Fantastisk kursus med fremragende underviser, der formår at formidle til en grøn nybegynder, som mig. Jeg kom igennem jagttegnsprøven uden problemer.
Consulta las opiniones de los clientes
Kursuset tog 2 weekender- Altså fredag og søndag x 2. Fantastisk forplejning, 5/5 stjerner. Vi havde Peder som underviser, han gjorde dagene utroligt spændende og lærerige. De praktiske dage... Ver más
La empresa ha respondido
Kan kun anbefale jagttegnnu.dk Har netop gennemført et weekendkursus over to weekender i Viborg, med super dygtige, kompetente og venlige instruktører. Særligt skal fremhæves chef instruktøren👍🏻... Ver más
Helt fantastisk kursus. Netop bestået jagtprøvet på første forsøg, uden problemer. Det intense forløb giver rigtig godt grundlag for en god prøve. Mange gode huskeregler som gavner ekstremt meget... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Landets bedste jagttegnskurser! Vi afholder professionelle jagttegnskurser over hele landet. Vi yder beståelsesgaranti og har Landets bedste database af kursistudtalelser (på Facebook) Vi er først lige her i sommeren 23 begyndt at bruge trustpilot også så der er ikke så mange anmeldelser herinde og vi vil nok stadig priotere facebookanmeldelser, men nu er vi ihvertfald også officielt her :o) Vi har fair og gennemskuelige priser og en kursus kvalitet du ikke finder nogen andre steder. Kig ind på vores hjemmeside nu og find et jagttegnskursus nær dig :o)
Información de contacto
Maglehøjvej 198, 4983, Dannemare, Dinamarca
- 20124449
- Jacob@jagttegnnu.dk
- jagttegnnu.dk
Fantastisk kursus med fremragende…
Jeg kom igennem jagttegnsprøven uden problemer.
Glem alt om de andre kurser…
Fantastisk kursus, afholdt af meget kompetente folk det har styr på tingene. Materialerne som man har adgang til er også i toppen, og nemt og forstå. Så længe man bruger deres materialer og følge efter hvad der bliver sagt så får man jagt tegn… Kan ikke anbefales nok… tusind tak Jacob jeg har fået noget jeg kan bruge resten af mit liv, tak….

Respuesta de Jagttegnnu.dk
Jeg bestod jagtprøven ved første forsøg…
Jeg bestod jagtprøven ved første forsøg med 0 fejl. Jeg var utrolig godt klædt på gennem deres weekendkursus. Ved at øve gennem deres portal vil teoriprøven være utrolig let. Og Jacobs team af instruktører gav mig en ro i maven ifht. at håndtere geværet, så det heller ikke gav nogle problemer.
Jacob er en god instruktør og kursusleder.

Jagttegnskursus på Idalund 2025
Jeg deltog i jagttegnskursus på Idalund skydebane og Sakskøbing vandrehjem i august og havde fornøjelsen af Jacob Sandberg og hans dygtige instruktører. Og det var virkelig en kæmpe fornøjelse! Jacob er en utroligt dygtig underviser, der formår at formidle teorien, så den er let at forstå og let at huske. Han er sjov og hyggelig og skaber et virkelig rart og hyggeligt undervisningsrum.
Dagene på skydebanen var virkelig godt planlagt og alle instruktørerne gjorde deres bedste for at hjælpe, råde og vejlede. Vi fik skudt en masse og blev sikre i vores våbenhåndtering og fik en masse gode tips og tricks med på vejen.
Stor tak til Jacob og resten af holdet, som hjalp mig fra ikke at vide noget om noget, til at bestå jagttegnsprøven i første forsøg med 0 fejl.
De aller varmeste anbefalinger til jagttegnnu.dk!

Klar anbefaling her fra
Klar anbefaling her fra.
Jeg tog kurset over 2 weekender og bestod ved første jagtprøve.
Jeg er meget tilfreds med gennemgangen af teorien, samt der er god feedback og læring ved den praktiske øvelse i Vingsted.
Søde og tillidsfulde lærer der skaber god tryghed om at skulle til jagtprøven.
Der følger adgang til en super side med teori og spørgsmål, som var en stor hjælp til at indlære.
Ved jagtprøven var en meget tydelig lighed i hvem der bestod, og hvem der havde taget kursus her.

Respuesta de Jagttegnnu.dk
Tog kurset over 2 weekender og bestod…
Tog kurset over 2 weekender og bestod jagtprøven med 0 fejl i første forsøg.
Man får nogle gode redskaber gennem kurset der klargøre én til prøven. Super lærerigt og godt forløb. Anbefalinger herfra.

