Jeg har alltid klippet meg hos vanlig frisør , men når jeg flyttet ble det til at jeg brukte dere jeg må si at det var med litt skeptisk kan det bli fint på 15 minutter + at det var en som ikke kunne... Ver más
La empresa ha respondido
Hos cutters får jeg den samme klippen som hos andre frisørkjeder- men til en pris jeg setter pris på. En fin klipp til en god pris. De leverer på tid og kvalitet- det er viktig for meg, og like viktig... Ver más
La empresa ha respondido
Cutter er en elendig hårservis kjede og det er ingen mulighet for at de har over 4 stjerner i snitt, de skriver de sikkert bare selv. Når jeg skrev en nydelig og proffesjonel annmeldelse som klade på... Ver más
La empresa ha respondido
Cutters er fantastiske på kundeservice! Etter 5-6 klipp i året de siste sju årene, var jeg i januar for første gang misfornøyd. Da jeg skrev til kundeservice at jeg var skuffet og lei meg, refunderte... Ver más
Ha contestado el 96% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Var på cutters på Grorud den 19.01.26. Ble møtt av ei hyggelig frisør dame som gjorde akkurat som jeg ville😊 prisen er helt innafor med tanke på kompetanse,effektivitet og resultat 👍

Cutters Byporten
Kort ventetid. Hyggelige og dyktige frisører. Rimeligere enn de fleste.

Respuesta de Cutters
Er veldig fornøyd med resultatet. Frisøren virket interessert i å levere et godt produkt. Og han var nøye. Bra!

Kjempesalong.
Jeg er kjempefornøyd med å få klippet meg hos CUTTERS. Alle frisørene jeg har fått frisørtjeneste er jeg kjempefornøyd med. Alltid hyggelige frisører 👍😄

Respuesta de Cutters
Jeg er veldig fornøyd og har kun brukt Cutters siden de etablerte salonger i Oslo. De fleste frisører i byen er veldig overpriset.
Én eneste gang har jeg vært misfornøyd og sendt epost. Rask og vennlig tilbakemelding, pengene tilbake, pluss ny, gratis klipp innen et år.

Respuesta de Cutters
Veldig fornøyd med klipp og frisør. Lett og bestille med den fine appen. Kommer tilbake

Respuesta de Cutters
Veldig fornøyd med Cutters på Gulskogen. De er flinke til å se deg som kunde. Føler meg alltid velkommen.

Respuesta de Cutters
Jeg ble ikke fornøyd med klippen min. Jeg sendte bilde til deg ei venninne som er utdannet frisør og hun sa at klippet er ikke bra og min bonusfar som så meg fysisk rett etter klippen som ikke er utdannet frisør sa også at det var veldig dårlig klipt. Når den kvinnelige utenlandske frisøren som hadde språk problemer og vanskelig med komunikasjon brukte maskin på meg så satte den seg fast i håret flere ganger, det lugget men det gjorde ikke vondt. Jeg måtte selv spørre om å få se meg i bakhodet med speilet hun hadde ikke tenkt å vise meg. Den klippen ikke bra.

Respuesta de Cutters
Raskt og effektivt, flink frisør, gode råd vedr. fasong og stell

Respuesta de Cutters
Rask og effektiv klipp av en meget hyggelig frisør👍

Respuesta de Cutters
Kommer hurtig til, og med en meget hyggelig frisør, var dette en flott opplevelse!

Respuesta de Cutters
Overraskende lite ventetid tross romjul og når frisøren hilser meg med navn og husker meg fra sist gang, da blir jeg veldig glad. Som alltid fornøyd med resultater🙂

Respuesta de Cutters
Hyggelig frisør salong med en fantastisk booking løsning. Hårklippet ble som ønsket!

Respuesta de Cutters
Jeg har benyttet Cutters på Amfi Os siden den startet opp høsten 2019. Jeg har så langt vært kjempefornøyd med salongen og vil spesielt berømme personale som alltid har overskudd til en hyggelig samtale med et glimt i øyet. Anbefales på det varmeste.

Respuesta de Cutters
Cutters avbestiller automatisk timer hvis algortimene deres feilberegner, og timen blir fremskyndet i forhold til oppgitt tid når man bestiller. Dette har skjedd med meg to ganger. Når jeg da lurer på hvorfor timen er kansellert når jeg var der til estimert tidspunkt ved bestilling, så får jeg beskjed om at de har hatt en ai bot som automatisk kansellerer timene.
Deretter må man sloss for å få timen igjen, og blir da plassert bakerst i køen, og risikerer og måtte vente 30-60 min ekstra.

Respuesta de Cutters
Fabelaktig frisør, tydelig han er stolt av sitt yrke og vil gi kvalitet til de han klipper. Så... Cutters er å anbefale ⭐️

Respuesta de Cutters
Sveisen ble fin etter besøket hos Cutters!

Respuesta de Cutters
Har klippet meg hos Cutters på Triaden 4 ganger. Samme frisør hver gang. Veldig flink og hyggelig.

Respuesta de Cutters
Más información sobre otros tipos de reseñas.