Det är olyckligt att Dashl på sin…
Det är olyckligt att Dashl på sin hemsida endast publicerar positiva recensioner. För mig ger det inte en rättvisande bild av kundernas upplevelser.
Jag besökte Dashl på Åhléns City för en Gel Polish-behandling, men nagellacket började släppa redan efter daga 3. Jag kontaktade kundservice och erbjöds först en ny tid nästkommande vardag, vilket inte var möjligt för mig. Därefter gjordes ett undantag och jag erbjöds en ny tid inom ytterligare ett par dagar.
Jag anser dock att ni behöver ta större hänsyn till kunders faktiska möjligheter att komma på ett nytt besök med så kort varsel. För många handlar det om att få vardagen att fungera tillsammans med arbete och familj , vilket gör det svårt att boka om med kort framförhållning.
Jag anser också att kravet på att reklamationen måste hanteras av samma behandlare inte är rimligt i detta fall. Jag kunde själv hitta en ledig tid hos en annan behandlare som jag tidigare varit mycket nöjd med, men detta alternativ accepterades inte (obs samma datum och tid).
Jag tycker att ni bör se över era rutiner för reklamationer och va modiga och publicera även mindre bra recensioner.
Nu har jag varit på återbesök och träffade samma behandlare efter dag 4 började nagellack att lossna och det är ingen idé att reklamera på nytt eller skriva en recension.