Goeie Ervaring!
Laatst een prachtige Audi A3 gekocht
Klant vriendelijk en snel geholpen.
Echt top service!
Laatst een prachtige Audi A3 gekocht
Klant vriendelijk en snel geholpen.
Echt top service!
Aankoop proces en inruil van mijn vorige auto is erg soepel verlopen. Binnen korte tijd de aankoop van de auto rond gemaakt en een eerlijke inruilprijs ontvangen voor mijn vorige auto. Enkele garantiepunten zijn erg goed en snel opgelost. Kortom, goede service en erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wanneer je opgelicht wilt worden, hier een auto kopen. Komen afspraken niet na, en vertellen veel onzin . Hebben ook totaal geen verstand van auto’s. Kunnen beter iets anders gaan doen
Bij Dahab auto’s een Mercedes GLE coupé gekocht en wat een geweldige ervaring.
Maher weet precies wat je zoekt en help je perfect. Heel gastvrij bedrijf goeie koffie en eveneens goeie service. Alles wat was afgesproken perfect nagekomen. Voor mij een dikke 10 voor dit bedrijf. Maher nogmaals bedankt voor alles.
Prettig contact gehad gedurende het gehele aankoopproces van mijn nieuwe auto, er wordt goed meegedacht en alles is tip top in orde!
Vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen en mooie auto's in de collectie.
Bij Dahab Auto's in Goes heb ik een Golf GTI TCR gekocht en ben zeer tevreden over de ervaring.
Nawar, de verkoper, was vriendelijk en deskundig. Ook het andere personeel was vriendelijk en beantwoordde mijn vragen goed. Vanaf het eerste contact tot de aflevering kreeg ik duidelijke informatie en werden al mijn vragen netjes beantwoord. De auto werd in uitstekende staat afgeleverd en eventuele aandachtspunten werden snel opgelost.
Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Ze waren geweldig behulpzaam tijdens het hele proces vóór de aankoop. bedankt voor alles 🙏
Goed geholpen, lekker rustige zaak! Verstand van zaken
Erg goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto! bedankt voor de goede service!
Zo juist een leuke auto gekocht bij Dahab auto’s, heb een gezellige en leuke ervaring gehad samen met Dahab.
Onlangs een tweedehands Audi A5 uit 03-2019 aangeschaft met 60.000 km op de teller. Auto was visueel in prima staat en had ook tijdens de testrit geen gekke merkbare gebreken. Gezien de kilometerstand was de auto onderhevig aan een onderhoudsbeurt. Deze onderhoudsbeurt heeft de verkoper Nawar netjes voor de prijs inbegrepen. Deze onderhoudsbeurt was i.c.m. het afleverpakket "Pro" en 2 nieuwe banden. Tevens was er de mogelijkheid de auto te upgraden tegen meerprijs (op eigen verzoek), waarbij ik gebruik heb gemaakt van het blinderen van de ruiten en zwart maken van de logo's. Keurig te woord gestaan en netjes afgehandeld. Klein puntje van kritiek voor de poetser; er zijn aardig wat hologrammen blijven staan in de lak tijdens het polijsten.
Nawar, na een moeizame onderhandeling zijn we tot een deal gekomen. Ik heb regelmatig app contact gehad met hem en konden er al twee dingen niet gedaan worden. Dit was mondeling afgesproken tevens op papier gezet. Nu ben ik zo meegaand geweest hier met tegenzin mee in te stemmen. Na de handtekening gezet te hebben zijn we samen naar de winterset gaan kijken, deze lag vuil buiten. Heb verzocht deze goed schoon te maken met als tegenprestatie een grote verse slagroom taart. De velgen lagen bij aflevering achter in de kofferbak zonder enige bescherming.....maar oke ook maar niks van gezegd. Bij het uitladen thuis bleek er 1 velg op twee plaatsen aan de buitenzijde krom te zijn. Ik als leek zag dat gelijk en een personeelslid blijkbaar niet. Nu kost herstellen 120 euro maar Nawar weigert dit te vergoeden omdat zoals hij dat zegt al genoeg heeft weggeven. Onder de streep betaal je als consument alles zelf. Er is geen èèn autobedrijf die dingen gratis weggeven. Daarnaast stond in de advertentie vermeld dat de winterset bij de prijs was inbegrepen. Voor mij duurt eerlijkheid het langst, dus een grote smet op zoals het leek een eerlijke Nawar. Ik raad het dus niet aan met hem in zee te gaan tot mijn grote spijt.
Betrouwbaar bedrijf. We hebben al een paar keer zaken gedaan met dit bedrijf en ze komen altijd hun afspraken na.
Koop hier geen auto, tenzij je een auto opgelicht of afgesnauwd wil worden door een heel onvriendelijke verkoper.
Van te voren is er gebeld over een BMW X1 die al langere tijd te koop stond. Op de dag van de afspraak wist men van niets en pas na 30 minuten werden we geholpen. De verkoper die ons heeft geholpen was verder verre van vriendelijk en we werden ook al snel arrogant afgesnauwd wegens het stellen van een aantal vragen waarbij zelfs een quasi dreigende toon werd aangenomen.
De BMW in kwestie had geen APK formulieren erbij zitten en zo blijkt met goede reden (verzwijgen van belangrijke opmerkingspunten). Tevens geen onderhoudsboekjes erbij en snel en slordig bijgewerkte schades voor verkoop. Onjuist geadverteerd.
Tevens een geïmporteerde Audi Q2 bekeken die volgens de verkoper schadevrij was maar uiteindelijk een schadeverleden blijkt te hebben. Een opgelapte schadeauto dus. Een keiharde leugen en tevens onjuist geadverteerd.
Gelukkig hebben we onszelf een miskoop bespaard door zelf onderzoek naar deze auto's te doen na de afspraak.
Koop hier zeker geen auto, tenzij je graag een te dure en kwalitatief slechte auto wil bezitten met een dienstverlening beneden alle maat.
Más información sobre otros tipos de reseñas.