din meget fine feed back og anmeldelse. Det er jeg rigtig glad for😍 Og vi snakkes nok ved om andre spændende projekter du kaster dig ud i🙂

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har efterhånden handlet ved Lone…

Jeg har efterhånden handlet ved Lone siden 2019 , jeg er fuldstændig vild med alle hendes fantastiske produkter,og hendes lige så fantastiske priser , Lone har et meget stort og flot udvalg, altid godt beskrevet hvad det bruges til hvad det indeholder af vitaminer mineraler osv. Lone er også flink til at vende tilbage hvis jeg skriver til hende.
Så Lone tak for dig knus Majbritt fra Skæring

13 de abril de 2023

Respuesta de Creme Compagniet

Kære Majbritt. Tak for din anbefaling. Endnu en...🙂Som sædvanlig super glad for at I) tager Jer tiden til det. Og du har da virkelig også fået lavet meget forskelligt i årenes løb og altid med en stor begejstring😍 Hilsen Lone

Den gode service.

Jeg blev ringet op af Lone, da hun mente jeg havde bestilt nogle forkerte varer i forhold til den creme jeg skulle lave. Det kalder jeg service.

15 de febrero de 2023

Respuesta de Creme Compagniet

Hej Grethe. Dejligt med tilbagemelding på handlinger jeg havde gjort uanset hvad. Synes selv det ville være så ærgerligt at stå med noget ubrugeligt, så når jeg får øje på det, så hellere lige en opringning så det kan løses. Det kan være en fordel ikke at være kæmpestor🙂🙂

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Imponerende udvalg, stærk pris og skøn service.

Butikkens udvalg er uden sammenligning i forhold til øvrige danske sider, og det sælges til en imponerende konkurrencedygtig pris.
Jeg er overordentligt glad for at være faldet over denne butik, så man ikke længer er tvunget til at handle udenlandsk eller hos "den store onlineforretning alle kender.." til helt andre priser.
Creme Compagniet har helt sikkert fået sig en ny fast kunde i mig.

26 de octubre de 2022

Kære Erik
Tusind tak for at tage dig tid, og skrive sådan en super dejlig anmeldelse. Det sætter jeg stor pris på💐🌼 🌻 🌞 Jeg har mange gode snakke og mail skriverier med mange af mine kunder, og det er noget af det der betyder meget for mig, ogh gør at mit firma bliver ved at føles rigtigt og ikke kun bliver en masse pakkeri og praktiske opgaver. Og så er jeg trods alt heller ikke større end at jeg kan have et øje med på de fleste ordrer og pakninger. Der kan da altid gå et eller andet skævt, men så længe man kan lide at gøre sit bedste kan man ikke gøre mere.
Så igen, tusind tak for de pæne ord👏🏼

god kundeservice

god kundeservice - stor viden og lækre produkter

17 de mayo de 2022

Hej Emilia
Tusind tak til dig, for at have taget dig tiden til at skrive en anmeldelse. Det sætter jeg altid super meget pris på💐

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Danmarks bedste udvalg af rene råvarer

Jeg vil til hver en tid anbefale at handle hos Cremecompagniet! Lone har et enormt udvalg af rene, naturlige råvarer, som er af allerbedste kvalitet, og som der er gjort en stor indsats for at finde. Her finder du råvarer, du IKKE finder andre steder i Danmark, så du kan lave rene produkter med virksomme ingredienser, og produkter, der faktisk virker! 🙏🏻
Som altid er alt virkelig godt beskrevet ift. indhold og virkning, hvilket gør det både nemt og spændende at udforske de forskellige råvarer.
Som altid tak for hjælpen ift. at dele ud af din store viden 😊

20 de febrero de 2022

Fantastisk butik!

Cremecompagniet har et kæmpe udvalg med meget nyttige og udførlige beskrivelser. Lone er et skatkammer af viden og har flere gange hjulpet mig med gode råd til hvordan jeg kan gøre mine cremer bedre.

Ingen steder finder man sådan et kæmpe udvalg til så skarpe priser og hvor der ovenikøbet er gjort en stor indsats for at finde de bedste og reneste varianter af produkterne, så jeg køber her igen og igen og igen🤩

28 de noviembre de 2021

Respuesta de Creme Compagniet

Kære Sidsel. Rigtig mange tak for din dejlige anmeldelse og de pæne ord til mig. Altid parat til en god snak og en lille pause i pakkeriet🌝

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid mega god personlig service

Altid mega god personlig service - jeg er blevet ringet op efter min bestilling, fordi hun lige skulle være sikker på nogle detaljer! Det viser utrolig stor omhu og det er ved at være en sjældenhed at man faktisk føler msn er blevet betjent af et ægte menneske, når man handler på nettet!
Jeg har handlet hos creme compagnier adskillige gange og vil ALTID vende tilbage ♥️

12 de septiembre de 2021

Hej Anja.
Rigtig mange tak for at tage dig tiden til at skrive en anmeldelse. Og så sådan en utrolig fin en, det er jeg rigtig glad for🤩
Jeg er helt ked ag jeg har afleveret din pakke så jeg ikke lige kunne lægge en lille ekstra hilsen i:)
Men husk til næste gang, at er der ikke lige noget du kan bruge i min varegruppe med gratis vareprøver, så er du altid mere end velkommen til at skrive noget du rent faktisk kan bruge og få det med.
Og igen, mange tak🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og gode produkter

Super service og gode produkter , handler der igen igen

20 de abril de 2021

Hej Lone
Og atter engang tusinde tak for pæne ord, og din tid til at lave en anmeldelse🤩

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.