Dakwerkenverbist

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Reageren niet op mail. Bellen niet op. Vragen woekerprijzen. 500 euro - heb geweigerd en ander bedrag onderhandeld - kreeg factuur betaalde 200 euro. 49 euro per meter. Cash. Dubbel van zelfde werk /... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De gevraagde prijs vvor het vegen van de schoorsteen van 704 euro is extreem hoog en is vijfmaal de normale marktprijs en dit voor slechts een halfuur werk zonder specifiek materiaal. Niet voor herha... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opgelichter in mijn eigen huis! Dieven. Manipulators. Ik had zogezegd kans op CO-vergiftiging dus wou hij mij een nieuwe 'koepel' aanbieden die hij meteen kon installeren voor €420. Gelukkig n... Ver más

Información sobre la empresa

Todas las opiniones

76 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vuile vuile dief ! Oplichter !!

Vuile vuile dief !! We hadden deze namiddag een afspraak meneer komt pas om 18u00 tevoorschijn ! Mijn man zei dit hoeft niet meer voor ons je ben te laat, en heeft hem dan toch liggen opdringen om het werk toch nog uit te voeren waarbij mijn man dan toch zegt oké. Mijn man vraagt wat gaat het ons juist kosten om dit te laten doen kon hij geen antwoord opgeven waarbij wij dachten dat dit maar max €150 zou kosten. Hij deed zijn werk mijn ma heeft hem niet alleen gelaten dus heeft alles kunnen meevolgen. Alles was gekuisd en gedaan en toen was daar de zogezegde factuur van €629,14 !!! Hij was zeer opdringerig om het direct via gsm te betalen of cash dan zonder btw dan zou het €519,95 geweest zijn. Zo in schok niet weten wat doen die gewoon betaald, en achteraf bleek dit een zware oplichter te zijn want de site heeft opeens een onderhoud en blablablaa ! Wij laten het hier zeker niet bij en hopen dat al de mensen hier ook allemaal hun centen terug gaan zien !! Zo erg en laf !! En zo stom dat we hier ingetrapt zijn..

4 de noviembre de 2025

Inderdaad oplichters

Inderdaad oplichters - website vermeld reiniging schoorsteen 1 kanaal vanaf 49€. Had wel verwacht dat er nog verplaatsingskosten zouden bijkomen, maar dan krijg je de factuur en blijkt dat die 49€ per lopende meter schoorsteen te betalen is (onmiddellijk). Dit kan je nergens op hun website terug vinden ook niet onder rubriek tarieven. Is dus misleidend en oplichting.
Tevens probeerde hij nog een onnodige camera inspectie aan te bieden. Proberen dus onrechtmatig geld uit de zakken te slagen.
Wegblijven is de boodschap.

31 de octubre de 2025

Oplichterij pur sang

Dit "bedrijf" is (zoals je kan lezen aan de hand van de andere reviews hier) duidelijk een oplichtings-organisatie.

Ook liet mij vangen door de tarieven online. Ik had wel op voorhand aan de lijn gezegd dat ik wantrouwig was tov de vele oplichteriij pogingen waarvan online sprake en dat ik voor een simpele reiniging zeker niet meer dan 100€ wenste te betalen. Dat kon volgens het heerschap aan de telefoon allemaal, en dat zou binnen budget blijven. Betaling zou via cash of bc kunnen. Ik had me beter moeten inlezen, maar ik was voldoende gerustgesteld.

Ik was persoonlijk niet aanwezig tijdens de werkzaamheden. Deze "werkzaamheden" waren 15 minuten aan porren met een borstel in het schoorsteenkanaal van beneden in de woonkamer. Waarna een handgeschreven factuur volgde van 798€ met allerlei vage werkzaamheden van "machinale" aard. Mijn echtgenote weigerde te betalen en belde mij op. Ik sprak de man even telefonisch en ging niet in op zijn eisen. Ook niet toen hij begon af te dingen... wat voor mij helemaal bevestiging was dat het poging tot oplichting betrof.

