Vi har fået en fantastisk vejledning- da vi var ude og bestille keramisk fliser til vores nye terrasse. Vi stod akut og manglede fugesand og det kunne vi heldigvis hente ude i deres showroom i Tilst... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har fået vejledning og hjælp ved Dansk Fliselager ved Esbjerg: Jeg blev mødt af en virkelig dygtig og engageret medarbejder, Finn Dinesen Schack. Han forstod at sætte sig ind i mit designva... Ver más
La empresa ha respondido
Har lige købt fliser til vores badeværelse. Vi fik en super betjening af Jonas, samt gode råd med. Kan klart anbefale stedet!
La empresa ha respondido
Hos Dansk Flise Lager har vi specialiseret os i at levere fliser af høj kvalitet til ethvert behov. Med mange års erfaring i branchen har vi opbygget et solidt ry for pålidelighed, ekspertise og enestående kundeservice. Vi værdsætter vores kunder og gør en dyd ud af at yde en fremragende service. Vi ved, hvor vigtigt det er med pålidelighed og hurtig levering, derfor gør vi alt for at sikre, at din oplevelse med os bliver positiv og problemfri.
Friis Hansen Vej 1, 7100, Vejle, Dinamarca
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Dansk Flise Lager
Jonas fra Dansk Flise Lager i Aarhus var utroligt behagelig at forhandle med. Hurtig respons og nem tilgang til deres showroom.
Rigtig god oplevelse herfra

Respuesta de Dansk Flise Lager
Vi fik kyndig vejledning og instruktion. Vi fik virkelig en fornemmelse af, at Jonas selv er en handyman, der ved, hvordan det fungerer i praksis, hvilket er meget betryggende. Dertil kommer en stor viden om produkterne samt holdbarhed, som er meget essentielt for os.
Vi endte med at vælge et lækkert Richmond Authentics akustikgulv i stedet for det vi kom for. Vi er sikre på det er den bedste løsning.
Ligeledes fik vi af flere omgange lov til at låne terrasseklinker med, så vi kunne se dem op imod hus og vinduer samt lån af klinker.
Derudover skal det nævnes at Jonas er rimelig med priser og rabatter;-). Vi har været hos flere konkurrenter, men vi valgte at købe både terrassefliser, badeværelsesklinker og gulv her pga. service, kvalitet og pris.
Det var en rigtig hyggelig købsoplevelse og vi kommer helt sikkert igen, hvis vi skal bygge eller renovere noget andet på et senere tidspunkt. Hilsen Rasmus og Rikke

Jeg har fået vejledning og hjælp ved Dansk Fliselager ved Esbjerg:
Jeg blev mødt af en virkelig dygtig og engageret medarbejder, Finn Dinesen Schack. Han forstod at sætte sig ind i mit designvalg, og ud fra mit budget og stil vejlede mig, samtidig med at være reel i forhold til rengøring, farvekombinationer og funktionaliteten i hverdagen. Også en detalje som farven på fugen fik vi vendt, hvor jeg endte med at vælge en Epoxy fuge, som trak på de mørke toner i fliserne.
Det var virkelig rart at mærke, hvordan han levede sig ind i mit projekt og hjalp med at træffe beslutninger, som han også selv ville have truffet i min situation.
Den største anbefaling herfra!

Respuesta de Dansk Flise Lager
vores nye terrasse. Vi stod akut og manglede fugesand og det kunne vi heldigvis hente ude i deres showroom i Tilst - så de reddede lige dagen og gav os osse nogen gode råd med på vejen - da vi osse overvejer at ligge nye klinker på de nuværende i vores udestue - de giver tid til at snakke og guide .

Respuesta de Dansk Flise Lager
Det har været en fornøjelse at komme i butikken i Tilst og møde Jonas og hans dygtige medarbejder , der bidrager med super service og viden .
Det er en super service, at man kan komme i butikken alle dage til klokken 20.30 .