Kan varmt anbefale Jagttegnnu.dk
Kan varmt anbefale et 4-dags kursus hos Jagttegnnu.dk
Jeg tog kurset hos Jacob med våbenhåndtering og skydetræning på Idalund skydebane og undervisning på Sakskøbing vandrehjem.
Dagene var planlagt perfekt og jeg synes det var helt rigtigt at starte med en dag på skydebanen med afstandsbedømmelse, våbenbetjening osv.
Idalund skydebane var et rigtig fint sted og instruktørerne skabte en god stemning med deres høje kompetente og gode humør.
Undervisningen på Sakskøbing vandrehjem stod Jacob for og han gjorde det spændende og sjovt. Der var fuld forplejning og alt var meget fint.
Hvis man lytter til de råd der gives og bruger de faktastiske materialer der stilles til rådighed til at læser og træne så er man godt forberedt til jagttegnsprøven og det gik da også uden problemer.
Tak, Mvh. Michael

Respuesta de Jagttegnnu.dk
Jeg vil helt klart anbefale dette…
Jeg vil helt klart anbefale dette kursus til alle, der drømmer om at tage jagttegn. Undervisningen er intens, men samtidig sjov og virkelig motiverende. Jeg fik mange gode huskeregler med på vejen, og hjemmesiden bugner af øvelser, som gjorde det nemt at øve sig. Derudover var stemningen blandt kursisterne både hyggelig og venskabelig, så man føler sig hurtigt som en del af fællesskabet.

Respuesta de Jagttegnnu.dk
Hyggeligt og lærerigt kursus som gør…
Hyggeligt og lærerigt kursus som gør jagtprøven let som en leg. Derudover møder man søde jagtinteresserede mennesker at netværke med, så man kan komme let igang hvis man ikke i forvejen har venner der tager på jagt :)

Fantastisk!
Må nok ærligt indrømme, at jeg var meget skeptisk i starten overfor sådan nogle 4-dages kurser, men hold da op – det var nemt! Med Jakobs huskeregler og tricks gik jeg lige igennem. Selv til prøven var de imponerede over min viden samt afstandsbedømmelsen – 0 fejl i alt. Det kan på ingen måde blive bedre.
Tak til jagttengnu.dk for det 👍🤩
Nå ja vi skal ikke glemme at sige tak for maden, den var også god 😆

Respuesta de Jagttegnnu.dk
Strøg lige igennem jagttegnsprøven…
Strøg lige igennem jagttegnsprøven i første forsøg..
Dette vil jeg gerne takke en yderst kompetent underviser (Jacob) for.
Han formår at mikse en fed humor ind i sin undervisning hvilket gør at kursisterne bliver fastholdt;-)
Mega lækker forplejning alle dage.
Desuden er hjemmesiden super god. Der bliver man også klædt godt på. Faktisk vil jeg sige at man behøver ikke at investere i bogen Jagttegn da hjemmesiden giver mindst ligeså meget viden..
Så hvis du ønsker en jagttegnsundervisning hvor der er plads til alle og hvor humor går hånd i hånd med relevant teori så skal du vælge Jagttegnnu.dk
Fortjener mindst 6 stjerner ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god oplevelse
Super god oplevelse - vil anbefale dette kursus til alle jeg kender, der vil have jagttegn.
Der er god stemning, let til smil og jokes, god forplejning og så undervisningen: Serveret på et sølvfad for dig at mæske dig i og du stryger igennem prøven!
Samtidig smitter undervisernes entusiasme på dig, så du får lyst til mere jagt:)

