Banner for Daikin Belux - Experience center Gent

Daikin Belux - Experience center Gent Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Schoonzichtstraat 9, 9051 Gent, Sint-Denijs-Westrem, BE

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De eerste keer dat ik info vroeg, kreeg ik een leverancier die pas na 1 maand kon komen kijken. De tweede keer vroeg ik een specifieke plaatselijke leverancier. Nooit geen reactie gekregen. Dus n... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We had a great experience visiting the Daikin Experience Center. The manager showed us the different options for heating and air conditioning and answered all our questions about installation and choo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was een goede en vriendelijke ontvangst Alle vragen werden beantwoord zonder problemen alle producten heeft Wesley voor gesteld en wat er van toepassing was alles werd correct opgevolgd

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het centrum verkoopt niet, geeft enkel uitleg en kan mogelijks leveranciers opnoemen, afhankelijk van de werf. Het is aan de eigenaar zelf om te beslissen wie hij zal contacteren. Zeker de moeite waa... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de sistemas de aire acondicionado
  2. Proveedor de equipos de calefacción
  3. Servicio técnico de calefacción y calderas

Escrito por la empresa

Kom kennismaken met onze oplossingen voor verwarming, airco en luchtreiniging in het Daikin Experience Center in Gent. Je kan ons bezoeken van maandag tot vrijdag, van 9 uur tot 17 uur, op afspraak.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

278 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer nuttige afspraak met Daikin-expert (Gent

Zelf ben ik iemand die zich vrij goed voorbereid voor gemaakte afspraken met het oog op de mogelijke aankoop van een product. Ook zo in aanloop naar de afspraak met het 'Experience Center Daikin'in Gent. De expert (Wesley) die ons te woord stond heeft niet alleen al het goede bevestigd dat wij over Daikin airco (lucht/lucht) via diverse kanalen reeds hadden opgepikt, maar heeft bovendien daar heel wat nuttige info aan toegevoegd, gaande van 'nice to have' topics tot zaken die het (toekomstig) gebruik van de toestellen nog optimaliseren, en dat alles op een goed begrijpbare manier.
Het onderhoud dat wij hadden had totaal geen 'commercieel tintje' maar was duidelijk 'informatief', wat wij sterk appreciëerden.
Ons gemoedelijk gesprek (een 'to the point meeting') heeft trouwens onze verwachtingen overtroffen. Een 9/10 score is van onzentwege dan ook verdiend.
Ondertussen hebben wij trouwens al een Daikin-installateur gecontacteerd (en ontmoet.
P.S. Voor alle duidelijkheid : ik ben van nature een strenge beoordelaar.

Jan W.

20 de mayo de 2026

Goede uitleg

Goede uitleg, goede ontvangst. Super.

18 de abril de 2026

Respuesta de Daikin Belux - Experience center Gent

Heel erg bedankt voor deze perfecte beoordeling! We zijn blij dat u van de service heeft genoten. Patrick

Professioneel

Professioneel. Zowel de verkoop, de plaatsing als het resultaat.

31 de marzo de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel heldere en grondige informatie

We hebben een heel heldere en grondige uitleg gekregen over de verschillende airco-toestellen en de specificaties ervan, op een attente, vriendelijke en klantgericht manier.

10 de abril de 2026

Goede en duidelijke info

5 de abril de 2026

Respuesta de Daikin Belux - Experience center Gent

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We blijven ons verbeteren om uitmuntendheid te bereiken. Patrick

Zeker aan te raden.

Zeker de moeite waard om langs te gaan. De persoon, Wesley in mijn geval, neemt voldoende tijd en beschikt ook over de nodige kennis. Voor- en “nadelen” van bepaalde toestellen worden deskundig tegen elkaar aangelegd. Echter zonder afbreuk te doen op de toestellen zelf, wetende waar men ze kan gebruiken en waar het is af te raden. Zeker langsgaan zelfs vooraleer je offertes laat maken door leveranciers.

1 de abril de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een zeer positieve ervaring…

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met Daikin. Ik kreeg duidelijke en uitgebreide uitleg over de verschillende warmtepompen en aircosystemen, waardoor ik een goed beeld kreeg van de mogelijkheden.

Daarnaast kreeg ik professioneel advies over de juiste grootte van de watertank, afgestemd op mijn situatie. Ook de verschillende opties rond de warmtepomp en integratie met domotica werden helder toegelicht.

23 de marzo de 2026

ter zake en deskundig

18 de marzo de 2026

goede uitleg

12 de marzo de 2026

Very useful visit

Discussions were fruitful and a great learning experience to know my options and limits.

21 de marzo de 2026

Respuesta de Daikin Belux - Experience center Gent

A big thank you for this perfect rating! We are thrilled that you enjoyed the service. Patrick

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer interessant voor wie in daikin geïnteresseerd is.

We werden vriendelijk ontvangen in een huiselijke sfeer. Daarna kregen we een drankje en een rondleiding met een duidelijke uitleg van de mogelijkheden die er waren.
Een aanrader.

15 de marzo de 2026

Respuesta de Daikin Belux - Experience center Gent

8 consejos para escribir buenas reseñas.