Vriendelijke en professioneel personeel die je alle punten duidelijk van a-z verteld en voor je regelt. Denken goed mee en plaatsen een top batterij die per direct rendement opleverd! Alles is superha... Ver más
Onlangs is bij mij een 10 kWh batterij geplaatst door Debatterijconcurrent. Monteurs Erik en Patrick hebben fantastisch werk geleverd alles is keurig en netjes achtergelaten en precies verlopen zoals... Ver más
Een investering in de toekomst... dat is hoe ik dit zie. Nog even het contract omzetten naar een dynamisch contract en dan is het zo gepiept. Ik ben benieuwd hoeveel het mij gaat opleveren wanneer de... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Debatterijconcurrent.nl is een toonaangevend verduurzamingsbedrijf dat zich richt op slimme energieoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze missie is om duurzame energie voor iedereen toegankelijk en rendabel te maken. Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij hoogwaardige producten en een professionele service op het gebied van zonnepanelen, warmtepompen en slimme thuisbatterijen. Wij begrijpen dat verduurzaming meer is dan alleen het aanschaffen van een product. Het gaat om een investering in de toekomst, lagere energiekosten en een bijdrage aan een beter milieu. Daarom begeleiden wij onze klanten stap voor stap: van een eerlijk advies en een duidelijke offerte tot een vakkundige installatie en een overzichtelijke app waarmee u altijd inzicht heeft in uw energieopwekking en -verbruik. Onze monteurs zijn ervaren, gecertificeerd en werken met oog voor detail. Klanten waarderen ons om de transparante communicatie, de soepele afhandeling en het feit dat wij pas betaling vragen na de installatie. Dat geeft vertrouwen en zekerheid. Of u nu kiest voor zonnepanelen om zelf stroom op te wekken, een warmtepomp om gas te besparen, of een slimme thuisbatterij om uw opgewekte energie optimaal te benutten: bij Debatterijconcurrent.nl bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzame vooruitgang. Samen bouwen we aan een groene toekomst.
Ha contestado el 20% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Afspraak gemaakt gemaakt
Afspraak gemaakt gemaakt , aardige man alleen wat hij zei verkocht hij niet verhaal klopte van alle kanten niet, maar zoals altijd als het te mooi is klopt het niet . Gelijk doorgegeven wil hier niet mee verder. Maar na lang wachten ben je over je 2 weken afwijzing heen. En moet je 30 procent van het hele bedrag betalen. Pas op er zijn genoeg aanbieders niet zo als deze piraten.
Een investering in de toekomst..
Een investering in de toekomst... dat is hoe ik dit zie.
Nog even het contract omzetten naar een dynamisch contract en dan is het zo gepiept. Ik ben benieuwd hoeveel het mij gaat opleveren wanneer de saldering komt te vervallen.
Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen, zeer vakbekwaam en alles snel, duidelijk en goed geregeld.
Erik heeft bij ons de installatie…
Erik heeft bij ons de installatie gedaan en dat ging erg goed. Hij werkte netjes en professioneel en gaf duidelijke uitleg. Alles werkt perfect en we zijn erg tevreden.
Erik kwam bij ons langs om de…
Erik kwam bij ons langs om de thuisbatterij te installeren. Vanaf het begin voelde de installatie professioneel. Erik stelde zich netjes voor en begon met een korte controle. Erik legde uit hoe de batterij samenwerkt met onze zonnepanelen, en wanneer de batterij oplaadt en leegloopt. Tijdens de installatie werkte Erik netjes en ruimde Erik tussendoor op. Na de installatie gaf Erik uitleg over de app en liet Erik meteen zien dat de batterij actief was. Ik ben blij dat de batterij ons nu minder afhankelijk maakt van het net.
Mark heeft de laadpaal bij ons…
Mark heeft de laadpaal bij ons geplaatst nadat we onze eerste elektrische auto kocjten. We widen dat de laadpaal netjes werd gemonteerd, want de laadpaal staat voor ons huis. Mark dacht goed mee en stelde een plek voor die praktisch en netjes was. De installatie verliep soepel; Mark werkte alles netjes af. Daarna testte Mark samen met mij of de auto goed laadde, en de auto laadde meteen. Ik vind het fijn dat ik nu thuis kan laden zonder gedoe.
Mark heeft bij ons de laadpaal…
Mark heeft bij ons de laadpaal geplaatst en wij zijn erg tevreden. Hij werkte netjes en efficiënt en zorgde ervoor dat alles goed functioneerde. Hij gaf duidelijke uitleg over het gebruik en controleerde alles voordat hij vertrok. Zeer goede ervaring.
