Vi var i kontakt med Morten i November for at høre om mulighederne for at købe autocamper i Tyskland og importere til Sverige. Fantastisk god vejledning, der endte med en ny Weinberg der blev importer... Ver más
La empresa ha respondido
På anbefaling fra en rigtig god bekendt, havde vi første møde med Morten hos DACI i september 2025. Med yderst kompetent rådgivning og vejledning for os der er helt nye på området, fandt vi i fæ... Ver más
La empresa ha respondido
En særdeles professionel hjælp til import af autocamper. Den support kan bestemt kun anbefales. Detaljer og opfølgninger til UG og importen af min smukke autocamper, havde været umulig for mig ude... Ver más
La empresa ha respondido
Tak til Morten og teamet... virkelig professionel og stærk håndtering af hjemtagelse af vores autocamper. Vi følte os helt trygge og det var meget gennemsigtigt at følge med, via det site man tildeles... Ver más
La empresa ha respondido
Ny eller brugt autocamper? Vi hjælper med at afsøge, besigtige, forhandle, hjemtage, toldsyne, klargøre, afgiftsberigtige og registrere jeres næste autocamper. Markedet for autocampere i især Tyskland er meget større end det danske og derfor er udvalget af autocampere naturligt større - herunder også muligheden for at finde en autocamper med det helt rigtige udstyr og til den rigtige pris.
Fløjbjergvej 52, Hjarup, 6580, Vamdrup, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi har haft en god oplevelse med vores køb af en AC gennem Daci.dk. Fra start til aflevering har vi haft en god og tæt kontakt med Morten, som har fundet vores drømmebil til os.

Respuesta de Dansk AutoCamper Import
Vi havde en drøm om køb af vores første autocamper. Morten var en stor hjælp i at finde den rette AC til os, herunder behjælpelig med finansiering, valg af ekstra udstyr mm. En super god købsproces fra start til slut.
Kæmpe anbefaling herfra.

Respuesta de Dansk AutoCamper Import
Morten & Team har været helt igennem hjælpsomme og meget services orinteret i at hjælp med at få sikret en god og ikke mindst tryg oplevelse.

Respuesta de Dansk AutoCamper Import
Fornemmede at kemien var i orden fra første samtale.
Når man gør så stor en investering er der selvfølgelig en masse spørgsmål, men blev altid mødt med stor velvilje til at besvare dem, og altid hurtigt.
Også spørgsmål efter leveringen, lever op til mine forventninger.

Respuesta de Dansk AutoCamper Import
Efter at have købt en camper i Tyskland, synes jeg reglerne om afgift var for indviklede. Derfor kontaktede jeg DACI, og det var den bedste beslutning. Super service og hurtig beregning af afgiften.
Det var alt i alt en super oplevelse, og vil ikke tøve et sekund med hverken at anbefale Morten (DACI) eller bruge dem igen, hvis jeg skal hente i Tyskland.
Tak for rigtig god service!
Hilsen Hans

Respuesta de Dansk AutoCamper Import
Morten fandt den camper som opfyldte vores ønsker i Tyskland. Vores drømmecamper.
Han besigtigede den og sørgede for godkendelse og al papirarbejdet. Super god dialog og kundeservice.

Respuesta de Dansk AutoCamper Import
Det var en helt igennem god oplevelse at handle autocamper i Tyskland med Morten Brøchner ved rattet!
Første møde var en grundig gennemgang af muligheder og ønsker. Vi følte os hørt og værdsat. Under ”jagten” fandt Morten emner, ligesom vi selv kunne foreslå emner at kigge nærmere på. Der var gode råd undervejs, og besigtigelse af eventuelle emner med videofremvisning og kommentarer. Eftertænksomhed og uvildighed prægede rådgivningen.
Selvom vi under jagten på den rigtige camper skiftede mening om campertype og prisleje, blev vi behandlet med venlig tålmodighed og stor respekt for vore ønsker.
Da den rigtige autocamper endelig blev fundet gik det meget hurtigt at etablere kontakt til sælger for den sædvanlige, grundige og uvildige besigtigelse og videofremvisning for os over Face Time. Aftaler med sælger og alt papirarbejde gik gnidningsløst, og efter bankoverførsel til sælger stod camperen i Danmark efter 3 dage. Behandlingen med toldsyn og indregistrering i Motorstyrelsen tog undtagelsesvis kun 1 uge, takket være Mortens grundige forarbejde. Det havde ikke gået hurtigere ved køb i Danmark!
Camperen viste sig at være et rent fund til prisen sammenlignet med danske forhold, og overgik langt vore forventninger. Vi kan kun give vore bedste anbefalinger for DACI, når ”drømmecamperen står i Tyskland”. Det gælder i øvrigt import fra alle eurolande!
En stor tak til Morten for den meget venlige og professionelle indsats!!

Respuesta de Dansk AutoCamper Import
Morten er meget tillidsvækkende og det var hele vejen en god og tryg proces. Derudover var han også hurtig til at få en god handel i hus og fik vores vogn hurtigere end vi havde turde drømme om. Stor anbefaling herfra :)

Respuesta de Dansk AutoCamper Import
Más información sobre otros tipos de reseñas.