Toen duidelijk was gemaakt dat hij onder geen enkele voorwaarde geld zou ontvangen ter plekke en dat hij via zijn bureau dan maar gerechtelijke stappen moest ondernemen, is hij afgedropen (ook omdat ik hem meedeelde dat ik voor de zekerheid de politie zou inlichten)

Wij zijn gelukkig geen centen kwijt en ik raad iedereen aan voet bij stuk te houden in zo'n situatie. Niemand kan je dwingen cash te betalen, zelfs geen 50 of 100 €.

Fake company

They ask way too much money (>€600 for chimney cleaning) and do not have a legit BTW or KVK number, neither do they have an address. Never trust these people.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor het reinigen van een open haard…

Voor het reinigen van een open haard schouw (20 min) werk een belachelijke hoge prijs betaald. (450 euro)
Dit was de eerste en de laatste keer dat deze over de vloer is gekomen.
Ik raad iedereen aan om niet in zee te gaan men hen.
Dit is gewoon afzetterij.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op de website staan schappelijke…

Op de website staan schappelijke prijzen van €50 a (max) €180. Komen 's avonds in de donker zogezegd vanalles doen aan de schoorsteen en facturen onmiddelijk €1760 direct te betalen!!! Op de website staat ook geen adres of btw nummer. De handgeschreven factuur is amper leesbaar en niet volledig correct volgens de wetgeving. Laat u niet onder druk zetten!!!

27 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opgelichter in mijn eigen huis!

Opgelichter in mijn eigen huis! Dieven. Manipulators.
Gelukkig niet gedaan.
Bij het afrekenen kreeg ik een factuur van €595: 'camerainspectie', trekmeting, €50 per meter, ik had 6m,...
Moest dit meteen betalen, had een BCbakje bij.
Achteraf pas gezien dat er geen btw-nummer, adres, naam op de factuur stond.
Bij politie aangifte gedaan.

3 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben opgelicht geweest door deze…

Ik ben opgelicht geweest door deze mensen niet beter wetende dan een afspraak te boeken en niet grondig naar de reviews te kijken
€870 ben ik kwijt
Voor 15min werk

24 de octubre de 2025

Opgelicht door Verbist !

Zoals vele voor mij heb ik ook geen opzoekingen gedaan inzake het vegen van mijn schouw. Laat dit al 20j doen en de prijzen variëren soms wel eens wat maar nooit echt veel. Mijn schouw is 8m hoog. Duurste ervaring was €130. Totdat VERBIST mijn schouw kwam doen !!!! €495 !!! Mensen dit is oplichting van de puurste graad. Ook hier kwam een Nederlander de werken doen. Mijn vrouw heeft de rekening betaald. Als ik thuis geweest was had ik die NOOIT van źen leven betaald! Dat deze firma nog actief kan blijven is onbegrijpelijk.

10 de octubre de 2025

Pure oplichterij!

Pure oplichterij!
Op de website staat vermeld: “Schoorsteenvegen vanaf €49,50 voor het eerste kanaal, extra kanaal aan gereduceerd tarief van €39,50 per kanaal.”
Er wordt echter nergens vermeld dat dit tarief per meter geldt.

Het gevolg is dat ik nu een factuur van €551 excl. btw ontvang voor amper één uur werk, inclusief €130 voor een camera-inspectie, enkel voor het reinigen van mijn schouw van binnenuit (blijkbaar voor 8 meter schouw).
Bij een ander bedrijf zou ik ongeveer €100 hebben betaald voor hetzelfde werk.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichterij en misleidende info op…

Oplichterij en misleidende info op website inderdaad. Nu ik al de reviews lees twijfel ik zelf of ze uberhaupt de schoorsteen geveegd hebben. Ze maakten veel lawaai en toonden me expliciet het vuil die uit de schoorsteen kwam, maar aangezien ze met pak en zak binnenkwamen kunnen ze evengoed het vuil geplaatst hebben. Het zou me alleszins niet verwonderen. Ook hier zie ik helaas te laat de "echte" reviews... Voel me dom (en kwaad) dat ik me laten misleiden heb...

