De har byggt Tjälldénpool hos oss. Har i stort gjort ett ok jobb, men verkligen dåliga på att kommunicera och komma när de lovat. Man får tjata, får nya löften att de ska komma och sen får man tjata... Ver más
Vi anlitade D.C Pool Service&Bygg för en totalrenovering av vår pool och vi kunde inte bli mer nöjda. Kommunikationen var snabb och smidig och vi blev hela tiden informerade om nästa steg i processen.... Ver más
Mycket professionellt besök innan offert och flexibelt med tiden för utförande då vi saknade ett par delar från Folkpool. Dino och hans medarbetare överträffade sedan alla våra förväntningar under si... Ver más
- Contratista de piscinas
- Servicio de reparación de jacuzzis
- Servicio de reparación de piscinas
- Tienda de insumos para piscinas
Escrito por la empresa
Allt inom pool & Spa
Emil Göranssons väg 89, 238 42 , Oxie, Suecia
- 0728772303
- info@dc-poolservice.com
- dc-poolservice.com
No ha contestado las opiniones negativas
Utmärkt kvalitet på utfört arbete
Utmärkt kvalitet på utfört arbete, som skötts fackmannamässigt, kreativt och med stor noggrannhet.
Pålitliga, både avseende tidsangivelser och pris.
Snyggt och prydligt runt arbetsplatsen.
Över förväntningarna
Över förväntningarna, Super nöjd. Bra efter service med fina tips o rekommendationer.
Allt har fungerat enligt offert
Allt har fungerat enligt offert. Dino och hans medarbetare kom när det var planerat och slutförde jobbet enligt tidsplanen. Det är svårt att hitta pålitliga poolbyggare men DC poolservice verkar vara en sådan.
Snyggt och välgjort!
Superb service o kunniga
Superb service o kunniga, trevligt kundbemötande. Med bra kommunikation!
Linersvetsning
Mycket bra utfört arbete!
Svetsning av liner utfört i avtalad tid mer än nöjd.
Hjälpsamma även med tips och råd rekommenderas starkt.
Uppförande av murad pool 2022.
Vi startade bygget av en murad pool (4x8m) i februari 2022, och i maj var all klart. Helt enligt planen!
Kompetensen är hög, och moralen lika så. Man kommer i tid, på överenskommen dag.
Inga misstag, utan allt flöt på utan besvär. Slutresultatet blev 10 av 10, nästan 11 av 10 och man tar i beaktning att den platssvetsade linern blev 100% perfekt. Varje kant och skarv blev perfekt, inga misstag alls! DC Poolservice är en utmärkt leverantör som vi varmt rekommenderar! /Lars
Mycket bra och snabbt bemötande.
Mycket bra och snabbt bemötande.
Kan starkt rekommendera DC vid problem med poolen.
Mycket duktiga och proffsiga…
Mycket duktiga och proffsiga hantverkare.
Fick hjälp med svetsad liner och preliminär inkoppling av tekniken.
5 badankor av 5 möjliga 👌🏼
Fantastisk service!!
Snabb och bra service! Bra kommunikation, jättebra helt enkelt!
Rekommenderas starkt!
Jag är glad att jag hittade Dino och DC Poolservice! Gedigen yrkesstolthet och yrkesskicklighet där man inte tummar på kvalitet, eller nöjer sig med något halvdant känns ovanligt idag. Dessutom responsiva och trevliga gör inte saken sämre.
Hos mig gjöt de en ny trappa, satte en ny liner samt installerade ett pooltak. Mycket nöjd med resultatet!
Vi är mycket nöjda med restaureringen…
Vi är mycket nöjda med restaureringen av vår pool. Fackmannamässigt väl utfört arbete inom utlovad tid.
Jag upplever kontakten med bolaget som…
Jag upplever kontakten med bolaget som positiv. Det var en väldigt lång leveranstid på den skiva kanalplast som jag beställde. När den väl kom så var det fel storlek. Ny lång väntan. Dock kompenserades detta av att företaget snabbt kunde leverera en ny cirkulationspump. Sammantaget är jag nöjd.
Rekommenderas!
Kommer som avtalat, superservice, noggranna och kunniga. Rekommenderas!
Byte av liner till platssvetsad
Byte av liner till platssvetsad. Fint resultat. Håller vad dom lovar och fixar sånt som blir fel. En platssvetsad liner ger ofta bättre mönsterpassning än en fabrikssvetsad men räkna inte med att det blir perfekt.
Bra och ärlig kommunikation
Dino och hans kollegor uppträder mycket…
Dino och hans kollegor uppträder mycket professionellt. Håller en informerad om hela processen, kommer när de lovat och är alltid tillgängliga. Mycket väl utfört arbete där vi fått den pool vi hade sett framför oss.
Genomgående proffsigt
DC Poolservice & Bygg AB svetsade linern till vår pool och vi är mycket nöjda. Trevligt och snabbt bemötande från första kontakten och tills att arbetet var färdigt. Tydligt kommunicerat avseende tidplan och inköp av liner. Arbetet utfördes effektivt och noggrant och blev så snyggt!
Duktig och kunnig
Duktig och kunnig! Använt honom flera gånger och alltid lika nöjd!
Más información sobre otros tipos de reseñas.