Car Service Nederland Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb vandaag een super mooie auto gekocht een Opel corsa dit is al me derde auto hier nooit problemen gehad super goeie service van djeago verkoper en monteur

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Auto gekocht zeer te vreden mee goed en betrouwbare autobedrijf ooit jong en vakkundig ga zo door ….

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een mazda gekocht met nieuwe apk en toch wel zoals vermeld netjes geholpen zeer tevreden jongens bedankt voor jullie advies en behulpzaamheid

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

inkoop/verkoop

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

20 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Tevreden klant

Mitsubishi Grandis gekocht voor een goede prijs, goede service op wat puntjes die nog moesten gebeuren, vriendelijke en meedenkende medewerkers.

23 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topervaring bij CarServiceNederland in…

Topervaring bij CarServiceNederland in Apeldoorn!

Ik heb onlangs een geweldige auto gekocht bij CarServiceNederland en ben supertevreden met de service! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Ze namen echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en gaven eerlijk advies. De auto was in topstaat en helemaal nagekeken voordat ik ’m meekreeg. Je merkt gewoon dat ze hier met passie en vakmanschap werken.

Ik rijd nu al een paar weken in mijn nieuwe auto en hij bevalt fantastisch. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare auto en goede service!

5 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na de eerste kennismaking met de…

Na de eerste kennismaking met de eigenaar heb ik mijn auto toevertrouwd om eerst naar de remmen voor te kijken.
Ook de apk daar gedaan en een grote beurt. Super netjes gedaan en een goede service.

22 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn ervaring met de mannen van Car…

Mijn ervaring met de mannen van Car Service Nederland heb ik als zeer prettig ervaren! Vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel en zeer snelle en accurate reacties op al mijn vragen. Auto stond er netjes bij en enkele zaken die ik graag anders zag zijn aangepast naar wens en binnen zeer korte termijn. Je merkt aan alles dat de mannen als geen ander begrijpen hoe je behandelt wilt worden als koper van een auto, zeker niet uit de hoogte maar wel kundig en netjes.
Service is niet meer vanzelfsprekend en daarom kan ik dit bedrijf zeker bij anderen aanbevelen; mij zien jullie hier in elk geval terug!

9 de marzo de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.