Pludselig prisændringer på igangværende køb
Grunden til at danske naturlegepladser får 1 stjerne er i forbindelse med mit mislykkede forsøg på at købe en grill.
Jeg ringer til Danske Naturlegepladser da jeg ønsker at købe en grill. Jeg snakker med en venlig salgsassistent, der informerer mig om, at hun tager i mod min bestilling og prisen 3.292 plus moms. Salgsassistent fortæller, at jeg vil blive ringet op med yderligere information. Jeg hører ikke fra Danske Naturlegepladser i et par dage og jeg ringer derfor for at høre, hvordan det går med min ordre. Den samme salgsassistent informerer mig om, at jeg snart vil blive ringer op med yderligere info.
Der går yderligere noget tid og jeg kontakter firmaets chef. Chefen informere mig om, at han ikke kan sælge grillen til den oprindelig pris, men prisen nu er 5495 plus moms.
Efter min mening, er det en fuldstændig uhæderlig måde at drive en forretning, hvor det åbenbart er kotume at holde kunderne hen, uden at have anstændigheden til at have en åben dialog, samt at bakke ud af en aftale der er indgået FØR denne “pludselige” prisstigning. Jeg vil absolut IKKE anbefale at handle med Danske Naturlegepladser!
20 de marzo de 2024
Opinión espontánea