4,0

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een zaak van vertrouwen.

Een oudere auto kopen is een zaak van vertrouwen. Niels en Arjan hebben een eerlijk verhaal bij uw aankoop. Steunend op deskundigheid en ervaring. Ik kan A. van Dongen auto's onvoorwaardelijk aanbevelen. De aftersales ethiek is geweldig.

20 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Achteraf op een spooky industrieterrein…

Achteraf op een spooky industrieterrein (weet de datum niet precies meer), maar het ging om de auto. We hadden ons huiswerk gedaan maar kregen de indruk dat de verkoper de waarheid niet zo belangrijk vindt.
Nou blijkt dat de voorraad van dit bedrijf voornamelijk grijs geïmporteerd is, dus van historie is weinig zinnigs te zeggen, laat staan van de ex-eigenaren of het schadeverleden. Van 1 op de 3 is de kmstand niet authentiek zegt o.a. de RDW. We waren te vroeg want ze zijn helaas pas om 10.30 open.
Afleveren zou heel lang duren. Daarom weggegaan. Ons geld ging naar een ander die wel begreep hoe het gaat.

Dit bedrijf verdient geen aanbeveling, eerder een plekje op sbs6 bij Alberto

9 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ouderwetse service en correcte afhandeling

Bij Niels en Arjan een mooie Volvo V90 gekocht. Ze runnen het bedrijf met veel passie en plezier, waar persoonlijk contact en service de boventoon voert. De Volvo was zeer goed onderhouden en stond keurig klaar voor het maken van een grondige proefrit.

Het besluit was snel genomen en Niels gaf een heel eerlijke prijs voor mijn inruil. De deal was snel en fair gesloten.

De Volvo werd keurig afgeleverd volgens afspraak en ik ging veel rijplezier tegemoet. Ik wacht altijd even met het schrijven van een review om eventuele after-sales te kunnen beoordelen en dat was in deze toevallig ook nodig.

De Volvo begon mankementen te vertonen met de regensensor en het start-stop systeem na ongeveer 2 maanden rijden. Niels opgebeld en ik kon langskomen om het te laten maken. Zo gezegd zo gedaan en Arjan die de technische werkzaamheden doet nam hem onder de loep. Helaas was het niet mogelijk om de sensor meteen te vervangen, aangezien bepaalde lijm eerst moest hechten van het tussenstuk. Een nieuwe afspraak daarvoor gemaakt en omdat het voor mij een stuk rijden is, afgesproken dat ik de benzinekosten van de tweede keer rijden vergoedt krijg.

Al met al een zeer nette oplossing en je merkt aan alles dat als je normaal communiceert en een beleefd gesprek voert, ze je met open armen ontvangen en je graag verder helpen.

Ik kan iedereen aanbevelen hier een auto te kopen, ook in het hogere segment is dat een veilige keus. Ik ben tevreden, bedankt heren!

Groetjes Niek

21 de diciembre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.