Respuesta de Dansk Flise Lager
Da jeg kom for at hente mine fliser var de ved en fejl udleveret til anden kunde. Dejligt at de håndterede problemet med en tilfredsstillende løsning

Respuesta de Dansk Flise Lager
Simon var så hjælpsom og god at tale med! Top service! Vi vil klart anbefale Dansk Flise Lager til enhver og særligt Simon som kontaktperson. Det er nemlig en meget svær beslutning at vælge fliser, men han gjorde det nemt og overskueligt for os :)

Respuesta de Dansk Flise Lager
Super service – helt i topklasse!
Det er sjældent, man oplever så god service i Danmark.
Det er tydeligt, at her arbejder professionelle folk, som ved, hvad de taler om. De tager sig tid til at rådgive, vejlede og tjekker grundigt, hvad der passer bedst til ens behov. De forklarer alle de små detaljer, man ellers let kan overse.
Jeg er yderst tilfreds og vil helt sikkert anbefale butikken til alle.
En særlig tak til Martin Villadsen. Jeg fik en fænomenal service og et rigtig godt tilbud.
Det er også et kæmpe plus, at deres showrooms har åbent helt til kl. 21:00. Det giver en ro til at gå rundt og vælge i sit eget tempo, finde det man kan lide, og virkelig mærke efter.
Kan varmt anbefales!

Respuesta de Dansk Flise Lager
En god oplevelse med en kompetent og hjælpsom sælger.

Respuesta de Dansk Flise Lager
Vi var på besøg i Århus afdelingen for at få nye klinker til vores badeværelse og vi fik en helt utroligt god service af en yderst charmerende ung herre ved navn Tobias.
Han har sørget for at vi hurtigt har fået alle nødvendige materialer til opsætning af de nye klinker, alt sammen til en virkelig god pris og leveret direkte til døren.
Prikken over i’et var at han lige skrev en SMS for at følge op på om vi havde modtaget vores epoxy fuge på leveringsdagen, da der i første omgang var en længere forventet leveringstid.
Det er simpelthen service på et imponerende højt niveau. Vi ved godt hvor vi handler når vi skal bruge klinker næste gang :D

Respuesta de Dansk Flise Lager
Dansk Flise Lager Aarhus er en super flot butik, med så mange flotte flise muligheder og imødekommende personale. Butikschefen Jonas gav god rådgivning og service. Han ved virkelig hvad han snakker om.
Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos Dansk Flise Lager Aarhus.

Respuesta de Dansk Flise Lager
Efter en investering på over 85.000 kr. med keramiske fliser købt hos Dansk Flise Lager står vi i dag med en ubrugelig indkørsel. Vi har benyttet en anlægsgartner med mange års erfaring, som har fulgt Dansk Flise Lagers vejledning til punkt og prikke, men vi er endt med en belægning, der er teknisk umulig at holde stabil i det danske klima.
Vi købte 30 mm keramiske fliser, fordi vi fik at vide, at de kunne lægges i sand/grus præcis som almindelige betonfliser til indkørslen. Det er lodret forkert. Fordi fliserne er for lette, og Dansk Flise Lager anviser vandgennemtrængelige fuger, samles der vand i bærelaget mellem stabilgrus og fliser. Ved den mindste frost skyder fliserne op og vipper over hele arealet, da stabilgrus ikke er vandgennemtrængende og fliserne derfor ikke kan holde trykket nedefra.
Eksperter fra Danske Anlægsgartnere har bekræftet årsagen: Keramiske fliser i en indkørsel kræver et støbt betondæk for at ligge stabilt medmindre de er >5 cm tykke. Det oplyste Dansk Flise Lager intet om ved købet eller i deres efterfølgende rådgivning til os og vores anlægsgartner. Deres lægningsvejledninger skriver ligeledes intet om krav til hverken epoxyfuge, underlimning eller støbning af fliserne.
Da vi reklamerede, blev vi mødt med bortforklaringer om, at det skyldtes manglende kantstøbning og underlaget er skyld i det – på trods af at fliserne vipper midt i indkørslen, og at vores erfarne fagmand har udført arbejdet efter deres foreskrifter.
Det eneste de ville tilbyde var nogle større flisekryds, som kompensation. Derudover skrev de, at fliserne herved skulle underlimes, hvilket jo er en erkendelse, at de har leveret forkert rådgivning i første omgang.
Nu oplever vi total tavshed. Vi har sendt et formelt påkrav d. 27. februar, som de hverken har svaret på skriftligt eller telefonisk.
Sagen er nu indbragt for Nævnenes Hus (Forbrugerklagenævnet). Vi går efter en principiel afgørelse og procesgodkendelse til stævning, da vi mener, det er under al kritik at markedsføre keramiske fliser til indkørsler uden at informere om, at de reelt skal støbes i beton for at kunne fungere på lige vilkår med langt billigere betonfliser (+80.000 kr. i ekstraudgift).
Havde vi vidst at fliserne skulle støbes i beton for at kunne ligge stabilt, havde vi aldrig købt fliserne. For samme beløb kunne vi have fået en komplet indkørsel med betonfliser inkl. lægning og stadig have sparet penge.
Pas på med at stole på deres salgsargumenter til kørearealer. Selvom man bruger en professionel anlægsgartner, ender man med en regning og en indkørsel, der ikke virker, fordi forhandlerens vejledning er teknisk forkert. Vi mener, at Dansk Flise Lager bærer det fulde ansvar - og vi har fuld dokumentation for deres lægningsvejledning, som de fejlagtigt sælger deres fliser ind på.
Jeg kan på intet tidspunkt anbefale andre at købe keramiske fliser til udendørs lægning, medmindre man ved hvilke risici man skal være opmærksom på ved lægning. Det er et økonomisk urentabelt for langt de fleste private husejere, da et støbt betondæk er en voldsom udgift oveni.
Fantastisk oplevelse
Super god betjening
Professionel behandling
Vi fik den bedste vejledning, betjening og følte os godt behandlet hele vejen igennem
Vi vender helt sikkert tilbage, når vi skal bruge klinker igen.

