Goede dakkapel kwaliteit, hebben nu lekker veel licht binnen. Makkelijk lezen en gezonder ook! Prefab dakkapel was snel geleverd en niet duur
De installatie van een nieuwe houten dakkapel is vlot verlopen, dacht dat wordt nog een hele klus maar dat viel echt reuze mee. Alles ziet er keurig uit en is netjes afgewerkt.
Fijne medewerkers, heb gezellig heel de middag meegekeken hoe ze het dakkapel gemonteerd hebben. Leuk om te zien en ben super blij met ons nieuwellll
Toch fijn een dakkapel, veel huizen in onze straat hadden er in het verleden al een laten plaatsen, helaas paste het niet in ons budget, ditjaar met het vakantie geld erbij toch gelukt en zijn er heel... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Dakkapel Amsterdam staan we bekend om onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid. Wij zijn een toonaangevend bedrijf in Amsterdam, gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en installeren van hoogwaardige dakkapellen. Of u nu op zoek bent naar meer ruimte, extra licht of gewoon de esthetiek van uw huis wilt verbeteren, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Onze ervaren en deskundige teamleden begeleiden u door het hele proces, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie. We gebruiken alleen de beste materialen en nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw dakkapel duurzaam en energie-efficiënt is. Bovendien streven we ernaar om elke klus binnen de afgesproken tijd en budget te voltooien, zonder in te boeten op kwaliteit. Bij Dakkapel Amsterdam geloven we in transparante communicatie en uitstekende service. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en zorgen we ervoor dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat. Bezoek onze website voor meer informatie en lees de ervaringen van onze tevreden klanten. Vertrouw op Dakkapel Amsterdam voor al uw dakkapelbehoeften en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn in Amsterdam en omstreken.
Zekeringstraat 17A, 1014 BM, Amsterdam, Noord Holland, Holanda
- 0203695672
- contact@dakkapelamsterdam.com
- dakkapelamsterdam.com
Mooie prijs voor de dakkapel en netjes…
Mooie prijs voor de dakkapel en netjes geplaatst
Snelle en duidelijke offerte gehad voor…
Snelle en duidelijke offerte gehad voor dakkapel kosten en montage, daarna ook nog eens snel geleverd!
Goede dakkapel kwaliteit
Goed keuze
Goed keuze. Het zorgt voor meer natuurlijk zonlicht op zolder en biedt meteen wat extra ruimte.
Geen duur bedrijf
Geen duur bedrijf, hebben best wat bespaart door voor dit bedrijf te kiezen.
Alles is goed verlopen bij het plaatsen…
Alles is goed verlopen bij het plaatsen van het dakkapel :) Goed bedrijf, kan ze aanbevelen.
Prachtig resultaat en top service
Prachtig resultaat en top service! Mochten we iemand weten die een dakkapel wilt zullen we ze zeker doorwijzen :)
Keurig bedrijf
Super goeie kwaliteit
Dakkapel voldoet helemaal aan onze…
Dakkapel voldoet helemaal aan onze verwachtingen en bedankt voor de flexibele planning!
goede kwaliteit dakkapel en ruime keus…
goede kwaliteit dakkapel en ruime keus uit de verschillende prefab modellen.
Alles naar wens
Prettige ervaring
Prettige ervaring. De bedrijfsleider is erg vriendelijke en regelde dat het dakkapel snel bij ons geleverd kon worden.
Aart is een hele goede ondernemer
Aart is een hele goede ondernemer. Denkt echt met je mee.
Heel bekwaam team
Heel bekwaam team. Hadden de plaatsing snel gedaan en de montage ziet er heel goed uit.
Super bedrijf :) vriendelijke en…
Super bedrijf :) vriendelijke en betrouwbare ondernemer!
Más información sobre otros tipos de reseñas.