La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Min datter har fået nogle helt fantastiske behandlinger. Hun er meget nervøs og på grænsen til bange når hun er til tandlæge, men den søde, forstående og meget tålmodige tandlæge Emma og hendes assi... Ver más
Fik opbygget en kindtand, som tidligere har været forsøgt opbygget ved Tandlægerne ved, godt smil i Horsens, med meget dårligt resultat. Nu føler jeg at håndværket er bedre udført, idet behandlingen... Ver más
Super tandlægeklinik! Tandlægerne og hele teamet er fantastiske - også for mig, som har tandlægeskræk! ++ man føler man sig tryg i klinikken! ☺️Top service også trods de mange påbud, som gjorde det v... Ver más
Velkommen til tandlægerne i Tørring - Vi er din lokale tandlæge i Tørring og omegn, hvor fokus er på kvalitet, faglighed og tid til den enkelte patient. Vi står klar til at byde nye såvel som nuværende patienter velkommen på vores nye imødekommende tandlæge klinik på Bredgade. Vi tilbyder alle former for moderne tandplejer fra undersøgelser til større behandlinger. Vi har særdeles gode erfaringer med at behandle patienter med tandlægeskræk og vi lægger stor vægt på at afsætte den fornødne tid til at kunne yde den optimale rådgivning og behandling. Hos os får du en personlig og venlig betjening i professionelle og hyggelige omgivelser. Efteruddannelse af hele teamet er hos os en selvfølge og du kan være sikker på at få tilbudt behandling baseret på den nyeste viden. Vi sætter en stor ære i at give patienten en god oplevelse og yde en høj service. Det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlæge - også for dig der måske lider en smule af tandlægeskræk. Både når det gælder mindre behandlinger som tandrensning og tandfyldninger, og når der er tale om avancerede behandlinger som paradentose behandling. Alle patienter bliver sat ind i deres tandbehandling, før behandlingen starter, så du som patient har det fulde overblik. Hele vores team lægger stor vægt på forebyggelse og vejledning. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med, at få skræddersyet et forebyggelses program, så du kan bevare dine tænder hele livet. Vi glæder os til at se dig!
Bredgade 56, 7160, Tørring, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget dårlig hold jer væk service og faglighed ikke god. Min Mor er endt med at betale meget mere end hvad hun burde fordi hun skulle betale for at få rette op på en fejl de lavede. Flere tandlæger tager hende ikke seriøst, ruller med øjnende og gør nar af hende når hun spørg spørg ind til om det er en god ide at bruge klorhexadin efter en tanduntrækning og senere da hun skulle have fjærnet betændelse i hele underkæben 1 uge efter tandudtræningen. Vi er begge blevet kontaktet af klinikken som er opsat på at få fjernet andmældelsen (som nu er ændret) men de viser ingen interesse i at beklage min mors oplevelse og gøre det godt igen.

Respuesta de Tandlægerne Tørring
Jeg føler mig 100% mødt i mine ønsker og behov. Tempoet er tilpasset hvad jeg kan være med til. Stor faglighed og imødekommenhed. Jeg har lidt tandlæge angst og bryder mig ikke om at komme, men måden jeg bliver håndteret gør at jeg klare det godt - hver gang.
Min tandlæge og hendes assistent var yderst behagelige og afslappede og nærværende på trods af rutinearbejde.
Emma og hendes assistent kan anbefales på det kraftigste.
Endnu engang en super oplevelse hos Tandlægeren i Tørring, fantastisk at blive prioriteret selvom jeg ikke kommer der regelmæssigt, men kun efter behov.
Virkelig dygtigt personale, som klarer det hele med et smil, kyndig vejledning og professionelisme.

Respuesta de Tandlægerne Tørring
Super godt tilfreds,god service,og meget hensynsfulde

Respuesta de Tandlægerne Tørring
Et super sted at gå til tandlæge. Altid søde og et godt smil👌👌
Jeg har været hos Marlene, og hun er rigtig go til en gammel en som mig. Jeg er meget tilfredsed den behandling jeg har fået i dag.
Mvh Aksel.
særdeles samarbejds villige overfor mine evt. ønsker og fin tandbehandling
Jeg fik skiftet en plombe ved Emma, det var bare super professionelt.
Tandlægen snyder for at få nye patienter ved at uddele en rabat kupon. Jeg fik en rabat kupon på 500kr som de gav for nye patienter.. jeg tog der hen for at få behandlet mine tænder som koster lidt over 3000kr, og jeg måtte ikke bruge min rabat kupon hvilket er dårlig service! Jeg vil råde jer til at holde lang væk fra stedet.

Respuesta de Tandlægerne Tørring
Fik tid med det samme, da jeg havde smerter, får super behandling af behandler og reception
Fortalte hvad hun skulle lave inden det blev gjort. Jeg havde i baghoved, Jeg var overraske at det var gjort uden at. jeg havde mærket. Det lå i baghoved, hvordan det belv gjort for 40 år siden, med store smerter. De var begge glade for drilske kommentar hertil
Jeg fik den bedste behandling af Iben, hun hjalp mig ud over alt forventning , endelig at møde en tandlæge der virkelig hjalp mig. ❤️❤️❤️

Respuesta de Tandlægerne Tørring
Tandlægen var god til at informere om behandlingen og det føles trygt.

Respuesta de Tandlægerne Tørring
God atmosfære, man slapper næsten af i tandlægestolen 😜 rigtig sød og anerkende tandlæge, med respekt for ens smertetærskel og også for prisen.
Nu har jeg min gamle krone på tanden igen 👑

Respuesta de Tandlægerne Tørring
Super fin behandling - personalet er meget imødekommende - og tandlægerne virkelig dygtige

Respuesta de Tandlægerne Tørring
Más información sobre otros tipos de reseñas.