Virkelig lækre kager: Tiramisu-, Profiterole- og Black forrest- kage. ♥️ Ret skummelt sted at hente kagerne. Nede i en kælder, ingen skilte. At kalde det “Butikken” er en kæmpe overdrivelse. Da... Ver más
La empresa ha respondido
Det var nemt og hurtigt at bestille kagen, vi fik en krokant chokolade kage og den var bar så lægger, det var en frosen kage, vi tog den ud 3 timer før den skulle spises og det var fint kunne have tag... Ver más
La empresa ha respondido
Crownbakers er virkelig 10/10 stjerner. Det bliver mit stamsted fra i dag. Hændelsen: Jeg skulle vies og fik et opkald fra en anden person, som laver kager, om at hun alligevel ikke kunne... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Crownbakers er kvaliteten altid i højsædet, hvilket betyder, at vi bruger fortrinsvis danske produkter, og økologisk, hvor det er muligt. Ingen snyd og ingen genveje! Vores kager er udviklet til at holde sig friske og lækre i mange dage. Det gør vi af respekt for vores råvarer og vores kunder. Når kagerne holder sig friske og smagsfulde i flere dage, mindsker vi madspild, og det er godt for miljøet. Vi bruger råvarer af højeste kvalitet og bruger fortrinsvist danske produkter, og økologisk hvor det er muligt. Det giver bedst mening for os. Vi springer aldrig over hvor gærdet er lavest og det kan smages i alle vores produkter.
Vesterbrogade 196, st.tv, 1800, Frederiksberg C, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Crownbakers
Fantastisk service og venligt personale! Jeg havde ikke gennemført min bestilling korrekt, og da jeg skulle hente kagen til min datters fødselsdag, viste det sig, at der ikke lå nogen bestilling. Personalet var utroligt hjælpsomme og fandt en løsning, så jeg alligevel kunne få en kage med til min datters fødselsdag. Det reddede min dag, og min datter fik den kage, hun ønskede sig.

Respuesta de Crownbakers
Crownbakers er virkelig 10/10 stjerner. Det bliver mit stamsted fra i dag.
Hændelsen:
Jeg skulle vies og fik et opkald fra en anden person, som laver kager, om at hun alligevel ikke kunne lave min kage. Jeg fik det at vide samme dag som min vielse.
Jeg ringede rundt til forskellige steder i håb om, at nogen kunne lave en kage for mig, og det var lige meget hvilken – bare det var en kage! Crownbakers reddede mig i sidste øjeblik. Jeg fik min kage samme dag og endda en ekstra kager med. Crownbakers har reddet min dag, og fra nu af vil jeg altid købe mine kager til personlige anledninger der.
Tusind, tusind tak, Crownbakers!

Respuesta de Crownbakers
Jeg vidste ikke hvad det vil sige, at det smager himmelsk - indtil jeg smagt jeres lagkager.
Hold da op og Mashallah, det smager SINDSYGT!

Respuesta de Crownbakers
Bestille deres red velvet kage og den var bare lækker!

Respuesta de Crownbakers
Har købt kager hos dem i flere år, ALTID et hit 💖 Kan kun anbefaldes!!!

Respuesta de Crownbakers
De er det bedste jeg nogensinde har smagt

Respuesta de Crownbakers
Jeg havde lidt travlt, og manglede inspiration til en kage. Jeg fandt dog crownbakers, og hold da op. De kan sku bare det med kager. Smagen, anretning og servicen var tip top. Bestemt ikke sidste gang i ser mig

Respuesta de Crownbakers
Crownbakers har formået at lave de bedste kager! Jeg var sent ude og havde akut brug for en kage i sidste øjeblik! Den søde medarbejder i telefonen fik hjulpet mig med det samme! Det er ikke sidste gang jeg køber kage hos dem! Fortsæt det gode arbejde

Respuesta de Crownbakers
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.