Dakwerkenverbist

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Reageren niet op mail. Bellen niet op. Vragen woekerprijzen. 500 euro - heb geweigerd en ander bedrag onderhandeld - kreeg factuur betaalde 200 euro. 49 euro per meter. Cash. Dubbel van zelfde werk /... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De gevraagde prijs vvor het vegen van de schoorsteen van 704 euro is extreem hoog en is vijfmaal de normale marktprijs en dit voor slechts een halfuur werk zonder specifiek materiaal. Niet voor herha... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op de website staan schappelijke prijzen van €50 a (max) €180. Komen 's avonds in de donker zogezegd vanalles doen aan de schoorsteen en facturen onmiddelijk €1760 direct te betalen!!! Op de website s... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opgelichter in mijn eigen huis! Dieven. Manipulators. Ik had zogezegd kans op CO-vergiftiging dus wou hij mij een nieuwe 'koepel' aanbieden die hij meteen kon installeren voor €420. Gelukkig n... Ver más

Información sobre la empresa

Todas las opiniones

76 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Megaduur!!!

Na herhaaldelijke mail ivm prijs, die onbeantwoordt bleef, komt de persoon die de schouw moet vegen toe. "Mevrouw u kent onze prijsvoorwaarden?"..nee volgens website vanaf €49. " ja das per lopende meter..uw schouw is denk ik 10 tor 13 meter, zal dus tussen 500 en 650 euro zijn" wat??? U mag terug vertrekken meneer. Dit is pure oplichterij. " ik kan niet vertrekken voor u boete van €56 betaald mevrouw" .

1 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geldwolven & valse reviews op site

Laat je schouw niet door deze kerels poetsen. Pure afzetterij!
Bijna €400 betaald voor een schouw van 6,5m. Schouw is wel goed mechanisch schoongemaakt. Vloer en inhoud kachel nog erg vuil achtergelaten. Eén woord: Geldwolven.
Eén advies: laat je niet vangen.
Reviews op site zijn enkel door hen beheerd.

1 de octubre de 2025

Oplichters!

Oplichters!! Prijsaanvraag spreekt vanaf 50 euro voor schoorsteen te kuisen. Krijgen we een afrekening van 531 euro terwijl we vorig jaar bij een ander bedrijf maar 90 euro hebben betaald. Prijs bleek de lopende meter te zijn excl. btw. We spreken hen erover aan en stond opgenomen in de kleine lettertjes ergens onderaan… we vermelden dat we dit niet echt fair vinden en ze lachen ons gewoon in ons gezicht uit. Echt jammer dat er zo een mensen rond lopen.

30 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters deze gasten komen bij ons…

Oplichters deze gasten komen bij ons nooit meer rekenen € 320 terwijl het normaal rond de € 125,00 kost. Niet mee in zee gaan met deze gasten. Idd 49,50 p.st mtr maar dat zeggen ze niet als je een prijs aanvraag doet. Echt malafide bedrijf ga ze opgeven bij kees van der spek.

Dakwerken Verbist - Malafide bedrijf

Inderdaad Malafide bedrijf.
Hier ook een Nederlander die zogezegd in onderaanneming werkt maar als ik alle reviews lees, zal het wel dezelfde persoon zijn.
Onduidelijke prijzen, zogezegd ook voorrijkosten die nergens worden vermeld. Annulatie kost van 60€ als je de werken weigert.
Nederlands BTW nr.
De factuur is zogezegd het attest.

Kortom malafide bedrijf.
Reviews op de eigen site zijn nep.

25 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ook opgelicht door de firma Verbist

Wij zijn ook opgelicht door de firma Verbist.
Een totaal bedrag van 680€ voor 20min werk. Terwijl op de site enkel vanaf 49€ per rookkanaal staat. Wij gaan hier ook mee naar de politie voor een proces verbaal en hebben hun rekening nummer die we overal gaan aangeven als verdacht.
Wat een oplichterij

22 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters die veel hogere prijs rekenen en zeer dwingend zijn

Oplichters die bij aankomst bij ons een veel hogere prijs aangeven dan telefonisch afgesproken.

