Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har alltid klippet meg hos vanlig frisør , men når jeg flyttet ble det til at jeg brukte dere jeg må si at det var med litt skeptisk kan det bli fint på 15 minutter + at det var en som ikke kunne... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos cutters får jeg den samme klippen som hos andre frisørkjeder- men til en pris jeg setter pris på. En fin klipp til en god pris. De leverer på tid og kvalitet- det er viktig for meg, og like viktig... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Cutter er en elendig hårservis kjede og det er ingen mulighet for at de har over 4 stjerner i snitt, de skriver de sikkert bare selv. Når jeg skrev en nydelig og proffesjonel annmeldelse som klade på... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cutters er fantastiske på kundeservice! Etter 5-6 klipp i året de siste sju årene, var jeg i januar for første gang misfornøyd. Da jeg skrev til kundeservice at jeg var skuffet og lei meg, refunderte... Ver más

4,3

1 estrella

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

17/7 dameklipp.klippe av slitt hår og…

17/7 dameklipp.klippe av slitt hår og klippe det I en type bob, gjerne skrånet foran mot ansikt. Håret ble klippet rett over rundt hele,jeg ville ha det litt oppklippet men frisør mente det var umulig da mitt hår ifølge frisør var for f tynt. Alltid klippet opp før. Veldig misfornøyd for en veldig høy pris.

19 de julio de 2025

Respuesta de Cutters

Åå så leit å høre. Hos oss har vi fornøydhetsgaranti. Gjerne ta kontakt med oss her: https://cutters.no/kontakt-oss, slik at vi kan hjelpe deg videre!😊

Cutters Kongsberg.

Fantastisk frisørdame. Hoppet over pausen sin for å klippe meg. Maken til service skal du lete lenge etter. Og flink frisør

11 de julio de 2025

Respuesta de Cutters

Så hyggelig å høre Beate, tusen takk for din anmeldelse! 😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dyktig frisør

Dyktig frisør. Rak og nøyaktig. Likte ikke at jeg måtte vente 1,5 timer for å komme til. Synes også at det er blitt dyrt å bli klippet. Har sett på Cutters som billig leverandør.

7 de julio de 2025

Respuesta de Cutters

Hei Ole! Takk for din tilbakemelding. Gjerne ta kontakt med oss her: https://cutters.no/kontakt-oss, slik at vi kan hjelpe deg videre med den lange ventetiden!😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kort ventetid og bra frisør

Kort ventetid, og en mannlig frisør som skjønte med en gang hva jeg ville. Blei kjempefornøyd med resultatet:)

5 de julio de 2025

Tusen takk Therese for din anmeldelse! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Velfungerende bestillingssystem, bra kvalitet.

Velfungerende bestillingssystem via appen. Korrekt antall kunder og antall ansatte på jobb, gir perfekt beregnet ventetid. Melding om at man er "neste" kunde er praktisk. Rene, luftige og lyse lokaler. Ryddig og oversiktlig. Ble mottatt vennlig av ansatt. Fagmessig klipp, etter å ha avklart hvordan jeg ville ha det. Akseptabel pris.

3 de julio de 2025

Respuesta de Cutters

Så hyggelig kommentar, Asle! 😊 Tusen takk for din anmeldelse!

Cutters CCVEST

At dere skal være raske og effektive er vel og greit men når man bruker 4 minutter og beregner seg som ferdig uten å sjekke engang ! Jeg så med mitt syn at det var så skjevt og ujevnt som det kunne bli! Jeg nektet at han skulle ødelgge mer av min frisyre så jeg nektet han å klippe mer og ba en annen ta over ! En kollega tok over og kunne bekrefte at det var skjevt og han måtte itilegg klippe nesten 2 cm ekstra bak for å rette feilen til kollegaen sin. Jeg er fortsatt ikke fornøyd men det ble iallefall mye bedre da denne kolleagen tok over . Jeg kommer ALDRI til å sette mine ben der igjen!

30 de junio de 2025

Respuesta de Cutters

Åå nei, så dumt. Sånn skal det ikke være. Hos oss har vi fornøydhetsgaranti. Gjerne ta kontakt med oss her: https://cutters.no/kontakt-oss, slik at vi kan hjelpe deg videre!😊

Hyggelig frisør

Hyggelig frisør, rask og effektiv klipp - behagelig opplevelse alt i alt. Tar gjerne tur til Moss for hårklipp hos Cutters igjen!

28 de junio de 2025

Respuesta de Cutters

Takk ratingen din Espen! Det var hyggelig å høre :)

Avslappende opplevelse

Oppdatert på tiden hele tiden, effektive og flinke frisører.
Godt å bare kunne sitte i stillhet mens de klipper

19 de junio de 2025

Respuesta de Cutters

Takk, Mona . Det var hyggelig å høre! :)

Hyggelig frisør

Hyggelig frisør, som på tross av en veldig hektisk dag lo godt, klippet effektivt og hadde et smil på lur.

14 de junio de 2025

Respuesta de Cutters

Så godt å høre! Takk for din anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask og fin klipp av hyggelig frisør

Jeg fikk en fin klipp til en rimelig pris av en hyggelig frisør på rekordtid. Et veldig godt tilbud til folk på farten.

13 de junio de 2025

Respuesta de Cutters

Så godt å høre! Takk for anmeldelsen din Torolf!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dyktig frisør klippet effektivt men…

Dyktig frisør på Cutters Lillehammer klippet effektivt men opplevdes ikke som forhastet. Riktig lengde på klipp registrert siste gang derfor enkelt for frisøren å klippe meg likt. God opplevelse, god atmosfære. Kan anbefales.

13 de junio de 2025

Så hyggelig Christian, takk for anmeldelsen din! Hvilke salong var du på? 😁

Fin klipp

Fin klipp. God kundeservice, ingenting å klage på.

12 de junio de 2025

Så godt å høre! Takk for det! Hvilke salong var du på? 😊

Alltid imøtekommende

Alltid imøtekommende, smilende,kjekke,raske med jobben,og til en veldig grei pris 👍. Gått der i flere år , kan absolutt anbefales på det sterkeste 👍👏👏😊

12 de junio de 2025

Respuesta de Cutters

Så godt å høre! Takk for anmeldelsen Jan! 😁Hvilke salong var du på?

Nøyaktig og bra

Min nye favorittfrisør, Ilona på Manglerud.
Nøyaktig og leverer super klipp hver gang

10 de junio de 2025

Respuesta de Cutters

Så hyggelig å høre Arild, takk for anmeldelsen din!😁

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.