Renault-dealer Hedin Automotive Opiniones 3256

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Problemen maar ook oplossingen. Bij mijn aanmelding voor een beurt en APK via de site was er geen terugkoppeling dat de aanmelding stond. Na telefonisch contact bleek dat de datum en tijdstip wel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekend geholpen door Mark K bij het leveren van onze nieuwe auto. Hij heeft alles goed uitgelegd en heeft ook mijn vragen voor, tijdens- en na levering beantwoord. Dankjewel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De controle en de bandenwissel perfect geregeld. Als de eerste onderhoudsbeurt ook zo behandeld wordt ben ik en mijn renault happy

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Sobre Renault-dealer Hedin Automotive

Escrito por la empresa

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mocht mijn lampje zonder afspraak laten…

Mocht mijn lampje zonder afspraak laten vervangen

1 de junio de 2026

Beste Piet,

Wat fijn dat je jouw lampje zonder afspraak kon laten vervangen. Dank voor de review.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Problemen maar ook oplossingen!

Problemen maar ook oplossingen.
Na telefonisch contact bleek dat de datum en tijdstip wel was door gekomen, er bleek storingen te zijn in de registratie. Op de bewuste datum bleek dat ook, want er was niets bekend over een jaarlijkse beurt en geen vervangend vervoer geregeld.
De dame die mij geholpen heeft aan de balie heeft dit wel allemaal perfect opgelost, zelfs het vervangend vervoer !! Voor dit gedeelte chapeau!

18 de mayo de 2026

Beste Dré,

Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen, zelfs het vervangend vervoer. Dank voor de review.

Fijn personeel

Fijn personeel, goede service. Vinden altijd een passende oplossing voor je probleem

1 de junio de 2026

Beste Mark,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze service. Dank voor de review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Auto gebracht voor een onderhoudsbeurt

Auto gebracht voor een onderhoudsbeurt, aangegeven dat ik hierop wilde wachten. Prima zitruimte, goede koffie, netjes geholpen.

Beste meneer/mevrouw Frowijn,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de onderhoudsbeurt en dat je hierop kon wachten. De koffie staat altijd voor je klaar. Dank voor de review en de mooie woorden.

goed werk

De auto reed na het bezoek een stuk beter.

Beste Amand,

Fijn om te horen dat de auto na het bezoek weer beter reed. Dank voor de review.

Goede professionele klantgerichte…

Goede professionele klantgerichte service

22 de mayo de 2026

Beste John,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review en de mooie woorden.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, goede ervaren personeel!

Beste meneer/mevrouw Gorissen,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Extra beurt.Er is niet alleen gekeken

Er is niet alleen gekeken, naar waar ik voor gekomen was. Het eigen initiatief van Hedin Automotive wasgoed op zijn plaats.

20 de mayo de 2026

Beste meneer/mevrouw Doornbos,

Fijn om te horen dat ons initiatief gewaardeerd wordt. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor he delen van jouw ervaring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een klapband bij de vrachtauto naast mij vermoedde ik mogelijke schade aan de onderkant van mijn auto. Bij de Renault garage in Eindhoven werd mijn auto op de brug gezet en gecontroleerd. Er bleek gelukkig geen schade te zijn, en de controle was ook nog eens gratis! Da's nog eens goede service.

25 de mayo de 2026

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen na de klapband. We zijn blij dat er geen schade was en dat je onze service waardeert. Bedankt voor jouw positieve feedback.

Beste Paul,

We zijn blij te horen dat je onze klantvriendelijkheid en de kwaliteit van onze werkplaats waardeert. Bedankt voor de positieve feedback.

Airco

Bij een airco probleem is de klacht goed uitgelegd. Fijne service.

27 de mayo de 2026

Beste Cibert,

We zijn blij dat we het airco probleem goed hebben uitgelegd. Bedankt voor de fijne feedback.

geholpen conform afspraak

geholpen conform afspraak, met duidelijkheid over de te verwachten kosten

25 de mayo de 2026

Beste Mario,

Wat fijn dat je goed bent geholpen met duidelijkheid over de te verwachten kosten. dank voor de review.

Julian van Hedin Automotive

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.