Jeg sendte inn et spørsmål om størrelse på et par dansesko, og fikk svar bare noen timer etterpå, og fikk i tillegg god veiledning og hjelp. De skulle også sende meg et annet par fraktfritt hvis størr... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg bomma på størrelsen, og måtte bestille en større størrelse som egentlig ikke var på lager. Leverandøren fikk skaffa størrelsen på kort varsel og jeg fikk skoene mine uka etterpå. Veldig fornøyd☺️�... Ver más
La empresa ha respondido
Ikke på lager Dere har ikke varen i min størrelse på lager som jeg bestilte. Det fremkommer ikke eksakt tid når den er forventet inn.
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Norges billigste dansesko. Dansesko for alle med den råeste kundeservices samt lynrask levering.
Información de contacto
Ringsbyvegen 539, 2160, Vormsund, Noruega
- 477 00 155
- post@dansebutikken.no
- dansebutikken.no
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget bra nettbutikk
Godt utvalg av kvalitetsprodukter. Utmerket service, rask leveranse. Sterkt anbefales!

Ikke på lager …

Har ikke fått skoene. Har betalt over 1000 kr den 13august
Dansesko. Bestilt 13 august. Betalt over kr 1000. Har ennå ikke fått skoene. Bad om bytte.

Respuesta de Dansebutikken
Veldig god service og raske…
Veldig god service og raske tilbakemeldinger! Vi er veldig fornøyde!

Super service
Super service, svarte veldig fort, god informasjon. Er superfornøyd med mine nye Rumpf sko.

Ble fulgt godt opp
Skoene var for romslige, så jeg bestilte ett helt annet par, og fikk tilbakebetalt fraktkostnaden jeg måtte ut m v retur.

Respuesta de Dansebutikken
Hvor har bestillingen blitt av
Bestilte 1.juli, fortsatt i dag 9.juli har dansesokkene ikke kommet, så inntil videre har jeg ikke noe særlig å være fornøyd med.

Fantastisk kundeservice og boots
Makan til god kundeservice skal man lete lenge etter. Jeg bestilte et par west coast swing boots, men det var en feil i lagerbeholdningen så disse var utsolgt. Jeg fikk først en e-post om dette som jeg dessverre ikke så fordi den havnet i søppelpost. Deretter en sms med samne beskjed: Jeg kunne enten få pengene tilbake eller vente til slutten av mai da de nye og forbedrede bootsene skulle komme på lager. Jeg valgte det siste, og de kom akkurat da de sa de skulle komme. De krevde heller ikke ekstra betaling selv om de nye koster 200 kr mer enn det jeg hadde betalt for den eldre versjonen.
Jeg vil velge dem hver gang fra nå av.

Rask behandling av bestillingen
Rask behandling av bestillingen, men dessverre er posten treg. Fine produkter og veldig gode sko. Takk for personlig hilsen og sjokoladen.
Rask levert
Rask levert, pakket på dagen og hentet to dager senere. Produkt som beskrevet.

Respuesta de Dansebutikken
Pakken kom raskt og varen var som den…
Pakken kom raskt og varen var som den skulle 😊

Respuesta de Dansebutikken
Har allerede handlet 5 gang :)
Kjempefornøyd med både produktene, men også servicen i det øyeblikket jeg var nødt å sende et par i retur, da jeg hadde bommet på størrelsen.

Respuesta de Dansebutikken
I still haven't received them and I…
I still haven't received them and I haven't heard again from the store. Looking forward to having them.

Respuesta de Dansebutikken
Raskt ekspedert og flotte sko
Raskt ekspedert og flotte sko!
Enkelt å bestille, varene ble sendt raskt og levert trygt til hentested. Skoene var kjempefine, blir gøy å få brukt dem både på dansen og scenen

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.