Dakkofferstore.com Opiniones 190

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Eerste bestelling ging tijdens bezorgproces terug vanwege beschadiging. Daarna bleef het enkele dagen stil. Status bleef ongewijzigd. Mijn vraag daarover per e-mail werd snel beantwoord. Toch bleef de... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima site, koffer top. Alleen klopt info op website niet met wat klantenservice medewerkers weten cq uitvoeren. Op site staat ( als je dakkoffer besteld na winkelmandje) dat je telefoon numm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerst per ongeluk te lange dakdragerstangen besteld (eigen schuld), deze zonder problemen kunnen retour sturen. Door de grootte van het pakket werden deze thuis opgehaald. De nieuwe stangen (nu wel de... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte ervaring. Bestel proces ging prima echter de bestelling is niet conform afspraak geleverd. De dragers had ik nodig voor een weekeind weg. Vervolgens maar met 2 auto's vertrokken. pakket uitein... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Op onze webwinkel vindt een ruim assortiment dakkoffers van bekende merken zoals Thule en Hapro. Naast bagageboxen bestaat het assortiment uit verschillende skiboxen. De producten zijn handig wanneer u op vakantie gaat en extra opbergruimte nodig hebt. De dakkoffers worden kosteloos thuisbezorgd.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Keurig geholpen

Keurig geholpen ook met de vraag welke kit geschikt was voor onze auto. Fijne aflevering op dag die je het beste uitkomt. Goed verpakt.

11 de julio de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb een sleuteltje besteld

Ik heb een sleuteltje besteld. Dit werd geleverd in een grote doos, terwijl het prima in een envelop in de brievenbus had gekund! Niet erg milieuvriendelijk.

2 de diciembre de 2022

Een echte aanrader!

De enige site waar de dakkoffer die wij graag hadden, nog te koop was!
Artikel met uiterste zorg geleverd.
Goede communicatie omtrent levering, leveren stipt op aangegeven uur.
Een echte aanrader!

1 de julio de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een nette en snelle bezorging

Een nette en snelle bezorging binnen de afgesproken tijd. Aflevering met speciale dienst die netjes afleverde.

De doos was aan de buitenkant beschadigd, maar binnen in alles heel.

27 de junio de 2022

Top service

Top service, mooi op tijd geleverd en zeer vriendelijke transporteur ,voor de eerste maal besteld en alles naar wens.

17 de junio de 2022

Gewoon prima!

Sleutel besteld op basis van nummer. Kan weinig misgaan, en dat ging het ook niet. Precies de juiste sleutels ontvangen. Na bestelling binnen 4 dagen in huis. Prima dus.

10 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden, an te bevelen

Zeer tevreden, sleutels nabesteld, en kan nu mijn dakkoffer weer gebruiken. Goede service en vlotte verzending. Ze tevreden en beveel het aan om hier je sleutels te bestellen.

21 de marzo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Piepklein sleuteltje in megadoos

Piepklein sleuteltje besteld wat ipv in een envelop, in een belachelijke grote doos door DHL moet worden bezorgd, die ook nog tot 2x toe onterecht aangeven dat er niemand thuis was.

5 de marzo de 2022
Logotipo de Dakkofferstore.com

Respuesta de Dakkofferstore.com

Beste Kai vd Eertwegh,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met de bezorging niet fijn is verlopen.

Wij hopen dat u het pakketje inmiddels heeft mogen ontvangen en dat u veel plezier van uw nieuwe aankoop gaat ondervinden.

Wanneer u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Etrias klantenservice

Top webwinkel

Perfect! Nieuwe voetjes nodig voor mijn dakdragers. Eenvoudig op automerk en type selecteren en gevonden. Snel geleverd ook!

13 de enero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vreselijke service!!!

Vreselijke service!!!! Bestel hier nooit, er stond bestelling voor 22u, de dag nadien wordt er geleverd, maar dat is gelogen!!! Een week later nog steeds niets ontvangen en de telefonist die ons te woord stond sprak nauwelijks nederlands…

20 de julio de 2021
Logotipo de Dakkofferstore.com

Respuesta de Dakkofferstore.com

Beste Nona Laton,

Bedankt voor uw review. Echter is het jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft.

Aan de hand van uw naam hebben wij uw order kunnen vinden. U heeft de order om 19:03 uur besteld, en deze is vervolgens om 20:48 uur (dezelfde avond) verzonden. Dit terwijl het voor 22:00 uur bestellen eigenlijk enkel voor klanten binnen Nederland geldt.

Kortom, uw bestelling is wel verzonden zoals beloofd. Nu zien wij echter dat uw bestelling bij DPD vertraging heeft opgelopen. Twee dagen nadat wij het hebben verzonden, is het gearriveerd in België maar helaas heeft het pakket stilgelegen op het depot. Zoals u wellicht zelf ook heeft gezien in de tracking, is er afgelopen nacht een update geweest. Deze update houdt normaliter in dat het de daaropvolgende dag bij u wordt aangeboden.
Wij zullen in ieder geval contact opnemen met DPD om uit te zoeken of het daadwerkelijk morgen wordt geleverd. Wij raden u aan om de tracking goed in de gaten te houden, want er is een (grote) kans dat u hier een update ziet voordat wij een reactie vanuit de vervoerder hebben.

Wij willen graag onze excuses aanbieden voor de vertraging die bij DPD is ontstaan. Als u ons eerder had gecontacteerd, hadden wij al eerder contact op kunnen nemen met DPD.
Hopelijk wordt uw bestelling dan morgen eindelijk aangeboden.

Etrias klantenservice

Zeer aangename ervaring

Duidelijke foto's en informatie op de website.
Gemakkelijke betaalprocedure en verwerking.
Vermelde levertermijnen zijn correct
zeer goede ervaring

11 de junio de 2021

Eenvoudig te selecteren

Eenvoudig te selecteren. Alleen je automerk, model en bouwjaar selecteren.
Na bestellen supersnelle en juiste levering

Zeker aan te bevelen

3 de febrero de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Gekocht de Thule slidebar bedoeld voor…

Gekocht de Thule slidebar bedoeld voor het vervoer van een kajak. Via het keuze menu (gaf aan de keus tussen voet 7105 en 7205) gekozen voor de voet 7205
en de kit voor mijn Nissan Juke 2020.
Voor de zekerheid gebeld met de helpdesk die aangaf dat de voet 7205 de opvolger was van de 7105.
Na ontvangst en twee dagen puzzelen bleek dat de 7205 totaal niet past op de slidebar.
Gebeld met de helpdesk maar het ruilen was erg omslachtig. Ik moest een mail schrijven en het probleem maar uitleggen.
Besloten om direct de voet 7105 te bestellen en de 7205 terug te sturen.
De dag erna de 7105 ontvangen en toen was het eenvoudig monteren.
Lang verhaal maar het keuzemenu voor de slidebar is incorrect en het omruilen vond ik zeker niet klantvriendelijk.
De 7205 is retour en ik wacht nog op restitutie van het aankoop bedrag.

30 de noviembre de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.