Bestilte en vare, som kom hurtigt, pænt pakket ind og fik oven-i-købet lidt chokolade, noget tromme dæmpnings merchandise og et takkebrev med i pakken, altså som tak fordi jeg handlede der ... respe... Ver más
La empresa ha respondido
Kjøpte en cymbal herfra. Den var nøyaktig det jeg trodde og håpet den var. Den passer helt perfekt inn i oppsettet mitt, og jeg er veldig fornøyd. Det er alltid litt skummelt å kjøpe cymbaler man ikke... Ver más
La empresa ha respondido
Total professionel og super kunde service. Gunner, som har denne online shop, tog selv telefonen da jeg ringede torsdag formiddag kl. 08:30 og havde brug for hjælp, efter 5 minutter havde han løst... Ver más
La empresa ha respondido
Man kan regne med , at det man ser på videoerne svarer til lyden i virkeligheden! Har købt et Anatolian Crashbækken! Har nu fået det afprøvet sammen med mit band! Det passer perfekt ind i mit setup... Ver más
Escrito por la empresa
København, Dinamarca
Fint udvalg og der gik ikke lang tid fra bestilling til levering.

Respuesta de CymbalONE.dk
En SKØN oplevelse at handle med CymbalOne. Superhurtig levering efter bestilling og god opfølgning på om leverancen er nået frem. Kan klart anbefale andre at handle med CymbalOne. Derudover et godt og alsidigt vareudvalg og perfekt, at man på deres hjemmeside kan følge mange af de varer firmaet handler med via video. Så bliver det ikke meget bedre.

Respuesta de CymbalONE.dk
Hurtig levering, god sikker indpakning af produktet og god kundeservice.

Respuesta de CymbalONE.dk
Jeg kender Gunnar og har spillet musical på Odense Teater sammen med ham - han ved om nogen hvordan man spiller trommer i enhver genre. Hans seriøse tilgang til hans forretning gør ham til kundernes bedste ven, fordi han har en oprigtig interesse i at vi får præcis det vi ønsker os. De bedste anbefalinger - kærligst Per Cussion Rasmussen (Heidi & StellarPirate)

Respuesta de CymbalONE.dk
Jeg handlede for første gang med CymbalOne i 2015 og har handlet med shoppen utallige gange siden da. Uanset om man skal bruge bækkener, stikker, lilletromme, skind eller andet udstyr, så kan man få vejledning - og udvalget er stort uden at være uoverskueligt.
Bestillingerne er altid i orden, har aldrig oplevet fejl, de pakkes ordenligt ind og der er ALTID hjælp at hente. Det er selvfølgelig lidt trist at de fysiske butikker lukker, men skal man genopfinde musikbutik-konceptet, så se på CymbalOne. Man kan ringe/skrive/chatte og se unikke videoer af de enkelte bækkener.
5x ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra!

Respuesta de CymbalONE.dk
Igen en super handel med hurtig levering og et produkt, der svarer helt til det forventede. Kvalitet og service til god pris.

Respuesta de CymbalONE.dk
Super god rådgivning og hurtig levering.
Top lækker tromme.

Respuesta de CymbalONE.dk
Levering hurtig. Gode ørepropper og dejligt chokolade med i pakken. Tak for god service. 👍🏻😁

Respuesta de CymbalONE.dk
Lynhurtig reaaktion på min henvendelse og varer afsendt og fremme hos mig på 2 dage - helt perfekt!

Respuesta de CymbalONE.dk
Har bestilt fra Cymbal One et par gange og der er altid hurtig service.
Og så er det den eneste shop i landet med ordentlige lyddemoer af deres produkter på hjemmesiden.

Respuesta de CymbalONE.dk
Super hurtig levering og ørepropperne er perfekte: udelukker den støj de skal og man kan stadig høre hvad folk siger til en.

Respuesta de CymbalONE.dk
Alt kom som bestilt dagen efter ordreafgivelse - fin indpakning

Respuesta de CymbalONE.dk
Hurtig og nemt. Fik også et godt produkt, så alt i alt en god deal.

Respuesta de CymbalONE.dk
Virkelig god service og hurtig levering :-)

Respuesta de CymbalONE.dk
Jeg kan varmt anbefale CymbalOne. Virkelig gode videoer som viser hvad bæknerne kan og hvordan de lyder i forskellige sammenhæng. Jeg fandt CymbalOne ifb. med at jeg søgte nogle Dream Bliss cymbals, og jeg havde ikke brug for at gå andre steder hen. Jeg fik god service og helt utroligt hurtig levering. Jeg kommer helt klart tilbage hvis jeg skal have nye bækner!
- Laust.

Respuesta de CymbalONE.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.