Problemen maar ook oplossingen. Bij mijn aanmelding voor een beurt en APK via de site was er geen terugkoppeling dat de aanmelding stond. Na telefonisch contact bleek dat de datum en tijdstip wel... Ver más
La empresa ha respondido
Uitstekend geholpen door Mark K bij het leveren van onze nieuwe auto. Hij heeft alles goed uitgelegd en heeft ook mijn vragen voor, tijdens- en na levering beantwoord. Dankjewel!
La empresa ha respondido
De controle en de bandenwissel perfect geregeld. Als de eerste onderhoudsbeurt ook zo behandeld wordt ben ik en mijn renault happy
Escrito por la empresa
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Invita a los clientes a opinar
Goede voorlichting bij afspraak maken over de eventuele kosten.
afspraak en uitvoering ging prima.
Duidelijk en eerlijk. Ook netjes gebleven terwijl het mijn eigen schuld zou kunnen zijn.,
IK heb al mijn mening gegeven over mijn ervating met Hedin Veghel.
Waarom opnieuw deze vraag?
Goede en adequate afhandeling van de gedane werkzaamheden.
Mocht mijn lampje zonder afspraak laten vervangen

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Problemen maar ook oplossingen.
Na telefonisch contact bleek dat de datum en tijdstip wel was door gekomen, er bleek storingen te zijn in de registratie. Op de bewuste datum bleek dat ook, want er was niets bekend over een jaarlijkse beurt en geen vervangend vervoer geregeld.
De dame die mij geholpen heeft aan de balie heeft dit wel allemaal perfect opgelost, zelfs het vervangend vervoer !! Voor dit gedeelte chapeau!

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Fijn personeel, goede service. Vinden altijd een passende oplossing voor je probleem

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Auto gebracht voor een onderhoudsbeurt, aangegeven dat ik hierop wilde wachten. Prima zitruimte, goede koffie, netjes geholpen.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Klantvriendelijk en afspraken to the point

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Er is niet alleen gekeken, naar waar ik voor gekomen was. Het eigen initiatief van Hedin Automotive wasgoed op zijn plaats.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Na een klapband bij de vrachtauto naast mij vermoedde ik mogelijke schade aan de onderkant van mijn auto. Bij de Renault garage in Eindhoven werd mijn auto op de brug gezet en gecontroleerd. Er bleek gelukkig geen schade te zijn, en de controle was ook nog eens gratis! Da's nog eens goede service.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
geholpen conform afspraak, met duidelijkheid over de te verwachten kosten

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Más información sobre otros tipos de reseñas.