Som altid er service og leveringstid helt i top hos Gunnar. Er pjattet med CymbalWorks Collectables serien. Tørhed, attack og individuel personlighed. Megafede når man godt kan li’ at bruge bækkener... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fungerede fint at handle online med CymbalONE. Jeg fik det jeg købte efter et par dage. Kan bestemt anbefale dem!
La empresa ha respondido
Kjøpte en cymbal herfra. Den var nøyaktig det jeg trodde og håpet den var. Den passer helt perfekt inn i oppsettet mitt, og jeg er veldig fornøyd. Det er alltid litt skummelt å kjøpe cymbaler man ikke... Ver más
La empresa ha respondido
Total professionel og super kunde service. Gunner, som har denne online shop, tog selv telefonen da jeg ringede torsdag formiddag kl. 08:30 og havde brug for hjælp, efter 5 minutter havde han løst... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre CymbalONE.dk
Escrito por la empresa
Du kan se en kort video om konceptet her.
Besøg også:
CymbalONE.COM (engelsk)
CymbalONE på Facebook
CymbalONE på Instagram
CymbalONE på YouTube.
Vil du være på forkant med nyheder, tilbud, konkurrencer og lignende, så er det CymbalONE's nyhedsbrev du skal skrive dig op til.
Endelig kan du besøge CymbalONE's YouTube kanal også.
Información de contacto
København, Dinamarca
- 26 810 910
- mail@cymbalone.dk
- cymbalone.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de CymbalONE.dk
Igen en super handel med hurtig…
Igen en super handel med hurtig levering og et produkt, der svarer helt til det forventede. Kvalitet og service til god pris.

Respuesta de CymbalONE.dk
Super god rådgivning og hurtig…
Super god rådgivning og hurtig levering.
Top lækker tromme.

Levering hurtig
Levering hurtig. Gode ørepropper og dejligt chokolade med i pakken. Tak for god service. 👍🏻😁

Respuesta de CymbalONE.dk
Lynhurtig reaaktion på min henvendelse…
Lynhurtig reaaktion på min henvendelse og varer afsendt og fremme hos mig på 2 dage - helt perfekt!

Hurtig service
Har bestilt fra Cymbal One et par gange og der er altid hurtig service.
Og så er det den eneste shop i landet med ordentlige lyddemoer af deres produkter på hjemmesiden.

Respuesta de CymbalONE.dk
Super hurtig levering og ørepropperne…
Super hurtig levering og ørepropperne er perfekte: udelukker den støj de skal og man kan stadig høre hvad folk siger til en.

Respuesta de CymbalONE.dk
Alt kom som bestilt dagen efter…
Alt kom som bestilt dagen efter ordreafgivelse - fin indpakning

Hurtig og nemt
Hurtig og nemt. Fik også et godt produkt, så alt i alt en god deal.

Respuesta de CymbalONE.dk
Virkelig god service og hurtig levering…
Virkelig god service og hurtig levering :-)

CymbalOne er top klasse!
Jeg kan varmt anbefale CymbalOne. Virkelig gode videoer som viser hvad bæknerne kan og hvordan de lyder i forskellige sammenhæng. Jeg fandt CymbalOne ifb. med at jeg søgte nogle Dream Bliss cymbals, og jeg havde ikke brug for at gå andre steder hen. Jeg fik god service og helt utroligt hurtig levering. Jeg kommer helt klart tilbage hvis jeg skal have nye bækner!
- Laust.

God præsentation af bækkenerne
God præsentation af bækkenerne. Hurtig levering, god service.

Respuesta de CymbalONE.dk
kanon service, hurtig levering !
super fed hjemmeside CymbalONE det ku ikke blive meget bedere.

Respuesta de CymbalONE.dk
Great customer service and shipping time
Product arrived very quickly (the next day) and well-packed with stickers. I'm very happy with the customer service and will shop here again in the future!

Fantastisk service
Fantastisk service. Har netop købt en bog om Trommer. Yderst tilfreds !

Respuesta de CymbalONE.dk
Professionel pakket ind Super godt…
Professionel pakket ind Super godt bækken Copenhagen

La experiencia Trustpilot