Bestelling gedaan 29 april (7:30) voor 20 uur bestelling is de volgende dag in huis. Dus dat moet ruim op tijd zijn. Helaas geen bestellingsbevestiging ontvangen, bellen kan niet aangez... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Snelle levering, product scherp geprijsd, pakje netjes ingepakt. Helemaal in orde. Toch geen 5 sterren, want waarom zit er in het pakje, verzonden naar mijn woning in België, een aanbieding die alleen... Ver más
Video deurbel gekocht welke niet deed wat hij zou moeten doen. Jammer, maar de verkoper is niet de producent en kan daar nix aan doen. Dus gemaild en uitgelegd. Had al een nieuwe in huis, voordat de... Ver más
Bij DealDonkey kochten wij 2 dubbelwandige RVS-kopjes. Die waren er snel. Helaas was er 1 beschadigd door het vervoer bij DHL. Hierover mailen wij naar DealDonkey. Zij gaven meteen aan dat het erg ver... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
DealDonkey is het online platform om dagelijks de scherpste dagdeals te scoren. Iedere dag vanaf klokslag 11:00 uur hebben we de nieuwste aanbiedingen online staan. Je kan hier echt van alles verwachten. Als het maar een verrassend goed product is met daarop een fikse korting.
Información de contacto
Haverstraat 31, 2153GB, Nieuw-Vennep, Holanda
- info@DealDonkey.com
- dealdonkey.com
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Good price, fast service
Vast delivery, goid price ansd a vast and usefull reaction on a mail question.
Supersnelle levering en perfect…
Supersnelle levering en perfect bestendig ingepakt!!
Geweldige aanbod en variatie in deals
Besteld en de belofte van snelle…
Besteld en de belofte van snelle bezorging is ook waar .het product is zeer goed ingepakt en werkt ook goed dus zou zo weer een bestelling plaatsen als deze op zijn(afwastabblets)
enorm goede service /eerste bestelling niet compleet de volgende dag reeds opgelost
enorme goede service het probleem meteen opgelost
Solar Ledlampen van Flinq besteld
Solar Ledlampen van Flinq besteld, waarvan 3 defect. Deze kon ik kosteloos retour sturen. Ook de volgende lichting was helaas na veel testen defect. Die ook kosteloos retour gestuurd en nu 3 wel werkende armaturen ontvangen.
Dealdonkey reageert netjes en snel op klachten via email. Ook het persoonlijk ogende contact vind ik erg prettig.
Ze hebben mijn vertrouwen dubbel en dwars verdiend.
Dik tevreden
Dik tevreden. Snelle afhandeling, en via een DHL afhaalpunt de volgende dag in huis. Prijs-kwaliteit lijkt me in orde, voor herhaling vatbaar
Service deal donkey.
Ik was heel ontevreden en teleurgesteld over de Teijen waterstofzuiger die ik had gekocht. Maar Deal Donkey heeft het heel goed afgehandeld en na terugsturen (hoewel ik de doos niet had bewaard) het hele bedrag terug gestort.

Respuesta de DealDonkey
snelle levering en alles voldeed aan…
snelle levering en alles voldeed aan mijn verwachtingen

Respuesta de DealDonkey
Zondag besteld dinsdag in huis als…
Zondag besteld dinsdag in huis als beschreven

Respuesta de DealDonkey
Een geluidsdoosje met vogel, zee en jungle geluiden
Datgene wat ik besteld had, was snel in huis, 1 was een cadeautje, ze was er erg blij nee. En voor mezelf ook gelijk gekocht, een geluidsdoosje met vogel en zeehelden. Rust geven. Vandaar de 5 sterren

Respuesta de DealDonkey
Alles goed geregeld en op tijd…
Alles goed geregeld en op tijd geleverd.Goede kwaliteit shirts.
Kan Dealdonkey aanbevelen en zeker voor de toekomst

Respuesta de DealDonkey
Good quality and fast delivery
Its a good quality and fast delivery i like it

Eerlijk is eerlijk...
Eerlijk is eerlijk...
Als gevolg op mijn eerder geplaatste review moet ik zeggen dat alle producten netjes werden geleverd.
Dankzij het goede verloop in communicatie met Richard van de klantendienst die zijn uiterste best heeft gedaan en al het nodige om het verloren pakket op te speuren. Helaas ligt de fout niet bij DealDonkey maar bij de verzender(s) DHL en/of Bpost. Dit is uiteraard uit handen van DealDonkey.
Ze hebben wel een tweede zending van de bestelde producten gedaan die ik wèl goed ontvangen heb. Waarvoor dank Richard.

Fijn product
Fijn product, super snel geleverd!! Kortom een 10 voor dit bedrijf, DealDonkey keep up the good work👌

Super snelle levering
Super snelle levering, goede deal met wasmiddel poeder. Ik kan weer wassen
Honden stretcher direct kapot
Had 2 stretchers voor de hond gekocht deze waren voor Max 55 kilo.
In elkaar zetten was simpel maar onze hond van 22 kilo springt erop en 2 van de 4 poten breken direct helemaal af.
Een appje naar het bedrijf gedaan kreeg netjes een appje terug met de vraag of ik foto’s op kan sturen.
Dit heb ik direct gedaan en wat denk je ik hoor niks meer van heel deal donkey.
Vindt het absoluut niet netjes hond heeft er niet een op kunnen liggen.

Respuesta de DealDonkey
Perfecte levering en kwaliteit…
Perfecte levering en kwaliteit materialen met dit bedrag,ik raad aan zeker kopen
Artikel was netjes op tijd en degelijk…
Artikel was netjes op tijd en degelijk verpakt
Was precies zoals omschreven,ga zeker in t vervolg bij deze site snuffelen
Más información sobre otros tipos de reseñas.