Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været i forløb med Camille og hendes team i tre måneder nu, hvor jeg har opbygget viden om kost og træning. Jeg har, på overraskende kort tid, gennemgået en stor forandring både fysisk og psyk... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Camille tak for dig 😀 Kan helt klart anbefale et forløb med Camille! Hun møder én der hvor man er, hjælper og vejleder så det rent faktisk passer ind i ens liv 👍🏻 Man spiser helt almindelig mad og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit forløb hos Camille har været helt fantastisk! Hun leverer den perfekte balance mellem ærlighed, kærlige skub og krammere. Hun er helt uvurderlig - også hendes team af dygtige kvinder. Jeg er så... Ver más

La empresa ha respondido

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Camille er alt igennem en virkelig god…

Camille er alt igennem en virkelig god personlig træner. Hun er motiverende og meget realistisk. Hun laver ikke arbejdet for en, men støtter og holder en i hånden, hvilket gør at man lærer hvordan man klarer sig på egne ben! Kan kun give hende og hendes app de allerbedste anbefalinger!!

16 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste investering i mig selv til dato 🌟

Jeg har været i personligt forløb hos Camille i 5 måneder. Det har været helt fantastisk og en virkelig god oplevelse! For mig var det ikke så meget vægten der skulle ned…jo jo jeg ville gerne smide et par kilo, men målet var at blive strammet op…og det er jeg blevet! Wow hvor har det hjulpet og træningsprogrammerne er sindssygt gode! Jeg har mest kørt hjemmetræning fordi har passet bedst ind i hverdagen med små børn - og så krydret med fitness center når det har været muligt. Mega gode resultater ❤️🌟
Camille er SKØN og har virkelig hjulpet med at få forløbet til at passe ind i hverdagen. Jeg har spist alm mad og aftensmad med familien - det var vigtigt for mig at vi kunne spise det samme som familie - og det har bi. Der har endda været plads til vin i weekenderne. Balance og nysgerrighed er noget af det vigtigste jeg tager med videre. Balance, som i at jeg er nødt til at kunne leve og nyde samtidig med at jeg gerne vil have gode vaner…og nysgerrighed ift at små justeringer og nysgerrighed omkring varianter og mængder gør at jeg kan få det hele 😂😉

Og hun er klar med råd når det bliver svært, en high five i cyber space når det går godt…og er bare super inspirerende.

Jeg er glad! Og så klar til at fortsætte alene - for jeg er ikke færdig. Jeg er vild med min nye sunde, aktive livsstil - som er mulig med småbørn og fuldtidsjob 😁

Camille får mine allerbedste anbefalinger 🌟❤️🌟❤️

28 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

DET ER EN PENGEMASKINE !

DET ER EN PENGEMASKINE !! KØBER ONLINE FORLØB OG UDFYLDER LAAAANGT SKEMA , DA JEG HVERKEN ØNSKER ELLER HAR TID TIL AT MØDES OG SENDE OPLYSNINGER KONSTANT.
MAN BLIVER TRUKKET FØR MAN HAR TRYKT TILMELD OG FÅR ET ROBOT PROGRAM MED ALT DET MAN IKKE KAN ELLER ØNSKER ELLER SOM VIRKER !!
I SINE MAILS ER HUN FLABET OG HAR SIKRET SIG AT FORTRYDELSES RET IKKE VIRKER, SMART!!
HUN RINGER MIG OP KUN MED DET FORMÅL AT FÅ RET I HVAD HUN MENER ER MIN OPLEVELSE OG FOR AT UNDGÅ DÅRLIG ANMELDELSE, HVILKET SIGER ALT!!
KAN IKKE ANBEFALES PÅ NOGEN MÅDE !!!!!!

1 de marzo de 2023

Kære Susan,

Sikke en urimelig og ikke sandfærdig anmeldelse at efterlade.

Den er unfair, det kan du simpelthen ikke være bekendt - jeg er en lille virksomhed og jeg gør alt jeg kan for at mine klienter er tilfredse med det produkt de køber.
Alle mine forløber og produkter er beskrevet grundigt på min hjemmeside og det forløb du købte var mit pakke forløb som kun er planer, tilpasset og ikke skræddersyet. Produktet er prissat herefter også.
Derudover kan man ikke trække penge uden du har godkendt betalingen først.

