Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb mijn puppy nu 4 weken in huis en ze is echt een verrijking in mijn leven. Het contact met de eigenaar verliep soepel en als ik vragen had nam ze de tijd om ze te beantwoorden. De hondjes won... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb mijn lieve pup nu ongeveer twee weken geleden opgehaald. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. Ik heb lang onderzoek gedaan naar de perfecte hond die bij mij past en kwam terecht bij d... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We hebben een ontzettend fijne leergierige sociale pup in huis. Ze kan al verschillende commando’s en is al behoorlijk zindelijk. Hoewel het contact door omstandigheden lastig verliep. Zijn we elke da... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben de Cuddlewellranch online gevonden. En daar geen dag spijt van gehad. Het contact verloopt prima. Alles word duidelijk op de app en telefonisch uit gelegd. De zorg voor de puppy’s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Parque zoológico
  2. Entrenador/a de perros

Escrito por la empresa

In de afgelopen 25 jaar is onze ranch uitgegroeid tot iets heel speciaals! CUDDLEWELLRANCH Een plek voor mens en dier. Bijzondere dieren, bijzondere mensen. En onze trots ... onze COBBERDOODLES ! Een labradoodle maar, in een heel nieuw jasje. Een arm vol lieve rafeligheid die we aanbieden om, een gezin weer op de rit of een kind met problematiek ... of gewoon voor in je gezin zo een heerlijk huis hondje aan te kunnen schaffen. Een plek waar mensen even, heerlijk, niks anders hoeven of moeten zijn dan mens met hun verdrietjes, hun traantjes, hun glimlach en hun wensjes. Soms laatste wensjes zelfs Op onze site kun je zien wie wij zijn, en hoe wij op deze prachtige plek met onze dieren liefdevol samenleven. Samen knuffelen. Met kamelen tot rendier en natuurlijk.. onze Cobberdoodles ! Wij zijn trots om met jullie te kunnen delen waar ons hart zo vol en warm van is. We geven je graag een kijkje in ons hart, ons huis en natuurlijk onze dieren. Een indruk van onze ranch. Heerlijk in de natuur. Een plek waar mensen hun ziek zijn vergeten. Een ranch waar kindjes hun, soms laatste, wensje in vervulling zagen. Een huis waar dieren samen wonen in hun meest, ultieme habitat. Een plek om een hondje aan te schaffen van een speciaal ras en uit een heel speciaal ''nest''.

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

♥️♥️♥️

Ik wilde meer lopen - ik ben een beetje gehandicapt. Een hond leek me een goed idee, daar moet je wel mee lopen. Maar geen chihuahua en geen Deense Dog, geen waakhond, een echt gezelschap. Misschien wel een vriend.
Ik vond al zoekend de hartverwarmende site van de Cuddlewellranch. Wat een ongelooflijke plek en wat een liefde bloeit daar! Ik appte.
Na een paar ontzettend leuke en gezellige gesprekken met Margalith (wat is dat een leuke meid, gewoon vriendinnenmateriaal 😉) kwamen we op de wachtlijst met als resultaat: Rakker! Het super schattige schitterend koffiebruine rafelpupje.
We konden na een vrij korte wachttijd Rakker al ophalen, op 18 juli - een paar dagen na de crematie van mijn lieve moeder. Zij vroeg regelmatig wanneer ons hondje nou kwam... Maar mam heeft Rakker op een weekje na net niet meer kunnen zien.
Haar dood is een groot verdriet.
Maar man o man - wat is onze rafelRakker een fantastische troost (hij komt mijn tranen weglikken 🥰) en afleiding...
Hij is, na uitslapen tot half elf, (!) ontzettend blij met iedere nieuwe dag en om ons dan weer te kunnen begroeten.
We zijn ineens beredruk - met Rak! Hij is onze eerste hond ooit en we gaan dus met hem naar puppy- en basiscursus, uit wandelen in bossen in de buurt en als hij slaapt "studeer" ik op lichaamstaal, gedrag, spelletjes etcetera. We leren zelf ook echt ontzettend veel.
Zijn uiterlijk is zó vertederend, echt ongelooflijk lief! En hij is ook een enorme vrouwenmagneet - zegt mijn vriend 😄. Rakker is de allerliefste, allervrolijkste, allerleukste, allerslimste en allerzachtste hond die je je kunt voorstellen. Hij is super speels, altijd goed gehumeurd én leert super snel wat onvoorstelbaar leuk is. Ik geloof ook dat Rakker best graag bij ons is...
Ik ben zoooooo blij met mijn lieve kleine eigenwijze beste vriend die buiten vaak liever snuffelt dan luistert... Hij gaat nog weleens op detectie- of speurles want o die neus krijgt zoveel informatie en wat gebruikt Rakker zijn neus graag!
Dank je wel Cuddlewellranch en Margalith. Rakker is precies wat we zochten en zó veel meer.

25 de octubre de 2022
Opinión espontánea
Logotipo de Cuddlewellranch

Respuesta de Cuddlewellranch

Lieve Klaartje.
Wat een heerlijke review dank je wel!
Onze site ademt ons.. en het is fijn te horen dat je het bij je bezoek/ophaalmoment ook hetzelfde hebt ervaren.
Want een leuke site is zo gemaakt en als je dan komt
en het zou tegen vallen, zou een deceptie zijn.
We hebben zoveel gezellige gesprekken gevoerd,
voor je kwam, dat we een hele leuke band kregen, inderdaad.
Soms heb ik daar wat meer tijd voor maar soms ben ik ook (tè)erg druk met alle beestjes op de ranch en het verzorgen van ons landgoed.
Ik zou willen dat ik met iedereen, in afwachting van zijn of haar pup, de tijd had om zo heerlijk te kletsen.
Belangrijker nog, is dat jouw Rakker zoveel liefde brengt
en ik heb gezien en gelezen, dat je zo gelukkig met hem bent.
Zelfs een sociaal media pagina aan hem wijdde, heerlijk !
Rakker is een pup zoals we onze pups wensen .
Het uiteindelijk resultaat, na jaren, de perfecte mix van milde, karakteristieke, rafelige rassen
verworden tot onze Cobberdoodle.
Een Australische labradoodle maar....
dan helemaal anders!
Het zal niet de eerste keer zijn dat je een labradoodle voorbij ziet komen
met slechts nog alleen een rechterarm erachteraan
of een geschrapt kind die ''de hond niet los mocht laten'' en dat erg letterlijk nam
Een gabber ( cobber) in de ruimste zin van het woord!
een vriendje, een maatje, een troost en een doerak
voor de rest van zn hondenleven lang!
Heel veel liefs met Rakker en heel erg bedankt voor je prachtige strofen!
Lieve groetjes Margalith

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.