Información sobre la empresa

1. Tienda de caza
  2. Club de caza

Escrito por la empresa

NYHED - Eksklusivt Jagttegnskursus KBH til budgetpris! (Med Danmarks Stærkeste Garanti) Vinder af Alene i Vildmarken gør dig klar til jagtprøve (og meget mere) på 4-6 dage i KBH! Kom med på dette moderne jagttegnskursus, hvor du bliver uddannet, så du ikke blot bliver klar til jagttegnsprøven, men også bedst muligt rustet til at træde ind i jagtens store og fantastiske univers! 📝 "Ulrik er både en enormt erfaren jæger og en dygtig underviser" 📝 "...formår at gøre selv de mest komplicerede ting håndgribelige, og det mest kedelige hylende morsomt" 📝 "Han formår at formidle undervisningsmaterialet på en rigtig god og samtidig underholdende måde" 📝 ”Helt kort fortalt vil jeg give dit kursus et stort 10/10” LÆS DE 13 GRUNDE TIL AT VÆLGE NETOP DETTE KURSUS PÅ HJEMMESIDEN

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Oprigtigt Danmarks fedeste jagttegn

Meget meget meget positivt overrasket.
Jeg gik ind til forløbet om at det ville være nogle lange dage med tung undervisning der ville kede en ihjel, men blev heldigvis meget positivt overrasket. Ulrik og Joakim har virkelig bikset en kursus sammen der blander teori og praksis virkelig godt. Ikke nok med at der er en del aktiv læring hvor man bliver involveret i undervisningen så er der også bare en fed energi til undervisningen. Der er ingen sure miner og de er sindssyg gode til at formidle undervisningen så det er lettere forståeligt og bare meget sjovere. Hvis jeg kunne tage kurset om igen havde jeg 100% gjort det for der er virkelig ikke noget at sætte en finger på. Havde man kunne give mere end 5 stjerner havde jeg gjort det uden at blinke

14 de septiembre de 2025

Respuesta de Danmarks Fedeste Jagttegn

Tusind tak for de meget fine ord! Det var fedt at have dig med!
Dbh Ulrik

Ps. - du er stadig velkommen til kaffe og kage ;)... Du ved hvor vi er ;)

Den "vildeste" undervisning

Jeg kan varmt anbefale kurset "Danmarks fedeste Jagttegn"
Det er den ”vildeste” undervisning, fagligt højt niveau og samtidig krydret med humor og fine bemærkninger ifht vildtkending og regler. Det gjorde det nemmere for mig at huske det store pensum, man går igennem og skal aflægge prøve i.
Ulrik Ørskov er en fantastisk underviser og formidler af jagtens fantastiske univers og med hans dejlige levende energi og egne erfaringer, blændende go’ til at give det videre.
TAK for en fantastisk oplevelse.
fra Gitte Odder

13 de abril de 2025

Respuesta de Danmarks Fedeste Jagttegn

Tusind tak for de flotte ord Gitte! Det var en stor fornøjelse at have dig på kurset! Håber vi ses derude!

Ikke "bare" et weekendt kursus

Ikke bare et weekendt kursus. Der bliver gennemgået alt det man skal over flere weekender og en enkel hverdags aften for vores forløb. Der er god veksling mellem teorien, videoer, afstandsbedømmelse og Ulriks egne erfaringer og røverhistorier, så det bliver mere spiseligt for alle. Der er tid til spørgsmål som man får igennem forløbet man er i, så man ikke står på egne ben og selv skal finde ud af en masse og selv læse en masse op. Selvfølgelig skal der øves en del på appen osv. Men alt i alt et godt kursus der kan anbefales 👍🦆

14 de abril de 2025

Respuesta de Danmarks Fedeste Jagttegn

Tusind tak for de fine ord Mathias! Det var en fornøjelse at have dig med! Vi ses derude! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk jagttegn - stor anbefaling!

Ulrik og hans kompagnon Joakim gjorde et fantastisk stykke arbejde, hvor der var plads til sjov og alle de spørgsmål som lystede. Undervisningen var hverken kedelig eller langtrukken, og vi kom vidt omkring de forskellige emner. Derudover en tryg gennemgang af selve processen ved prøven.

18 de abril de 2025

Respuesta de Danmarks Fedeste Jagttegn

Tusind tak for de fine ord Sebastian! Det var en fornøjelse at have dig med på kursus!

Vi ses derude!

Fremragende jagttegnskursus

Ulrik og Joakim faciliterede et fremragende forløb her til foråret og takket være dem bestod jeg første gang.

Jeg kan varmt anbefale det til andre.