Jeg gør alt hvad jeg kan for at være så gennemsigtig som overhoved mulig da jeg netop aldrig ønsker at nogen skal sidde tilbage og føle jeg snyder dem.
I dit tilfælde var det sådan at du ikke havde læst hvilket produkt du havde købt, du har en masse forbehold der gør du ikke kan vælge et tilpasset forløb men du skulle have valgt et skræddersyet forløb med personlig coaching. Forløbet har en 3mdr. Binding, dette står tydeligt angivet på min side, ved opstart, i dit spørgeskema og i den første velkomstbesked inde i din personlige chat. Da produktet er et e-produkt, hvor du fra start modtager produktet online, - er der i følge lovgivingen ingen fortrydelsesret, naturligvis.

Jeg rækker ud til dig fordi du ikke er tilfreds, ringer dig op for at finde en løsning - men hvor jeg mødes af en agressiv tone uden mulighed for en dialog, du smider røret på da jeg faktisk ringer for at finde en fair løsning, men det er svært når du ikke lytter eller vil samarbejde.

De penge du har betalt for dit forløb refunderer jeg straks, - selvom det på ingen måde er retfærdigt og det er dig som ikke har læst hvilke produkt du har købt.
Jeg er rystet, ked af det og virkelig skuffet over din opførsel, så du får selvfølgelig dine penge retur.
Pengene er slet ikke det væsentlige for mig, men din opførsel er tarvelig.
Du lærer nok ikke noget af dette, men jeg vil opfordre dig til at sætte dig ind i de produkter du køber, så du ikke føler dine penge bliver stjålet

💚 Jeg ønsker dig alt det bedste og sender dig et stort knus, for du har brug for lidt kærlighed i dit liv.

Fantastisk coach!

Fantastisk coach!
Camille er den helt rigtige coach hvis du vil lærer en ny livsstil at kende, hvor det hele ikke bare er broccoli, hytteost og kylling. Her er ingen madvarer forbudt og du får sparring og hjælp til hvad det end måtte være. Jeg kan kun anbefale Camille og hendes team!

27 de abril de 2023

Respuesta de Cwtraining

Tusind tak fordi du brugte din tid på at skrive en anmeldelse først og fremmest💚 Og det er bare så skønt at læse hvor meget du har fået ud af dit forløb- det er præcis det du skriver mit mål er at mine piger tager med videre. TAK for et rigtig dejligt samarbejde🥰 Du har været skøn at arbejde med Lena 🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klar til mit bryllup med masser af selvtillid. ❤️

Så sluttede mit forløb med camille og hendes team. Og sikke et dejlig og fantastisk forløb. 🥰 jeg nåde ikke i mål, men det er min egen skyld, for jeg har også levet imens forløbet har kørt, med god mad udefra og byture. Men jeg mangler små 4 kg som jeg har fået så mange redskaber til at få smidt. Forløbet er så nem og overskuelig bare lige til at gå til. Samt chatten med camille og teamet fungere super godt og selvom man kan lave fejl i kosten/træningen skal man ikke have dårlig samvittighed for de er så super søde og virkelig gode til at rose og give feed back på hvad man så kan gøre.

Jeg vil klart anbefale forløbet til andre og hvis der kunne gives 10 ⭐️ så havde de fået det. Tak for at give mig livet tilbage med masser af selvtillid tilbage. ❤️❤️

De alder bedste krammer Karina. ❤️❤️

3 de noviembre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Takker rigtig mange gange for at være…

Takker rigtig mange gange for at være en del af Camille og hendes team. Selvom jeg ikke nåede helt i mål (da jeg selv skal arbejde med nogle ting) , synes jeg alligevel forløbet har været meget lærerigt. Man lærer rigtig meget om sig selv, om at sætte mål og lave struktur samt at man stort set kan spise alt bare man har styr på sit kalorieregnskab. Dejligt at man kan mærke at der sidder et menneske bag som vil en det bedste for en . Kan varmt anbefales. Den sidste stjerne vælger jeg at gemme til en anden gang jeg støder ind på Camille og hendes team

2 de noviembre de 2022

Intet mindre en 5 stjerner

Intet mindre en 5 stjerner!
Jeg har været i det fedeste Bootcamp forløb hos Camille og hendes fantastiske team af kvinder. De ved 100% hvad de taler om, de har styr på det de laver og deres resultater er både blomstrende for krop - sjæl og fremtid! Jeg skal uden tvivl på et forløb igen, mest fordi jeg er vild med deres opbakning, tips, udfordringer, opskrifter, samtaler, træningsplaner og bare deres personligheder! Hvis du er i tvivl om noget med kost, krop, træning eller kalorier så er de kvinderne der kan hjælpe!

