Información sobre la empresa

1. Abogado penalista
  2. Estudio de abogados

Escrito por la empresa

Crimilex is een advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht met vestigingen in Turnhout, Hasselt en Antwerpen. Onze advocaten staan mensen bij wanneer ze door de politie moeten verhoord worden. Wij hebben hiervoor een 24/24 en 7.7 permanentiedienst zodat wij de klok rond beschikbaar zijn voor mensen die worden opgepakt en moeten verhoord worden. We zorgen daarnaast ook voor de verdediging wanneer mensen voor de rechtbank dienen te verschijnen. Maar ook slachtoffers kunnen bij ons terecht. Wij pleiten voornamelijk voor de politierechtbanken, de correctionele rechtbanken en de hoven van assisen.

2,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Maaike jans een advocaat van men...

Maaike jans een advocaat van men.... geloofde mijn verhaal niet terwijl een goede advocaat achter u hoort te staan zij vondt het Bullsht
In de rechtzaak heeft ze mij gewoon slecht verdedigt en zegt ze nog ik raad u aan om niet in beroep te gaan terwijl ik weet dat ik onschuldig ben
De vonnis stuurt ze me per mail ik wil haar bellen maar niemand neemt op

31 de enero de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Crimilex Strafrechtadvocaten bvba

Beste Jean Luc, blij dat we je hebben kunnen helpen. Ivm je vraag over je internationaal rijbewijs neem je misschien beste even contact op met je gemeente.

Ik wil Crimilex bedanken

Ik wil Crimilex bedanken om voor mij pro deo te willen optreden en dat ik in die moeilijke periode de nodige steun hebt gekregen bij het afhandelen van mijn dossier.

Graag wil ik ook iedereen Crimilex aanraden als advocatenkantoor en zal indien nodig zelf terug beroep doen op uw diensten.

18 de abril de 2022

Respuesta de Crimilex Strafrechtadvocaten bvba

Beste Paul. We zijn blij te horen dat onze hulp een steun kon betekenen in een moeilijke periode in de leven. Dank voor de mooie woorden van lof.

Chat gesprek

Beste, ik ben zeer tevreden over het chat gesprek. Snel en efficiënt.

15 de febrero de 2022

Respuesta de Crimilex Strafrechtadvocaten bvba

Bedankt voor de positieve review. Blij dat we je snel hebben kunnen helpen 😊.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had niet verwacht dat ik zo goed…

Ik had niet verwacht dat ik zo goed geholpen werd.maar ik geef het toe Mvr Janoe remies heeft me top geholpen ben haar dankbaar dat geef ik mee

23 de enero de 2022

Respuesta de Crimilex Strafrechtadvocaten bvba

Dank voor de mooie woorden. De positieve commentaar nemen we met plezier mee. 🙂

Valorada con 5 estrellas sobre 5

luisteren aandachtich naar het…

luisteren aandachtich naar het gebeuren.geven goede inlichtingen verder over de zaak.goede pleiters.

24 de noviembre de 2021

Respuesta de Crimilex Strafrechtadvocaten bvba

Bedankt voor de positieve woorden. We zijn blij dat we je kunnen helpen hebben.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.