26 de mayo de 2025

Respuesta de Danmarks Fedeste Jagttegn

Tusind tak for de fine ord Christoffer, det var en fornøjelse at have dig med! Man kommer ikke sovende til det, så mon ikke du selv havde en finger med i det ;) Godt arbejde!
Vi ses derude!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette ER DK´s fedeste jagttegns kursus…

Dette ER DK´s fedeste jagttegns kursus uden tvivl, har gået til jagttegn en enkelt gang før for en del år siden og der var undervisningen så langsom at jeg faldt af på det, så jeg tilmeldte mig hos ulrik og fik en super fed oplevelse..

undervisningen var fyld med info der gav mening og det var nemt at sætte reglerne i system, så man kan forstå dem, samt er der masser af plads og rum til at spørge ind til tingene, og få snakket om emnerne så de sætter sig fast...
Ulrik og joakim er friske, humoristiske mega fede og passionerede omkring "jagt" som håndværk og undervisningen bærer præ af dette..

Jeg er helt ked af at jeg ikke skal komme 2 gange om ugen og hænge ud mere ..øvbøv ...overvejer næsten at tage kurset igen ....:-)

jeg startede hos ulrik den 15/3 og står her den 22/4 med bestået jagtprøve, så skal du igang med jagt får du helt klart den bedste start her !!

Tak for hjælpen boys! i er for fede....ses i skoven :-)

22 de abril de 2025

Respuesta de Danmarks Fedeste Jagttegn

Dette ER danmarks fedeste anmeldelse! Tusind tak Mads, det var en fornøjelse at have dig med! Du er stadig velkommen til kaffe, kage og jagtfilm! Glæder mig til at have din ven med til foråret!
Vi ses derude! :D

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe fornøjelse at tage jagttegn hos…

Kæmpe fornøjelse at tage jagttegn hos Ulrik. Undervisningen var godt tilrettelagt, der var god til til at stille spørgsmål og der var en rigtig god atmosfære på kurset.

Man kunne tydeligt mærke, at kurset var bygget op om passion for jagten og man fik en masse viden om jagt (A til Z) som ikke var en del af det lovpligtige materiale. Anbefaler alle at tage deres kursus hos Danmarks Fedeste Jagttegn.

8 de marzo de 2025

Respuesta de Danmarks Fedeste Jagttegn

Tusind tak for de fine ord Kasper! Det var en fornøjelse at have jer med på kursus! 🙏🏼 Knæk og bræk til prøven, glæder mig til at høre!

Lærerigt og sjovt

Det fedeste og sjoveste jagttegnskursus, man kunne ønske sig.
Den nyeste viden krydret med kanon sjove anekdoter og fortællinger.
Der veksles rigtig fint mellem teori, praktik og film og pauser.
Skydebanetræningen var helt fantastisk, det blev ikke jappet igennem, men der var tid til læring.
Øv at Ulrik ikke underviser i buejagt, for så tog man også buetegn hos Ulrik.
Ps. Ulrik har rigtig mange karameller med😁

16 de abril de 2025

Respuesta de Danmarks Fedeste Jagttegn

Tusind tak for de fine ord Thomas! Det var en fornøjelse at have dig med på kurset!

Flot med 0 fejl i prøven!! 💪🏻
Vi må ud efter kragen til september og ud og gå en omgang med buen inden! 👌🏻

Danmarks fedeste jagttegn

Man kan mærke, at Ulrik er passioneret omkring jagt og i at lære fra sig, hvilket kun påvirker undervisningen positivt. Jeg giver de varmeste anbefalinger til at tage jagttegnet her.

15 de septiembre de 2024

Respuesta de Danmarks Fedeste Jagttegn

Tak for de fine ord Christian!
Det var en fornøjelse at have jer med!

Danmarks Fedeste Jagttegn

Jeg tog mit jagttegn hos Ulrik Ørskov, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Undervisningen var yderst professionel og samtidig afslappet, hvilket gjorde det nemt at følge med og føle sig godt tilpas. Ulrik har en fantastisk evne til at forklare selv komplekse emner på en forståelig måde, og hans passion for jagt smitter virkelig af.

Det var tydeligt, at han ønsker det bedste for sine kursister, og han gør en stor indsats for at sikre, at alle er godt forberedte til både teori og praksis. Hvis du overvejer at tage jagttegn, er Ulrik Ørskov det helt rette valg!

1 de septiembre de 2024

Respuesta de Danmarks Fedeste Jagttegn

Tusind tak for de fine ord Kalle!
Det var en fornøjelse!
Vi ses i skoven! ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jagtegnskurset levede virkelig op til…

Jagtegnskurset levede virkelig op til mine forventninger og jeg var klædt rigtig godt på til at gå op til jagttegnsprøven.

16 de agosto de 2024

Fedt!
Det er jeg glad for at høre!
Tak for anmeldelsen!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.