Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para odontología

Escrito por la empresa

Dansk Tandpleje tilbyder innovative løsninger til at forbedre danskernes tandsundhed. Vi har fokuseret vores energi på at udvikle et banebrydende produkt inden for kategorien vandtandrensere. I starten af 2022 kunne vi med stolthed præsentere "Hydrotandrenseren", der hæver barren for vandtryk, batterilevetid, hygiejne og design. Produktet er blevet modtaget med stor tilfredshed hos vores kunder, hvilket vi er meget taknemmelige for. Årsagen til, at vi har valgt at fokusere på vandtandrensere er, at forskningen i stigende grad peger i retning af, at tandbørstning i sig selv ikke er nok, hvis man vil have en god mundhygiejne. Samtidig er det kun 18% af danskerne, der bruger tandtråd efter tandlægernes anbefalinger. Hos Dansk Tandpleje ser vi Hydrotandrenseren som en del af løsningen på denne problematik. Den samler de vigtigste fordele fra tandbørsten og tandtråden i ét produkt, men på en mere brugervenlig måde. Brugervenlighed er i centrum hos Dansk Tandpleje. Det gælder både ift. vores produkt, men også levering, kundetilfredshed og kundeservice. Vi mener, at det er fair, at du som kunde har lov til at ombestemme dig når du har købt et produkt. Lever produktet ikke op til dine forventninger, så returnerer vi det altid inden for 90 dage. Vi sender naturligvis alle pengene retur. Det gælder også selvom du har åbnet pakken og brugt produktet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,3

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Super produkt

Super produkt, som lever op til alle mine forventninger - lige fra selve produktet og til den service jeg modtog, da der var nogle ting, som jeg ikke helt kunne finde ud af, ang. produktets funktion.

24 de febrero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produktet ankom til tiden og virker som det skal. Bestemt Ikke sidste gang jeg benytter mig af dem.

20 de enero de 2022

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med mit produkt. Det virker som beskrevet og kan så småt allerede se resultaterne.

8 de enero de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.