Kan overhovedet ikke anbefale dem. Jeg skrottede min bil for 3 uger siden, og har ikke fået mine penge endnu. Dårlig kundeservice hvor de kommer med alle mulige dårlige undskyldninger, og lover at ven... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super god oplevelse med super flinke medarbejder – Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Dansk autoskro... Ver más
Virkelig god service ringede sent en tirsdag aften og bilen blev afhentet dagen efter og afmeldt samme dag, selvom de plejer kun at gøre det 1-2 gange om ugen. Efter de modtog reg attest kom pengen... Ver más
Super god oplevelse med super flinke medarbejder – Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Danskautoskrot... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg fik min Peugeot 206 skrottet hos…
Jeg fik min Peugeot 206 skrottet hos Dansk Autoophug, og det har været en super god oplevelse.
De gav mig højeste skrotpræmie, sørgede for at afmelde nummerpladen, og jeg fik samtidig en rigtig god pris på reservedele.
Servicen var både hurtig og professionel – man kan tydeligt mærke, at de har styr på alt omkring skrotning af bil.
Jeg kan varmt anbefale Danskautoskrot
til alle, der ønsker en nem og tryg proces, når bilen skal skrottes.
DanskAutoSkrot…
Jeg solgte min VW Lupo gennem Danskautoskrot og kunne ikke være mere tilfreds. Jeg fik en rigtig god pris, og de sørgede for hurtig afmelding af bilen uden bøvl. Hele processen var super enkel, og servicen var både professionel og venlig.
Kan varmt anbefale Danskautoskrot til alle, der vil have en tryg og fair handel, når bilen skal væk.
Yderst Kvik service
Yderst Kvik service. Bilen blev hentet inden for 24 timer og betaling af skrotpræmie skete øjeblikkeligt.
Fantastisk oplevelse med afhentning og…
Fantastisk oplevelse med afhentning og skrotning af bil!
Jeg havde en gammel skrotbil stående, som ikke længere kunne køre, og besluttede mig for at få den afhentet og skrottet. Jeg kontaktede danskautoskrot og kan kun sige, at hele processen var utrolig nem og professionel!
De tilbød gratis afhentning af skrotbilen, og allerede dagen efter stod de klar med en venlig chauffør, der klarede det hele hurtigt og uden problemer. Jeg fik min skrotpræmie udbetalt med det samme – helt uden bøvl. Det var dejligt at opleve gennemsigtighed og god service fra start til slut.
Hvis du også har en skrotbil, som skal afhentes og skrottes, kan jeg varmt anbefale at tage kontakt til [danskautoskrot. De tager sig af alt papirarbejdet og sørger for, at din bil bliver skrottet miljøvenligt og lovligt. Og så får du selvfølgelig en god skrotpræmie oveni.
Betaler med det samme afmelder næste…
Betaler med det samme afmelder næste dag.
Hurtigt
Hurtigt, nemt og en rigtig god pris!
Jeg solgte min brugte bil gennem Danskautoskrot, og det var en virkelig positiv oplevelse fra start til slut. De tilbød en af de højeste priser, jeg kunne finde, og hele processen var utrolig professionel.
Kommunikationen var klar og ærlig, afhentningen skete hurtigt og præcist, og alt papirarbejde blev håndteret uden problemer. Pengene stod på kontoen kort efter – uden bøvl.
Jeg kan varmt anbefale Danskautoskrot til alle, der ønsker en fair handel og en tryg og effektiv proces. De ved virkelig, hvad de laver!
Jeg har sjælden oplevet så fin en…
Jeg har sjælden oplevet så fin en service, en supergod forklaring på hele processen, og en rigtig god pris.
Alt blev ordnet på bedste vis, og pengene blev udbetalt med det samme.
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med dansk autoskrot! Fra det øjeblik, jeg kontaktede dem, blev jeg mødt med venlighed og professionalisme. Deres team var meget hjælpsomme og informerede mig grundigt om processen for skrotning af min bil. De gav mig en fair pris, og jeg følte mig tryg ved hele forløbet.
Selve afhentningen af bilen gik glat, og de ankom til tiden, hvilket jeg virkelig satte pris på. Det var tydeligt, at de har stor erfaring, og de håndterede alt hurtigt og effektivt. Jeg kan varmt anbefale dansk autoskrot til alle, der har brug for at skrotte deres bil. Tak for en super service!!
Det er lige hvad de lover
Det er lige hvad de lover, Klart den bedste pris for din bil, hurtigt og professionelt. Fra start til slut. Du behøver kun et sted for at være sikker på den bedste pris.
Virkelig god service!
Jeg modtog virkelig god service fra Dansk Autoskrot. De forklarede mig alle reglerne omkring skrot og hvordan det hele foregår. Nemt, hurtigt og rigtig god kundeservice. Kan klart anbefales!
Virkelig god service
Virkelig god service. Rigtig møde venlig, styr på tingene bilen helt ren og klar til kør.
10/10 service!
Good service
Tak for afhentning af bil' god service
Tak for afhentning af bil' god service
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.