Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan overhovedet ikke anbefale dem. Jeg skrottede min bil for 3 uger siden, og har ikke fået mine penge endnu. Dårlig kundeservice hvor de kommer med alle mulige dårlige undskyldninger, og lover at ven... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse med super flinke medarbejder – Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Dansk autoskro... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service ringede sent en tirsdag aften og bilen blev afhentet dagen efter og afmeldt samme dag, selvom de plejer kun at gøre det 1-2 gange om ugen. Efter de modtog reg attest kom pengen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse med super flinke medarbejder – Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Danskautoskrot... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Useriøst firma

Der er gået mere end 2 måneder fra skrotning til udbetaling af skrot præmie. Jeg har skulle kontakte Dansk Auto Skrots kundeservice i alt 4 gange og jeg har stadig ikke fået udbetalt min skort præmie. På deres hjemmeside skriver de “Vi tager os af hele processen, fra afhentning til udbetaling”.

De henter og skrotter min bil, helt fint uden problemer. 14 dag senere har jeg ikke fået udbetalt min skrot præmie så jeg ringer til kundeservice.

Første gang jeg ringer får jeg af vide at de vil sende mig en sms med information og at jeg selv skal udfylde en formular og derefter skal jeg skrive tilbage at jeg har udfyldt den, hvorfor skal jeg ringe til dem for at få det af vide? Sms’en burde blive send til mig automatisk.

Jeg få udbetalt 2200 dkk fra staten så nu mangler jeg bare 800 kroner fra Dansk Auto Skrot. Jeg ringer for anden gang, hvor jeg får af vide jeg skal sende dem en sms med nummerplade og beløb så de kan undersøge sagen, det gør jeg så.

3 uger senere er der intet nyt fra dem. Så jeg ringer til kundeservice for tredje gang hvor jeg så får af vide jeg skal tage til København for at få udbetalt mine penge, hvorfor fortalte de mig ikke det noget før?

Jeg undersøger deres hjemmeside hvor de skriver “Vi kan overføre gennem bankoverførsel, MobilePay eller give kontant.” Da jeg så ringer for fjerde gang får jeg af vide “det er en fejl, hjemmesiden er ikke blevet opdateret. Send en sms med din information så snakker jeg med min chef om vi kan overføre beløbet”.

De skrottede min bil den 29 November og jeg står i dag den 7 februar, 71 dage efter og har stadig ikke fået de penge som aftalt.

Kære gud sikke et cirkus 🤡

Opdatering:
25-03-2025: Kort efter min anmeldelse skriver damen fra kundeservice 12 SMS’er til mit private nummer om at jeg “ødelægger” deres forretning og beder mig om at slette anmeldelsen. Se billeder vedlagt på min Google anmeldelse.

Jeg ringer til kundeservice for femte gang. Da damen fra kundeservice finder ud af jeg har skrevet anmeldelsen så begynder hun straks at anklage mig. Hun siger at jeg “ødelægger” deres forretning og spørg om hvordan jeg kunne finde på det.
Hun begynder at diskutere og anklager mig for ikke at være tilstede under afhentning af bilen da chaufføren skulle betale mig, da jeg fortalte hende at jeg var tilstede og har billeder af det, så skifter hun kurs og siger hun at hendes chef har glemt at betale chaufføren og det er derfor jeg ikke har fået mine penge.

Hun fortæller at hun havde planlagt at ringe til mig omkring det, men har åbenbart glemt at gøre det i 2 måneder.

Da det ikke virker så prøver hun at bestikke mig med at de vil betale mig 200 dkk ekstra for at slette denne anmeldelse og da jeg nægter bliver hun sur og siger at de slet ikke vil udbetale et beløb før jeg sletter anmeldelse. Hun forsøger nu altså at afpresse mig til at slette den her anmeldelse.

Sjovt nok efter jeg kontaktede hendes chef så kom der andre boller på suppen. Nu vil de lave en bankoverførsel samme dag. Så det med at jeg skulle hente pengene i København var altså også en løgn. Jeg har tjekket deres hjemmeside 2 måneder efter hvor der stadig står at de overføre via MobilePay og bankoverførsler så da hun fortalte mig at det var en fejl at hjemmesiden ikke var opdateret var også en løgn.

Kundeservice har misinformeret, forsømt, anklaget, diskuteret, løget og forsøgt at bestikke mig.

26-03-2025:
Efter 118 dage, 6 opkald, 5 SMS’er til kundeservice og 5 SMS’er til chefen, har jeg modtaget mine 800 kroner.

Ganske ubehageligt oplevelse, vil ikke anbefale

7 de febrero de 2025

Fin oplevelse

Fin oplevelse
Prof service fra start til slut i proces
Fik tilbud. Talte med hugger en time senere. Penge stod på konto lige efter.
Bil afhentet efter aftale.
Så lige efter bogen😇

27 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service ringede sent en…

Efter de modtog reg attest kom pengene på kontoen på en søndag 😊
Ikke mange der giver så god service samt personer både på tlf og ham der hentede bilen var meget venlige

26 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service. Bilen blev miljøbehandlet jeg fik min skrotgørelse inden for 3 dage og de afmelder nummerplade samme dag. Flinke medarbejdere kan anbefale.

17 de diciembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.