Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Virkelig lækre kager: Tiramisu-, Profiterole- og Black forrest- kage. ♥️ Ret skummelt sted at hente kagerne. Nede i en kælder, ingen skilte. At kalde det “Butikken” er en kæmpe overdrivelse. Da... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og venligt personale! Jeg havde ikke gennemført min bestilling korrekt, og da jeg skulle hente kagen til min datters fødselsdag, viste det sig, at der ikke lå nogen bestilling. Pers... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Crownbakers er virkelig 10/10 stjerner. Det bliver mit stamsted fra i dag. Hændelsen: Jeg skulle vies og fik et opkald fra en anden person, som laver kager, om at hun alligevel ikke kunne... Ver más

Información sobre la empresa

1. Panadería

Escrito por la empresa

Hos Crownbakers er kvaliteten altid i højsædet, hvilket betyder, at vi bruger fortrinsvis danske produkter, og økologisk, hvor det er muligt. Ingen snyd og ingen genveje! Vores kager er udviklet til at holde sig friske og lækre i mange dage. Det gør vi af respekt for vores råvarer og vores kunder. Når kagerne holder sig friske og smagsfulde i flere dage, mindsker vi madspild, og det er godt for miljøet. Vi bruger råvarer af højeste kvalitet og bruger fortrinsvist danske produkter, og økologisk hvor det er muligt. Det giver bedst mening for os. Vi springer aldrig over hvor gærdet er lavest og det kan smages i alle vores produkter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Lækre kager

Lækre kager! Red velvet er en favorit! Og god betjening :)

21 de febrero de 2025

Respuesta de Crownbakers

Vores red velvet er heller ikke til at modstå!🤤 Vi ser frem til at betjene dig igen!😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var nemt og hurtigt at bestille…

Det var nemt og hurtigt at bestille kagen, vi fik en krokant chokolade kage og den var bar så lægger, det var en frosen kage, vi tog den ud 3 timer før den skulle spises og det var fint kunne have taget den ud også før, alt var super godt.

23 de diciembre de 2024

Respuesta de Crownbakers

Vi er glade for at I har nydt kagen og ser frem til at se jer i butikken igen🥰

Virkelig god kage

Virkelig god kage! Og super sød og imødekommende

29 de diciembre de 2024

Respuesta de Crownbakers

Det er vi glade for at høre om ser frem til at betjene dig igen🥰

Kage til nytår

Vi bestilte en kage til nytår, som var super god.

Personalet var super flinke og servicemindede.

31 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Crownbakers

Tak for de fine ord og vi glæder os til at tage imod dig igen!🥰

Cheesekagen med hindbær

Vi bestilte cheesekagen med hindbær og det var et hit!! Der var ikke en fingere af sætte.
Det bliver ihvertfald ikke sidste gang. Keep up the Good Work.

5 de diciembre de 2024

Respuesta de Crownbakers

Tak for de fine ord!🥰 Vi glæder os til at se dig i butikken igen❤️

Virkelig lækre kager:

Virkelig lækre kager:
Tiramisu-, Profiterole- og Black forrest- kage. ♥️
Ret skummelt sted at hente kagerne.
Nede i en kælder, ingen skilte.
At kalde det “Butikken” er en kæmpe overdrivelse.
Da jeg ikke kunne finde “butikken” prøvede jeg at ringe til det opgivne nummer, men ingen tog den før 20 minutter efter åbningstid - og der havde jeg ringet 7 gange..

24 de noviembre de 2024

Respuesta de Crownbakers

Jeg er glad for at du synes om for vores kager og har nydt dem😍 Vi startede med primært at sælge engros, men efterspørgslen på det private marked blev stor, derfor er det ikke en ''fysisk butik''😊Det er korrekt der ingen skiltning er, og det er fordi at vi venter på tilladelsen, så det varer ikke længe forhåbentligt!
Rigtig god dag🥰

Venlig og hurtig service

Venlig og hurtig service. Havde lidt problemer med at finde stedet, men ellers OK.

19 de noviembre de 2024

Respuesta de Crownbakers

Tak for de fine ord😁 Jeg beklager at det har været svært at finde stedet, da jeg ellers forsøgte så godt som muligt at guide dig via tlf😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækre kager :-) især…

Super lækre kager :-) især gulerodskagen. Mums! Vi kommer helt sikkert til at bestille fra jer igen :)

26 de octubre de 2024

Respuesta de Crownbakers

Tak for de fine ord😍 Vi glæder os til at se dig igen

Sindsyg god kage

Sindsyg god kage! Red velvet kage kan anbefales! :)

15 de octubre de 2024

Respuesta de Crownbakers

Tak for de fine ord 🥰 Vi er glade for, at vi har kunnet tilfredsstille dine smagsløg!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.