Oplichters dakwerken Verbist

Oplichters! Veel te veel betaald voor 20min. werk. Ik had het direct door toen ik de deur opendeed maar had schrik (alleen thuis) en wou niks op het spel zetten. Ik hoop echt dat deze man gepakt wordt.

9 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Als ik minder dan één ster kon geven…

Als ik minder dan één ster kon geven dan zou dit het geval zijn. €536 voor camerainspectie die weliswaar onnodig was maar we hebben ons hier aan laten vangen omdat de zogenaamde "technieker" zei dat er schimmel in onze schouw aanwezig bleek waardoor hij voor een dubbele inspectie de camera erbij moest halen.. Ik verschoot wanneer ik de rekening kreeg (€811.71) aangezien op hun site €49,50 staat. Ik bel naar dit bedrijf om een verklaring waarom dit zo'n dure som bedroeg, de persoon aan de telefoon gedroeg zich communicatief zéér onderontwikkeld. Hij had geen gehoor voor wat ik zei, ging verbaal agressief in discussie, deed alsof ik dom was en sprak over mij wanneer ik aan het woord was.

Het zou een meerwaarde zijn mocht dit bedrijf de boeken moeten sluiten.
Topbedrijf, Dakwerkenverbist!

Oplichters!!!

Net zoals bij iedereen hier, ook bij ons opgelicht geweest door deze firma. Mijn vrouw had al een raar gevoel bij aankomst. Een camionette zonder reclame, Nederlandse nummerplaats, Nederlander ... Terwijl ze een Belgisch bedrijf zouden zijn.

Dan zeggen ze eerst dat het 900€ gaat kosten om de schouw te kuisen, te impregneren en te ontmossen. Omdat we zonder stoof zaten en jonge kinderen hebben, gingen we akkoord. Daarna konden we op de camera zien dat de man heel vaak met de ladder naar boven ging, maar er nooit meer dan enkele minuten was. We zagen hem ook geen materiaal meenemen. Na 35 minuten zou alles gedaan zijn en wou hij afrekenen. Opeens vroeg hij 1480€!!!! Mijn vrouw discussieerde over de prijs maar de man was zeer opdringerig. Mijn vrouw is geblesseerd, loop met krukken dus stond ook niet sterk in haar schoenen. Uiteindelijk na wat discussiëren, nog 1200€ moeten betalen!!! Daarna zijn we er pas achter gekomen dat het oplichters zijn door wat opzoek werk te doen. Wij zijn naar de politie gegaan met alle info die we hadden. Nummerplaat, filmpjes van onze deurbel camera, (nep)factuur, enz... Ik raad iedereen aan om klacht in de te dienen. Misschien kan er dan een beter onderzoek gevoerd worden!!

21 de octubre de 2025

OPLICHTER !!

750 euro voor minder als half uur werk. Dit is pure oplichterij ! Jammer genoeg de reviews niet gelezen voor we hem boekte. Hollandse oplichter die hier mensen komt bedotten. SCHANDALIG!!

22 de octubre de 2025

536 om een schoorsteen van 8meter

536 om een schoorsteen van 8 meter. Terwijl op zijn website staat vanaf 49,5 euro( moet zijn49,5 de lopende meter) Hij ging er zijn tussen 8 en 10u kwart na 10 gebeld. Ze ginger er juist voor de middag zijn. Half 1 niemand gezien. Eerst afgebeld maar dan toch laten komen.heb ik daar spijt van met zon n rekening en dit voor een kwartiertje
werk.
Op internet staat: werkt met de beste belgische vakmannen, raar want die van ons kwam van Nederland
Volgens mij ne corrupte boel
Betaald aan een nederlanse firma,:mollen technie helmond

22 de octubre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.