Renault-dealer Hedin Automotive Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn geholpen door Rik Brouwers, goede en rustige verkoper en zijn dan ook zeer tevreden. Duidelijke uitleg over over de benzine en hybride Renault en een Kia. Uiteindelijk een mooie groene Clio... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn al jaren heel tevreden klanten bij Hedin-Oss. Nu hebben we een andere auto bij hun gekocht en we zijn zeer tevreden over informatie en service door de kundige en vriendelijke medewerkers. D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De service aan mijn auto was subliem! Het personeel was bijzonder klantgericht en klantvriendelijk. Het personeel van de werkplaats idem dito. Zowel bij aflevering danwel na reparatie wordt je als k... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Sobre Renault-dealer Hedin Automotive

Escrito por la empresa

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

741 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Wij zijn geholpen door Rik Brouwers

Uiteindelijk een mooie groene Clio VI geleasd. Het Lange wachten is uiteindelijk op 10 juli beloond.

17 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn al jaren heel tevreden klanten…

We zijn al jaren heel tevreden klanten bij Hedin-Oss.
Dank jullie wel !

17 de julio de 2026

Occasion gekocht

Aanbod van te voren bekeken; ter plaatse rustig de tijd gehad om de occasions te bekijken.
Aankoop en aflevering probleemloos

30 de junio de 2026

Beste Frans,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Goed personeel en fijne service

Goed personeel en fijne service

16 de julio de 2026

Beste Bodi,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze service. Dank voor de review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Men is klantvriendelijk en en…

Men is klantvriendelijk en en servicegericht bezig en men denkt mee met de klant.

Beste Cecile en Hans,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze service. Dank voor de review en de mooie woorden.

A beurt

Punctueel op afspraak geholpen voor een A beurt en airco scheck.
Je kunt gebruik maken van koffie en water.Na uurtje klaar en tevreden naar huis 🏠.

Beste Rene,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze werkzaamheden. De koffie staat altijd voor je klaar. Dank voor de review.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Erg snel en goed geholpen prijs niet in verhouding

Erg snel en goed geholpen. Vriendelijk. Maar de prijs voor de reparatie was niet in verhouding.

Beste Gerard,

Wat fijn dat je snel en goed bent geholpen. Wij gaan dit intern bespreken. Dank voor de review.

Apk zonder zorgen

Online afspraak maken was eenvoudig,ik was te vroeg maar werd meteen geholpen, apk was snel en professioneel uitgevoerd.

Beste Roelof,

Wat fijn dat het maken van een afspraak eenvoudig was en fijn om te horen dat je meteen werd geholpen en dat je tevreden bent over de werkzaamheden. Dank voor de review en de mooie woorden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onderhoudsbeurt uitgevoerd volgens het…

Onderhoudsbeurt uitgevoerd volgens het schema netjes gedaan

Beste meneer/mevrouw Keursten,

Fijn om te horen dat het onderhoudsbeurt volgens schema netjes is gedaan. Dank voor de review.

Ik werd direct geholpen.

Ik werd direct geholpen.

Beste Jan,

Wat fijn dat je meteen werd geholpen. Dank voor de review.

ik ben goed en fijn geholpen

ik ben goed en fijn geholpen
personeel heel vriendelijk

1 de julio de 2026

Beste meneer/mevrouw Orsouw,

Fijn om te horen dat je goed en fijn bent geholpen en dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al jaren met grote tevredenheid klant…

Al jaren met grote tevredenheid klant bij Automotive Hedin in Oss. Wordt altijd vriendelijk, klantgericht en professioneel benaderd door de medewerkers van zowel de werkplaats als verkoop. Naar tevredenheid jarenlang een Renault Megane gereden, recentelijk een Renault Symbioz gekocht, ook weer bij Automotive Heding in Oss. Hierbij naar volle tevredenheid geholpen met de aanschaf door Marc Alewijn. Hij nam alle tijd voor ons bij de verkoop en bij de aflevering. Kortom, wederom een zeer goede ervaring bij deze dealer.

10 de julio de 2026

Beste Kees,

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen dat je al jarenlang in ons stelt. Fijn om te horen dat je opnieuw zo tevreden bent over onze service en de begeleiding bij de aanschaf van je Renault Symbioz. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe en zien je graag weer terug.

Persoonlijk

Persoonlijk, correct en behulpzaam

17 de junio de 2026

Beste meneer/mevrouw Bellen,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn goed te woord gestaan door de…

Wij zijn goed te woord gestaan door de manager en hij is de 1e verkoper geweest, die met ons een rit is gaan maken bij de aflevering van de auto om alles uit te leggen over de nieuwe aankoop.

13 de julio de 2026

Beste Pierre,

Wat fijn dat je zo goed te woord bent gestaan en dat alles netjes is uitgelegd. Wij wensen je veel veilige kilometers. Dank voor de review en de mooie woorden.

Super goede autodealer

Super goede autodealer. Kundig personeel en erg netjes geholpen.
Top adres!!

13 de julio de 2026

Beste René,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vestiging in Oss en ons personeel. Dank voor de review.

Julian van Hedin Automotive

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.