28 de octubre de 2022

Respuesta de Cwtraining

TAK for så mange fine stjerner og al den fine ros 😍🎉 det har været en fornøjelse at køre bootcamp forløb med dig og du har taget det hele til dig med stort smil og åbne arme - og et nysgerrigt sind 💚 Så TAK til dig også - og tak for godt humør😘

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været igennem en 3 måneders…

Har været igennem en 3 måneders bootcamp og det har simpelthen været fantastisk. Gode overskuelig træningsprogrammer (20 min, 1-3 gange om uge er til at overskue), super lækre opskrifter på normal mad uden alt muligt fiks faks som selv jeg kunne lave og jeg er dårlig til at lave mad😂 og vigtigst har jeg selv fået et godt og solidt indblik i hvordan jeg så også bevare denne livstil (som bare er en normal hverdag) - kan kun anbefales med et forløb🤩🙏🏻

28 de octubre de 2022

Respuesta de Cwtraining

TAK for din ros til vores Fit at Home bootcamp 🤩 det er simpelthen så fine ord og vi bukker og nejer 😍 Du har givet den gas! Og virkelig fået en masse gode redskaber med videre. Vi har bestemt nydt samarbejdet S💪🏻

5 stjerner herfra! ⭐️

Har været tilmeldt 12 ugers bootcamp forløb og selve forløbet og camille+team får mine kæmpe anbefalinger! Nemt overskueligt og lige til forløb - med godt udbytte ;-) appen er let og overskuelig og træningen er nem at navigere i, både fordi der er detaljeret program og ligeledes videoer til korrekt udførelse.
Cw holder hvad der loves - et forløb som er nemt, overskueligt og holdbart! Det er ingen slankekur med stamme restriktioner - men derimod en kæmpe oplysning, læring, bevidsthed og nysgerrighed. Deres feedback på de ugentlige opdateringer er tilpasset en personligt og de er utroligt brugbare! Ingen standardsvar og korte ligegyldige meldinger tilbage. Altid et konkret, fyldstgørende og brugbart svar, og en evig opbakning hvis noget synes svært. Derudover præsenteres man for alternative muligheder hvis noget med kost eller træning driller. Jeg er lidt sørgmodig over at forløbet nu er ved at være slut😅
TAK for et godt forløb 💪🏻🙌🏻💚

27 de octubre de 2022

Respuesta de Cwtraining

Yay! Tak for din fine anmeldelse om vores bootcamp forløb 🤩 vi er så glade for at mærke at det har været en succes for vores piger! Og med godt udbytte 😏 what's not to like?!🤩

Ingen slankekur, det har du nemlig ret i! Det skal være forevigt, og det skal IKKE være en sur pligt 💚 Du har fanget essensen! Så det er skam OS der takker 🙏🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og helt perfekt.. meget kompetent team

Nemt, ukompliceret og holdbart er mottoet hos Camille og teamet det holder 100%. Jeg har igennem mit 5 måneders forløb fået tilegnet mig lidt nye vaner i mit madunivers, nemlig og være nysgerrig på hvad der står på bagsiden af varerne. Jeg går ikke ned på smagen, men gerne på kalorierne.
Hjemmeøvelserne er perfekte i mit aktive udeliv da det kun kræver elastikker og håndvægt. Så alt motion foregår ud i haven/naturen.
Der er altid hjælp og hente hos Teamet både hvis man hænger i det med træning eller mad så kommer der kyndig hjælp omgående.
Teamet er livsglade og det smitter og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til CWTraining.

