Dansebutikken Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg sendte inn et spørsmål om størrelse på et par dansesko, og fikk svar bare noen timer etterpå, og fikk i tillegg god veiledning og hjelp. De skulle også sende meg et annet par fraktfritt hvis størr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bomma på størrelsen, og måtte bestille en større størrelse som egentlig ikke var på lager. Leverandøren fikk skaffa størrelsen på kort varsel og jeg fikk skoene mine uka etterpå. Veldig fornøyd☺️�... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makan til god kundeservice skal man lete lenge etter. Jeg bestilte et par west coast swing boots, men det var en feil i lagerbeholdningen så disse var utsolgt. Jeg fikk først en e-post om dette som j... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke på lager Dere har ikke varen i min størrelse på lager som jeg bestilte. Det fremkommer ikke eksakt tid når den er forventet inn.

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Zapatería
  2. Compañía de baile
  3. Tienda de artículos de baile

Escrito por la empresa

Norges billigste dansesko. Dansesko for alle med den råeste kundeservices samt lynrask levering.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

27 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ikke mottatt pakken.

25 de enero de 2025

Respuesta de Dansebutikken

Vi er særdeles lei oss for at du ikke har mottatt pakken ennå. Det er jo tross alt hele 7 dager siden du bestilte varen. Når du bare bor på andre siden av landet så burde du ha hatt den pr. nå siden vi sendte pakken bare 1,5 time etter du bestilte. Men sporingen til Posten, som du har fått på ordrebekreftelsen sier følgende: "Sendingen var for stor til å leveres i din postkasse. Du vil få en melding når sendingen kan hentes på ditt hentested" Sporingsnummer: https://sporing.posten.no/sporing/LL076933458NO

Å gi oss en stjerne her, føles kanskje helt greit ut for deg, men for oss, som har stått på til sene kvelden for å få avgårde pakken din, føles dette som et stikk i siden. Vi har jo ikke kontroll over hvor lang tid Posten bruker.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det tok litt tid før jeg fikk varene…

Det tok litt tid før jeg fikk varene mine, men det var ikke på lager når jeg bestilte. Men det var god kommunikasjon hele veien, og når varene først ble sendt, tok det bare noen få dager før jeg fikk dem. Handler gjerne der igjen.

31 de enero de 2025

Respuesta de Dansebutikken

Hei Gro.. og tusen takk for tilbakemeldingen. Ja, det tok litt tid. Som det står i betingelsene våre, vil de fleste bestillinger som ikke er på lager ta mellom 2-4 uker. Men noen ganger tar det litt lengre tid. Det kan være at leverandør er usolgt på bestilte modell/størrelse/farge eller sendinger blir forsinket i postgangen. Nå var det ikke slik med din sending. Der var det bestillingspunktet. Vi hadde ferie fram til og med uke 2, så ingenting ble gjort med ordrene før det. Jeg er uansett veldig glad for tilbakemeldingen og skulle du handle igjen, håper jeg vi har varen på lager slik at du får se hvor raskt vi klarer å levere.

Utrolig god kundeservice

Utrolig god kundeservice, og gode produkter! Andbefaler!

9 de enero de 2025

Respuesta de Dansebutikken

Tusen, tusen takk for hyggelige ord! Jeg blir stolt av å høre sånt...

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service med tilbakemelding at…

God service med tilbakemelding at varene ikke var på lager da jeg bestilte, og likevel ganske kort leveringstid.
Har ikke fått prøvd dansesokkene enda, så kan ikke vurdere kvalitet.
Takk for sjokoladen😊

29 de septiembre de 2024

Respuesta de Dansebutikken

TUSEN takk for hyggelige ord og god fornøyelse!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.