Respuesta de Dansk Flise Lager
Kun ros til Dansk Flise Lager og Martin Villadsen 😊. I forbindelse med renovering af både badeværelse og entré har vi fået servicemindet, imødekommende og personlig konsulenthjælp fra start til slut. Vi besøgte showroomet i Herning på et tidspunkt uden bemanding, og hurtigt og let kunne vi alligevel komme ind vha en sms kode. I fred og ro kunne vi på den måde vurdere fliserne på et tidspunkt der passede os. Det er, sammen med resten af oplevelsen, god kundeservice!

Respuesta de Dansk Flise Lager
Vi har købt både gulv og fliser igennem Jonas (showroom i Århus). Vi har igennem hele processen fået utrolig god support og gode råd.
Kæmpe anbefalelse her fra, at tage ud til showroomet i århus og snakke med Jonas.

Respuesta de Dansk Flise Lager
God oplevelse og service med kompetent sparring og tålmodigt personale! Konkurrencedygtigt på pris!

Respuesta de Dansk Flise Lager
Vi har købt fliser og tilbehør til renovering af vores badeværelse hos Dansk Flise Lager, og indtil videre har det været en rigtig god oplevelse.
Vi startede med at besøge showroomet i Aarhus for at se fliserne i virkeligheden og få faglig sparring. Her talte vi med Jonas, som gav grundig og ærlig vejledning om produkterne. Han lyttede til vores ønsker og behov og hjalp os med at finde løsninger, der passede til både stil og budget. Det gjorde beslutningsprocessen langt mere overskuelig i et projekt med mange valg.
Efter at have besøgt tre andre forhandlere vendte vi tilbage til Dansk Flise Lager, hvor vi igen blev mødt af Jonas, som tog sig tid til at lave et samlet tilbud til os.
Da vi efterfølgende opdagede, at vi kunne få et af produkterne (andet mærke) billigere hos en anden leverandør, valgte Dansk Flise Lager at matche prisen og gav ovenikøbet en mindre rabat. Det betød, at vi samlet set kunne købe hele pakken hos dem til en bedre pris, end hvis vi havde fordelt indkøbet flere steder. Det oplevede vi som både fleksibelt og fair.
Vi afventer nu levering af fliserne, så den endelige vurdering afhænger naturligvis også af leveringen og kvaliteten, når de er monteret. Men rådgivning, service og prisoplevelse har indtil videre været meget tilfredsstillende.

Respuesta de Dansk Flise Lager
Vi har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem forløbet.
Jonas fra tilst afdelingen er både rar, imødekommende og utrolig service-minded. Han tog sig tid til at rådgive ordentligt, svare på spørgsmål og sikre, at vi fik den helt rigtige løsning.
Kommunikationen har været hurtig og klar, og man føler sig virkelig i trygge hænder. Det er tydeligt, at han ved, hvad han laver, og går op i sit arbejde.
Kan klart anbefales!

Respuesta de Dansk Flise Lager
Jeg har lige bestilt et mindre parti vægfliser via Odense afdelingen. Jeg fik Nicoline i røret, der på alle måder fik styr på bestilling, levering og pris.
Kæmpe god oplevelse. Tak.

Respuesta de Dansk Flise Lager
Más información sobre otros tipos de reseñas.