Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelling gedaan 29 april (7:30) voor 20 uur bestelling is de volgende dag in huis. Dus dat moet ruim op tijd zijn. Helaas geen bestellingsbevestiging ontvangen, bellen kan niet aangez... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos promocionales

Escrito por la empresa

DealDonkey is het online platform om dagelijks de scherpste dagdeals te scoren. Iedere dag vanaf klokslag 11:00 uur hebben we de nieuwste aanbiedingen online staan. Je kan hier echt van alles verwachten. Als het maar een verrassend goed product is met daarop een fikse korting.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelling gedaan vandaag 29 april…

Helaas geen bestellingsbevestiging ontvangen, bellen kan niet aangezien ze dat blijkbaar niet meer opnemen (bandje)

Whatsapp gestuurd maar geen reactie,
Mailtje gestuurd maar ook nog steeds geen reactie.

Ordernummer: 000564687

Na bestelling alsnog een account aangemaakt op het zelfde email adres maar daar kan ik de bestelling niet terug vinden.

30 april:
Contact gehad via whatsapp, vriendelijk en snel alles opgelost. Voor nu eerst 4 sterren aangezien ik de producten nog niet ontvangen heb. Mocht alles naar wens gaan dan worden het er 5.

29 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters

Artikel besteld via Bol.com, geleverd door DealDonkey.nl. Ander artikel ontvangen dan besteld. Merkartikel besteld en een Temu-versie ontvangen dat niet aan de omschrijving voldeed. Tevens incompleet geleverd. Via reviews op Bol blijkt dat Dealdonkey standaard een ander artikel levert en incompleet levert. #oplichters

24 de abril de 2026

Respuesta de DealDonkey

Wat vervelend om te horen dat u dit probleem ervaart.
Wij houden van transparantie en proberen een artikel zo goed mogelijk online te verkopen. Wat u ziet op het plaatje moet u ook ontvangen. Vervelend dat dit niet is gebeurd. Graag vernemen wij uw ordernummer zodat wij nader de situatie kunnen bekijken.
Alvast bedankt voor uw reactie.

Defect opgelost

Na eerder een defecte kachel te hebben ontvangen en geen contact kunnen verkrijgen met het bedrijf is alles keurig opgelost.
Er bleek een technisch probleem te zijn waardoor mijn corespondentie niet aankwam gelukkig via trustpilot in contact gekomen.

Nu de defecte kachel retour gezonden van donkydeal een gratis retourlabel ontvangen en de volgende dag had ik een nieuwe kachel in huis welk prima werkt dat was fijn opgelost bedankt Richard van DonkeyDeal

19 de abril de 2026

Respuesta de DealDonkey

Bedankt voor de review eddy! Wat fijn om te horen dat de nieuwe kachel uitstekend functioneert.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles in orde, maar een klein slordigheidje

Snelle levering, product scherp geprijsd, pakje netjes ingepakt. Helemaal in orde. Toch geen 5 sterren, want waarom zit er in het pakje, verzonden naar mijn woning in België, een aanbieding die alleen gebruikt kan worden als je een adres in Nederland hebt? Dat vind ik slordig.

5 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Video deurbel gekocht welke niet deed…

Video deurbel gekocht welke niet deed wat hij zou moeten doen. Jammer, maar de verkoper is niet de producent en kan daar nix aan doen. Dus gemaild en uitgelegd. Had al een nieuwe in huis, voordat de eerder geleverde terug gestuurd was. De nieuwe doet alles, dus geen klachten. Keurig bedrijf en super service. Volgende keer weer dealdoncky. Aanrader.

16 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan hem gewoon niet sturen.het is stuk…

Kan hem gewoon niet sturen.het is stuk binnen gekomen.

17 de marzo de 2026

Respuesta de DealDonkey

Wat vervelend wilma. Heeft u voor ons uw ordernummer + een eventuele foto zodat wij het een en ander kunnen bekijken? Alvast bedankt voor uw reactie.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vervelend dat de verpakking niet meer heel is

De bezorg verpakking was oke maar de verpakking waarin de plaide zit is beschadigd dus ik weet niet of de plaid zelf ook beschadigd is. Ik hoop het niet want het is een cadeautje.
Er zaten Gaten in het plastic.
We zijn wel blij dat het van katoen is
Tegenwoordig zijn er weinig plaids mee meer van katoen

12 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via de ANWB een opstapkruk besteld bij…

Via de ANWB een opstapkruk besteld bij Dealdonkey. Deze werd kapot geleverd en was volledig onbruikbaar. Na een klacht bij Dealdonkey werd er zonder omhaal en binnen twee dagen een nieuwe opstapkruk geleverd. Dat noem ik service en klantvriendelijkheid, TOP!

14 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij DealDonkey kochten wij 2…

Bij DealDonkey kochten wij 2 dubbelwandige RVS-kopjes. Die waren er snel. Helaas was er 1 beschadigd door het vervoer bij DHL. Hierover mailen wij naar DealDonkey. Zij gaven meteen aan dat het erg vervelend was en sorry. Er werd aangeboden om maar liefs 2 nieuwe kopjes op te sturen. Die kwamen de volgende dag. Ze waren helemaal prima. Waarvoor hartelijk dank voor deze service. Wij hebben het zeer gewaardeerd.

30 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb een bestelling geplaatst

Ik heb een bestelling geplaatst, maar ik heb geen bevestiging van gekregen. Ik heb een e-mail verstuurd en gezien de reacties van hier ben ik bang dat ik ook geen reactie op mijn mail ga krijgen. Willen jullie contact met mij opnemen?

15 de enero de 2026

Bedankt voor uw review.

Wij ontvangen de laatste tijd veel positieve reviews en reageren doorgaans snel op onze e-mails. Het is ons daarom niet helemaal duidelijk waarom u geen reactie heeft ontvangen.

Kunt u ons uw ordernummer doorgeven? Dan kijken wij dit graag voor u na en nemen we zo snel mogelijk contact met u op om het op te lossen.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Wij bij DealDonkey wensen u een fijne dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service was good but OLD - REMEDIATED!

Service was good but I bought 3 control Fire canns with a spelfouten life of 3 years ... but production date mid 2024. So half of the product life is gone when I get them.
UPDATE - DealDonkey contacted me and remediated the issue reported correctly - so top service

7 de enero de 2026

Beste Guy,

We’re sorry to hear about your experience — this is certainly not how it should be, and our sincere apologies for the inconvenience.

What we can do is offer you either a replacement or suitable compensation. Please contact us at info@dealdonkey.com, and we’ll be happy to help you further.

At DealDonkey, we wish you a pleasant day ahead.

Komen afspraken na
Retourneren is ook geen probleem
Fijne internetshop
Ik koop hier vaker

3 de enero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.