Respuesta de Jagttegnnu.dk
Jeg kan virkelig anbefale at tage…
Jeg kan virkelig anbefale at tage jagttegn hos Jagttegnnu og Jacob! Han sørger for aldeles god og grundig undervisning. Alle de gode huskeregler kunne virkelig bruges til jagttegnsprøven. Det var intet problem at bestå prøven, og det kan Jacob takkes for🙏🏻
Vi ses til nyjægerjagt til efteråret🦆
kan dsv ikke give 6 stjerner :)
startede på jagttegn 7 år siden på et efterårs hold på 3 måneder og det var for langtrukket til mig. Hos jagttegn.nu får du den bedste undervisning over 4 dage og klæder dig på til prøven som jeg røg igennem!
Kæmpe god egen trænings platform og rigtig gode og kompetente jagttegns undervisere i Odense! kan dsv ikke give 6 stjerner :) kæmpe anbefaling
Et kursus der virker – og med god mad 😋
For nyligt startede jeg på et kursus hos Jagttegnnu i Helsinge.
Generelt var det en meget positiv oplevelse, hvor undervisningen var lagt til på en måde der gjorde at man kom meget hurtigt igennem, hvor undervisningen var planlagt ordentligt så man fik styr på det hele på overraskende kort tid.
I dag var jeg oppe til prøven for første gang hvori jeg bestod, og jeg må ærligt sige at jeg har været ekstremt dårlig til selv at øve mig derhjemme. Jeg var til de 2 weekendskurser, og ellers har jeg måske afsat cirka 3 timer hjemme til at øve mig på teoretiske spørgsmål, hvilket er langt mindre end jeg havde tænkt mig at bruge, men det var alligevel nok til at bestå. Træningsportalen er flot lavet, og man kan tydeligt se at Jacob (Ejeren) går op i at opdatere teorispørgsmålene løbende ud fra hvad han hører der kommer op til prøverne.
En anden ting som flere nok vil synes er lidt ærgerligt, men som jeg synes er fantastisk er den fokus på sikkerhed der er. Der var flere kursister der ikke fik lov at skyde med ægte ammunition på første weekendskursus da der var nogle problemer med våbenhåndteringen, og mens flere brokkede sig over det, synes jeg det er fedt at vide at man ikke skal være bange for at de bare lader en som åbentlyst ikke har styr på hvad de laver, skyde med et våben, men i stedet giver dem noget ekstra tid til at øve håndteringen først.
Noget som jeg synes Jagttegnnu (Her kan jeg kun snakke ud fra Jacob, da han var min underviser, og jeg ikke har set de andre underviseres undervisning) er super gode til, er også at tilrettelægge undervisningen til de enkelte personer. Hvis man var en meget udadgående person blev der lavet jokes med denne, men var man en person der var mere for sig selv, var Jacob også mere rolig overfor denne person, hvilket generelt bare gjorde undervisningen sjov, men det gjorde også at man ikke skulle være nervøs for noget som helst.
Der var meget lidt galt med min tid som kursist, og det absolut eneste jeg har at sige som ikke var fantastisk var at jeg fandt nogle af huskereglerne lidt besværlige, og at nogle af træningsportalens svar ikke gav mening (det skal ikke lyde som om træningsportalen er dårlig, da jeg kun har fundet 3 billeder med vildtkending ud af flere hundrede, som jeg ikke lige synes gav mening, så det er en meget lille og næsten ubetydelig del).
Generelt var det et super fedt kursus som jeg kan anbefale, og så er det også super god mad😋
Godt kursus setup der kan anbefales
Jeg gennemførte jagttegnskursus hos Jagttegnnu.dk i foråret 2025 over 2 weekender. Man får alt den praktiske information der er brug for inden opstart og endnu vigtigere får man adgang til træningsportalen som fungerer rigtigt godt. Det er også en nødvendighed ved weekendkurser fordi det er rimeligt intensivt hvis man møder op helt uforberedt. Heldigvis er der en god afvekling mellem praktikdagene og teoridagene som jeg synes Jacob Sandberg afvikler rigtigt godt. Med så presset et program er der ikke voldsamt meget tid til spørgsmål - men jeg synes Jacob ramte en fin balance. Og der vil altid være nogle (læs mig) der liiiige har et spørgsmål mere fordi det er bare spændene stof når man samtidig får det leveret fra en engageret underviser. Er lidt i tvivl om jeg ville anbefale at tage jagttegnskursus over to weekender eller modellen med f.eks 1 undervisning fordelt over 8 hverdagsaftner men eftersom jeg kun skal tage jagttegns kursus 1 gang :-) vil jeg ikke kunne sammenligne eventuelle fordele eller ulemper, så vælg det du synes passer dig bedst. Være dog lige obs på at der ikke er mange eksamensdatoer - udstukket af Styrelsen for Grøn Arealomlægning og Vandmiljø - at vælge imellem hvis du afslutter dit kursus halvvejs inde i eksamensperioden (= april - juni samt september - november).
Jagttegnnu, ninjaer i undervisning
Kære Jocob og Peder
Jeg vil gerne takke jer for kyndig undervisning og vejledninger her i foråret 2025. At jeg fik den gode oplevelse tilskriver jeg jer! Jeres personlige tilgang til os aspiranter og det fine undervisningsmateriale er stærkt medvirkende til, at jeg står med mit jagttegn i dag
Fantastisk kompetent undervisning :-)
Jagttegnsprøven hjemme i første skud 🌟Gled lige igennem teori og praktisk prøve :-)
Ekstremt dedikeret Jacob sørger for at du har alt det materiale der skal til, for at komme sikkert igennem til dine nye oplevelser.. både i undervisning teori/praksis, og online materiale der kan tæves igennem når det passer ind :-)
Skal være hudløs ærlig og sige.. jeg har kun deltaget i de 4 dage der er fysisk undervisning.. knoklet online prøverne igennem i aftes, og en enkelt til morgen inden prøven ( arbejder desværre bedst under pres )
Det havde jeg sku ikke kunnet gøre uden det meget grundige materiale vi fik til rådighed :-)
Forplejning og lokationer var klasse.💪
Vi ses helt sikkert til Huntcookeat :-) og i naturen selvfølgelig

Respuesta de Jagttegnnu.dk
Inspirerende og super skarp tilskåret…
Inspirerende og super skarp tilskåret undervisning - man står helt unikt godt til prøven!
Jeg vil klart anbefale jagttegnnu.dk
Jeg vil klart anbefale jagttegn.dk magen til kompetente og arrangeret mennesker skal man lede længe efter 😊
Jakob gør et kæmpe arbejde og der findes ikke et spørgsmål han ikke kan svare på. Han får en ellers krævende undervisning til at fange en fra første minut man sætter sig i stolen og humor har han også 😊 jeg vidste absolut intet om jagt , dyr eller andet inden jeg kom hos jaggtegnnu.dk og var vildt nervøs for den terroretiske prøve samt den praktiske, men jeg røg lige igennem med 1 fejl i terrorien og 6 ud af 6 rigtige på afstands øvelserne kunne jeg gi dem 10 🌟 havde de fortjent hver og en 😊 nu glæder jeg mig bare til at komme ud og nyde naturen 🦌🦆🪿

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.