Heb al meerdere goede ervaringen met Hedin Den Bosch.Na proefrit overtuigt dat de Twingo de juiste auto is. Nemen de tijd voor je bij aankoop met het gereedmaken van bestelling van nieuwe Twingo.... Ver más
La empresa ha respondido
Mijn auto had een lekke band. Uitgangspunt is dan dat de auto diezelfde dag nog kan worden gebracht en gerepareerd, verliep dat aanvankelijk wat lastiger. Daarom heb ik nogmaals contact opgenomen met... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Renault-dealer Hedin Automotive
Escrito por la empresa
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Invita a los clientes a opinar
Alles klopt weer
Altijd correct en netjes behandeld en volgens afspraak,kom hier al jaren en weinig of geen problemen.
Duidelijke uitleg en vriendelijk
Prachtige nieuwe auto
Prima auto, Prima Service, vriendelijke ontvangst, alleen wat minder terug gekregen voor mijn oude auto dan verwacht.
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Goed advies afspraken worden…
Goed advies afspraken worden nagekomen, alles wordt goed uitgelegd

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Duidelijke afspraken en eerlijke…
Duidelijke afspraken en eerlijke communicatie naar klant. Vriendelijk personeel.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
banden niet op spanning na bandenwissel, vlak voor vakantie.
Vlak voor de vakantie de auto een beurt laten geven en tevens de banden laten vervangen. Helaas onderweg naar vakantie adres in Frankrijk gingen na dik een uur lampjes branden over te lage bandenspanning. Veiligheidshalve wat langzamer gereden naar het eerste het beste tankstation met een bandenpomp. Daar aangekomen bleken 2 banden niet voldoende spanning te hebben. Na deze voldoende opgepompt te hebben, konden we verder. Daarna geen enkele lamp meer zien branden.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Ons nieuwe Reanult Captur Full Hybrid …
Ons nieuwe Reanult Captur Full Hybrid E-tech afgelopen vrijdag gekomen. Een van verkoper ( Ronald Okkinga ) heeft ons geholpen van het begint : het bestellen van de auto, klaar maken voor te rijden en alle informatie / feature uitleggen betreft nieuwe auto. Alle gaat snel en goed. Dit is ons tweede auto via Hedin Automotive Heerlen. Good Job !
Ik kom al jaren bij Renault en heb er 3…
Ik kom al jaren bij Renault en heb er 3 auto's gekocht. De laatste, Megane E, kreeg recentelijk een ZEB beurt. Wat is prettig bij Hedin vind, is: 1. de prettige manier van ontvangen door het personeel. 2. Het samen nog even controleren wat er moet gebeuren en eventueel nog aangevuld moet worden. 3. koffie en water zijn ruim voorradig en beschikbaar. 4. ik miste de kranten, limburger en telegraaf, die waren er voorheen wel en nu niet meer. De reden was, ze werden niet gelezen door de klanten en het personeel. Ik ben dus blijkbaar een uitzondering op die regel, maar gelukkig had ik mijn smartphone bij me.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Super professionele en vriendelijke…
Super professionele en vriendelijke service!

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Vorige week heb ik al een dergelijke…
Vorige week heb ik al een dergelijke enquete ingevuld.
ik kwam voor een APK-keuring
ik kwam voor een APK-keuring. werd op tijd geholpen. Altijd aardig personeel. Neem gewoon aan dat het goed is gebeurd, zo-niet dan ga ik gewoon terug.

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Wat begon als goed is uitgelopen op…
Wat begon als goed is uitgelopen op echt slecht.
Er wordt geen verantwoordelijkheid getoond of gedane werkzaamheden en alles valt onder regeltjes en bureaucratisch geneuzel.
Deze garage is verantwoordelijk geweest voor het kapot draaien van mijn motorblok maar geeft niks thuis.
Zelfs Citroën kan hierin niks betekenen omdat er bewust informatie is achtergehouden en mijn argumenten in de wind zijn geslagen.

Adequaat advies gekregen
Adequaat advies gekregen. Zeer vriendelijke hulp.
Goede en snelle afhandeling van de werkzaamheden

Snelle reparatie
Ik had autopech en mijn auto was naar de garage weg gesleept. Ondanks de vakantie periode hebben ze mijn auto toch best snel gerepareerd (binnen 1 week)

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Werft goed geholpen en goed kopje…
Werft goed geholpen en goed kopje koffie en apk keuring en onderhoud uitgevoerd

Autobeurt
Vriendelijk personeel die goed uitleg geven over de rekening en je ook informeren als het langer gaat duren

Respuesta de Renault-dealer Hedin Automotive
Omdat ik altijd vriendelijk en naar…
Omdat ik altijd vriendelijk en naar alle tevredenheid wordt geholpen.