Kan overhovedet ikke anbefale dem. Jeg skrottede min bil for 3 uger siden, og har ikke fået mine penge endnu. Dårlig kundeservice hvor de kommer med alle mulige dårlige undskyldninger, og lover at ven... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super god oplevelse med super flinke medarbejder – Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Dansk autoskro... Ver más
Virkelig god service ringede sent en tirsdag aften og bilen blev afhentet dagen efter og afmeldt samme dag, selvom de plejer kun at gøre det 1-2 gange om ugen. Efter de modtog reg attest kom pengen... Ver más
Super god oplevelse med super flinke medarbejder – Jeg fik bilen afmeldt til tiden, som lovet. De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Danskautoskrot... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Min kæreste og jeg fik skrottet vores…
Min kæreste og jeg fik skrottet vores bil for få dage siden og det gik super godt. Mega nemt og hurtigt! Vi kontaktede dem via mail og derefter telefonisk, vi aftale tid og vi fik afregistreret bilen og det hele gik lige til:) Super god service og virkelig god indsats. Kan klart anbefales!
Extrem dårlig kundeservice
Extrem dårlig kundeservice og kommunikation.
Har kontaktet dem i alt 12 gange og min bil blev skrottet for 14 dage siden. De var hurtige til at hente bilen og skrotte den, men gav ikke besked om hvornår de ville komme men mødte bare op og hentede den. Betalingen er de dog extrem langsomme til.
Er blevet lovet en masse forskellige datoer for overførslen men ingen penge endnu. Først efter en uge tog hun mine bankoplysninger til overførslen. Er blevet lovet pengene igen i dag, hvis ikke de kommer må det blive til en politianmeldelse. Kan absolut ikke anbefale dem.
Fusker firma og løgn
Fusker firma og løgn, selvskabet er bedrageri og meldt til politiet. De har flere firmaer på nettet og udgiver falske oplysninger.. jeg håber inderligt de får sig en kæmpe bøde. Alt er sendt til politiet så må vi se hvor hurtigt de lukker og starter et nyt skuffe selvskab!!!!? Føj for S, At man skal tvangs afmelde sin nr plade på grund af dem, og samtidig ikke få sine penge.....
Super godt
Jeg var der inde idag, fedt hvor mange reservedele de har til opstilling. Vildt profesionelle medarbejder. Stor anbefaling herfra.
Rigtig god autoophugger
Rigtig god autoophugger. Kan klart anbefales
Skrotpræmie
Jeg udfylde formular på deres hjemmeside kort tid efter fik jeg et opkald med tilbud og gratis service for afhentning af bilen, efter 2 timer fik jeg en kvittering på afmelding af mine nummerplade samt godtgørelsen. Det var virkelig professionelt i mine øjne. Flot arbejde kan klart anbefales.
Solgt min bil til den Bedste Skrotpris
Solgt min bil til den Bedste Skrotpris. Jeg synes virkelig skrotpræmien var høj i forhold til de andre skrothandler. Jeg var glad over hele processen. Det gik virkelig hurtigt, dagen efter fik jeg besked på e boksen af min bil var afmeld. Jeg ville helt klart anbefale jer og give jer 5 stjerner.
Ekstrem dårlig oplevelse
Magen til amatørfirma skal man lede længe efter. Var hurtig til at ringe tilbage efter min henvendelse på deres hjemmeside, hvor jeg gjorde opmærksom på fejl og mangler på bilen der er fra 2008. Den eneste positive oplevelse her !!
Vi aftalte tid og pris og for det første kommer de 3 timer senere end aftalt og for det andet vil de så ikke betale den aftalte pris, da bilen har rust. Hvilket undre når man tænker på bilens alder - de kunne jo have spurgt ind til det under telefonsamtalen hvis det er et prisissue. De fik ikke bilen så både firma og jeg spildte vores tid. Så min bedste anbefaling - handel med et andet firma
Virkelig god service.
Virkelig god service.