Als je hier niet mee akkoord gaat zeer dwingend eisen dat je annuleringskosten betaald en weigeren anders weg te gaan.
Helaas pas later beseft dat we de politie hadden moeten bellen.

wij hebben aangifte gedaan en raden iedereen dit aan ook te doen, wie weet worden ze dan snel aangepakt.
Ook bij hun bank (Bunq) kun je melding doen van fraude als je het rekeningnummer hebt.

Meegenomen papieren kloppen niet met bedrijfsnaam, registratie van website is via weer een ander bedrijf een het gebruikte Nederlandse KVK-nummer bestaat niet.

Wat een oplichter

Wat een oplichter. De vermelde prijs van 49,5€ is per meter, dit staat in de kleine lettertjes. Er moet dan nog btw bij. Ze vragen ook nog 20€ verplaatsingskosten. De reviews op hun site zijn duidelijk vals. De totale rekening voor een schouw van 5 meter was 283€, mn vorige schouwveger vraagt 95€. 2 keer raden wie ik volgend jaar laat komen. Ik informeer me alvast bij de economische inspectie want op de factuur wordt zelfs geen firmanaam vermeld, ik twijfel zelfs of de brandverzekering dit zal aanvaarden

26 de septiembre de 2025

Een serieuze bende oplichters

Een serieuze bende oplichters ! 990 euro betaald voor 20 min werk. Ik ben er helaas niet bij gebleven ( bij reinigen schouw) maar raak meer en meer overtuigd dat meneer de Hollander zelf zijn vogelnest mee had, om nog eens 130 euro er te kunnen bijrekenen..! Dit heb ik nog NOOIT meegemaakt !!!!! Ik eiste een bedrag van 800 euro terug, maar geen reactie … indien tegen maandag niet op mijn rekening, stuur ik FOD financiën, FOD economie, politie, en stap ik naar de pers … zónder twijfel. Ze moeten worden opgepakt !!!!!

2 de septiembre de 2025

DAKWERKEN VERBIST FRAUD!!

DAK WERKEN VERBIST !! Is fraud

This is pure fraud/mafia business.
Before taking appointment I asked for cost but no reply directly appointment was given. Today Dutchman showed up & said he will clean chimney from above & I don’t need to stay nearby. After 15-20 minutes this man was inside house. I didn’t see him anything at fireplace. He start to write IBAN & asked me to write my details. Then he wrote invoice 445.5 euro + 130 euro for camera inspection + 24.95 euro as Voomjkosten, total 600.45euro. I was asked to pay on spot & also sign the invoice. I contested such cost as last time I paid 80euro only.
The guy called his so call manager who initially threatened me & later gave 50 euro discount & pay remaining or else he is going to come to my house & it will not be good & cut phone.
I still refused to pay. Then the Dutchman reduced price to 450euro, few minutes later 300euro, Finally he agreed if I pay 150 euro by cash, he can close the matter.
I asked him to give corrected facture & certificate before I pay he refused saying he need money first.
Finally the guy left saying his manager will come to collect money. I am waiting to hear from company.
To me it’s fraud business who are there to rob money from innocent, unsuspecting people.

25 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De prijs was 49,50 en 20 euro…

De prijs was 49,50 en 20 euro transportkosten + btw/
Eerste afspraak niet verwittigd en niet komen opdagen. nadien zelf gebeld voor nieuwe afspraak en gekregen tussen 12 en 13h00 maar de man een Nederlander stond bij mij aan de deur om 09h20. De totale kostprijs werd uiteindelijk 247 euro + 21 % btw.
DIT ZIJN GEWOON MAFIOSIE PRAKTIJKEN want er staat niets op hun site van lopende meter of andere en ook de btw is niet juist, kortom deze mensen moeten gewoon van de markt gehaald worden. Men zegt dikwijls als men van een hollander niet gekloot is dan heeft hij het vergeten, ALLEEN deze keer niet blijkbaar spijtig voor mij.

Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.