13 de octubre de 2022

Respuesta de Cwtraining

Det holder nemlig 100% Marianne! Og vi er ikke i tvivl om at du kommer til at opretholde dine nye vaner - helt nemt og ukompliceret! Og NEJ - vi går fan.. ikke ned på smagen 😜

Vi håber at du har det fantastisk - vi savner DIN smittende livsglæde 😘

Super-coachen 🤩

Super-coachen 🤩
Hun har formået at sparke mig i gang og smide 12 kg på 4 mdr - helt uden de vilde restriktioner og regler 😍
Kan kun anbefales!

11 de octubre de 2022

Respuesta de Cwtraining

Super-coach 😎👌🏻 TAK Sarah! 12 kg på 4 måneder er en fantastisk bedrift - og vi er stolte af at vi kunne være med på den rejse. DU gjorde arbejdet, vi banede vejen sammen med dig 😘🙏🏻

Kæmpe anbefaling 🤩

Kan varmt anbefale et forløb ved Camille og hendes team!😍
Meget lærerigt forløb, med lækre opskrifter og kalorielette lækkerier til den søde tand🤤 Teamet tager en i hånden og motivere når det til tider kan være svært at holde tungen lige i munden.
Jeg har gennem forløbet fået en helt anden tilgang til mad, er blevet meget mere bevist om hvad jeg putter i munden, og ikke mindst nysgerrig på hvad der er i de forskellige fødevare🤩

3 de octubre de 2022

Respuesta de Cwtraining

Nicoooooole din dejlige laban 😏 tak for din mega søde anmeldelse og de fine stjerner 😃 det er vi så glade for!! Ingen har sagt at det skulle være en dans på røde roser, men vi har nydt at stå ved din side hele vejen - både de gode og mindre gode dage😘

Vi ønsker dig alt det bedste og håber du har det godt 💚

Knus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cwtraining kan 100 % anbefales!!

Cwtraining kan 100 % anbefales!!! Jeg har haft det bedste forløb hos dem og de er guldpiger!. Jeg har fået så mange gode redskaber og motivation til, at begynde at gøre noget godt for mig selv. De er så gode til at sætte mål, og så få de en på rette kurs igen, når man ikke lige synes det går som det skal. Det gode ved det hele er ,at man ikke skal spise alt mulige mærkeligt, og at det hele er meget afslappet.

3 de octubre de 2022

Respuesta de Cwtraining

GULDPIGER 😏 det ka vi nok godt liiiige skrive på CV'et Helle 🤪😂👌🏻 Hvor er du skøn.. Det betyder enormt meget for os at du vil tage dig tid at skrive så søde ord om os.. At du har redskaberne til at stå på egne ben er formålet med vores piger, så det sætter vi stor pris på. Det skal nemlig være AFSLAPPET og nemt at implementere i DIN hverdag😘 Kæmpe tak igen!

Knus

Fantastik forløb

Virkelig pengene værd. Jeg nåede mit mål. Lækker mad og nem mad, hvis man ønsker vægttab, som jeg, så er dette stedet at fra hjælp fra.

30 de septiembre de 2022

Respuesta de Cwtraining

Det er vi så glade for at høre! Gid vi vidste hvem du var 🤪 men du skal have tak for din mega skønne anmeldelse😘 Kæmpe knus til dig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Team CW - min varmeste anbefaling!

Nemt, ukompliceret og holdbart er lige dét CW training tilbyder dig! Så hvis du er på udkig efter et livsstilændrende forløb, der både holder t og som er nemt og hvor er træning ikke tager mere end 15 min. - altså en der passer ind i en travl hverdag, så er det her du finder det. Jeg har i mit 4 måneder lange forløb fået tilegnet mig en masse inspiration, motivation, bevidsthed om hvad jeg rent faktisk propper i munden og de fedeste hjemmetrænings øvelser, som jeg fremadrettet vil tage med mig. Kan varmt anbefale Camille og hendes team. De er fantastiske og giver så god energi i hverdagen!