Jeg google mig frem til en skrothandler, da min bil skulle skrottes og da jeg ikke andre mulighed havde. Jeg vidste faktisk hele ikke hvorfor hele prosesen foregik. Jeg ringede dem op og fik en venlig betjening. Min bil blev afhentet inden for 2 timer, og blev digital skrottet, dagen efter blev mine nummerplade afmeldt. Jeg synes det hele var så professionelt, at jeg ville nævne det her, og give jer et stort 5 stjerne. Tak for hjælpen.
Ville helt klart anbefale, og gemme jeres telefon nummer, til næste gang.
Danmarks bedste autoophugger
Jeg fik mine penge kontant da det var en brugtbil, næste dag fik jeg en sms besked hvor mine nummerplader blev afmeldt. Jeg var glad for hele processen.
Kan klart anbefale
Super god service
Super god service! Kan klart anbefales her fra!
Super god og hurtig service👍🏼
Super god oplevelse med super flinke…
De overholder aftalte tidspunkt og gøre det super nemt for kunden. Jeg har nu benyttet Danskautoskrot to gange, og igen uden klager.
(PS: Jeg har hverken bekendskab eller relation til selvskabet, dog fortjener de ros for deres professionalisme.)
I kan trygt klappe jer selv på skulderen.
Overordnet super god service.
Fortrød at have med dette firma at gøre, på det groveste
Har fornyligt stiftet bekendtskab med dette firma, da en bil i min husstand skulle skrottes, og i den forbindelse har været i kontakt med dette firma op til flere gange. Gentagende gange har dette firma "lovet" at få ordnet papirarbejdet (betalt de penge de skylder samt afmelde nr pladen hos skat).
På grund af deres inkompetance står vi nu til at blive trukket for forsikringen, for en bil der ikke har været i vores kontrol. Hertil skal det siges at de har haft bilen i over 2 uger i skrivende stund.
Og hvis du, dig som læser dette, ikke kan forstå hvorfor jeg giver en så dårlig anmeldelse til en virksomhed der ellers har en relativ god rating, tjek da lige alle de profiler som har skrevet om en god oplevelse. 9/10 af disse profiler er falske.
Jeg vil for alt i verden fraråde alt handel med dette firma, da det kun kan munde ud i en dårlig oplevelse.
SVINDEL!
Obs. på at de gode anmeldelser er falske!!!
Det er et svindelfirma! De lover, at de vil sende skrotpengene straks, hvilket absolut ikke sker!
De afmelder heller ikke dine nummerplader, så det skal du bruge dine egne penge på (selvom andet er aftalt)
Advarsel vend om!
Det lyder for godt til at være sandt, og det er det ved gud også. Du kommer til at vente flere uger på at din bil bliver afmeldt, og at du får dine penge. Det er selvfølgelig kun hvis du ringer 800 gange til dem.
Jeg vil ikke anbefale dem til min værste fjende
Helt igennem forfærdige service!! Hold jer langt væk, medmindre du har lyst til at ringe til dem 40 gange for at få dine penge og afmeldt din bil!
ALDRIG HANDEL MED DEM HER
ALDRIG HANDEL MED DEM HER! Hvis jeg kunne give minus stjerner, havde jeg gjort det. Jeg har nu efter 16 dage og 30 opkald fået mine penge, 300 kroner mindre en aftalt, da de lige havde "glemt" at nævne et gebyr. Derudover har de stadig ikke afmeldt min bil, efter 16 DAGE! De har lovet mig det jeg ved ikke hvor mange gange at afmelde den bil, nu sidder jeg dagen før jeg skal betale forsikring på den bil jeg ikke ejer mere.
Danmarks bedste autoophugger
Super god og hurtig service! Hvis man skal have skrottet sin bil, kan jeg stærkt anbefale det bliver gjort her. Servicen var helt klart i i fuld tip top, altid Super smilende og venlige.
:D⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg ville sige tusind tak for jeres…
Jeg ville sige tusind tak for jeres service og godt arbejde.
Kommer til tiden når man ringer til dem, godt og perfekt service.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.