27 de septiembre de 2022

Respuesta de Cwtraining

Årh hvor er du sød Laura 😍 nemt, ukompliceret og holdbart - du har fanget pointen og taget det til dig i stor stil😎 det betyder enormt meget for os og vi er MEGET taknemmelige for at du netop valgte os til at hjælpe dig med at tilpasse kost og træning til DIT liv🙏🏻 Pas på dig selv fremover, din stjerne 😘

Bedste investering

Nu er det ved at være nogle måneder siden jeg var i et 4 mdr. forløb, men hold op hvor har jeg ikke fortrudt det! Booty’en sidder stadig hvor den gjorde da jeg sluttede på trods af en sommer med masser af is og aperol ☀️🍹
Jeg har altid trænet meget og havde egentlig ikke så mange kilo jeg skulle af med, men jeg havde behov for at få bedre styr på mine måltider for at få strammet kroppen op. Jeg spiste enorme portioner før mit forløb, og det gjorde bare at jeg ikke var tilfreds med min krop. Efter mit forløb hos jer er jeg langt mere bevidst omkring den mængde mad jeg indtager, og det gør mig 100 gange mere tilpas. Jeg er en kæmpe sukkergris der kan spise slik til jeg er ved at kaste op, og så holder jeg 10 min. pause og så spiser jeg videre…. Men også det har jeg fået mere kontrol over. Min sukkertrang kan blive stillet af en tivolistang - og det er virkelig en præstation! Jeg spiser stadig kage og sovs, men mine portioner er bare ikke lige så store længere, så der er rent faktisk plads til at få noget af det jeg altid har følt er forbudt.
Jeg kan varmt anbefale et forløb med jer! Også til folk der ligesom mig er vant til at træne meget - for mig har det været en mega god investering i mig selv ❤️ og teamet har været mega søde og støttende - specielt når min tålmodighed har været sat på prøve 😄

24 de agosto de 2022

Respuesta de Cwtraining

DEJLIGT at høre fra dig Lene! Wow, tusind tak 😍 skønt at læse at du har kunne vedligeholde dine resultater OG nydt en fantastisk dejlig sommer med fest og farver - som der jo SKAL være plads til 😜🎉 du er bevidst og nysgerrig omkring din kost og det gør at DU kan være i kontrol 👏🏻💚 det har været enormt berigende for os at følge med i din udvikling, ikke kun fysisk men ISÆR også mentalt. Så tak for din tillid 🤗😘

Virkelig et godt forløb

Virkelig et godt forløb. Alt tilpasset til hvad jeg havde brig for. Der er altid støtte og alt fungerer.

Appen fungerer med al kommunikation og det er altid i en konstruktiv tone med opbakning og råd til at holde fast.

Så livsglad et team der smitter så meget af - det er helt umuligt ikke at lade sig rive med i den glæde til livet🤩

23 de julio de 2022

Respuesta de Cwtraining

Vi har haft et skønt samarbejde Henriette! 😍 en stor grund til at vi har så meget glæde til vores arbejde er fordi vi arbejder med skønne kvinder som dig 🤗 så tak for DIG! Og tak for din mega skønne anmeldelse. Vi håber at du har haft en dejlig sommer 💚

KNUS FRA
Camille, Sally & Pernille 💚

Kan varmt anbefale Camille og Team

Kan varmt anbefale Camille og Team , super professionelt , lækre opskrifter , træning der bliver tilpasset , og en varm og ægte interesse i DIG som person og i at det skal lykkes for DIG at komme i mål med dine resultater. Jeg troede aldrig jeg kunne tabe mig igen , efter sygdom og overgangs alder ,tabte 18 med hjælp og yderligere 2 efterfølgende. Jeg er nu nede på min ungdoms vægt , har det dejligt i min krop og næsten vigtigts af alt , jeg er blevet gode venner med og meget klogere på MAD … så - spring på hvis du overvejer det , det kan kun blive godt 🌸

26 de junio de 2022

Respuesta de Cwtraining

Tak for din fine anmeldelse Pia 😍 det er så fedt at læse at du har haft så god en oplevelse hos os og at du har følt dig HØRT og følt dig tryg under vores vinger 💚 tak fordi at DU tog springet og startede ved os. Det har helt klart været en fornøjelse for os også og resultaterne? JA, de taler sgu for sig selv 😉🤗✅ Vi håber at du fortsat har det skønt 😘 Pas på dig selv P!

Camille, Sally & Pernille 💚

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.