Dit is een bijzonder bedrijf
Dit is een bijzonder bedrijf. Heel anders dan andere aanbieders. Ze geven telefonisch voorlichting en bieden aan langs te komen. De adviseur zou er om 10 uur zijn. Ik heb tot 13 uur zitten wachten, maar er kwam niemand. Vermoedelijk voelden ze al aan dat ik kritische vragen zou gaan stellen. Een ander bedrijf zou gelijk contact opnemen maar dit bedrijf is zo beleefd om niets meer van zich te laten horen.
Onbetrouwbare partij
Wij wilden de batterij aanschaffen onder voorwaarden dat we een lening konden krijgen bij het Warmtefonds. Aanbetaald (dit was heel dwingend) maar lening niet gekregen. Er wordt steeds beloofd dat de aanbetaling teruggestort wordt maar ik heb tot op heden niets gezien.
Wij wilden graag thuis laden met eigen…
Wij wilden graag thuis laden met eigen stroom. De Batterij Concurrent heeft ons daarin goed geadviseerd. De laadpaal werd netjes geïnstalleerd en getest. Erik nam de tijd om alles uit te leggen. Ook de planning verliep soepel. Geen gedoe of verrassingen. Alles werkt zoals afgesproken. Zeker tevreden.
De Batterij Concurrent straalt…
De Batterij Concurrent straalt professionaliteit uit. Van advies tot installatie voelde alles goed geregeld. Er werd duidelijk gecommuniceerd en vragen werden snel beantwoord. De monteurs werkten netjes en namen de tijd. Ook na de installatie bleef het contact goed. Je merkt dat klanttevredenheid belangrijk is. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden aan anderen. Een fijne ervaring.
Betrouwbaar bedrijf dat afspraken…
Betrouwbaar bedrijf dat afspraken nakomt. Tevreden over het geheel.
Erik heeft bji ons de batterij geïnstalleerd
Erik heeft bji ons de batterij geïnstalleerd in de garage. hij kwam netjes op tijd en begon met uitleggen wat hij ging doen. Hij werkte zeer netjes en zorgde ervoor dat alles veilig werd aangesloten. Na afloop nam hij de tijd om alles door te nemen en vragen te beantwoorden. Alles werkt perfect en we zijn erg tevreden.
De laadpaal is door Patrik bij ons…
De laadpaal is door Patrik bij ons thuis geïnstalleerd. Hij legde duidelijk uit hoe het laden werkt in combinatie met onze zonnepanelen. De installatie verliep zonder problemen. Alles werd netjes weggewerkt. We konden dezelfde dag nog laden. Ook werd er meegedacht over toekomstig gebruik. Dat vonden we prettig. Tot nu toe werkt alles probleemloos.
Erik heeft bij ons een thuisbatterij
Erik heeft bij ons een thuisbatterij geïnstalleerd en dat verliep boven verwachting goed. Hij was vriendelijk, professioneel en werkte zeer netjes. Hij controleerde eerst alles en gaf daarna uitleg over de installatie. Na afloop liet hij zien hoe we alles kunnen monitoren en beantwoorden al onze vragen geduldig. We zijn erg blij met de keuze.
Mark Plaatste bij ons een betterij…
Mark Plaatste bij ons een betterij en een laadpaal, het hele proces verliep heel professioneel. Mark werkte rusting en duidelijk en hield ons tussendoor op de hoogte van wat Mark deed. Mark monteerde en sloot alles netjes aan. Na afloop controleerde Mark het volledige systeem en gaf Mark een duidelijke uitleg. Mark nam echt de tijd en dat gaf ons een goed gevoel.
Laadpaal laten plaatsen voor onze…
Laadpaal laten plaatsen voor onze elektrische auto. Installatie ging snel en alles werkt goed.
Wij hebben gekozen voor een combinatie…
Wij hebben gekozen voor een combinatie van zonnepanelen en een thuisbatterij. Het grote voordeel vond ik dat alles door één bedrijf werd verzorgd. Het advies was helder en afgestemd op onze woning. De planning liep precies volgens afspraak. Erik en Patrik werkten samen en dat ging zichtbaar efficiënt. Tijdens de installatie kregen we duidelijke uitleg. Alles werd netjes opgeleverd. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
We twijfelden eerst of een…
We twijfelden eerst of een thuisbatterij voor ons zinvol was. De Batterij Concurrent nam de tijd om dit eerlijk uit te leggen. Geen verkooppraatjes, maar duidelijke informatie. De installatie werd netjes ingepland. Patrik werkte zorgvuldig en controleerde alles meerdere keren. Na afloop kregen we heldere uitleg. Inmiddels merken we echt verschil in ons energieverbruik. Dat maakt het de investering waard.
De thuisbatterij is door Erik geplaatst
De thuisbatterij is door Erik geplaatst en wij zijn heel blij met hoe het ging. Erik werkte heel precies en nam de tijd om alles goed en veilig aan te sluiten. Ik vond het fijn dat Erik ook lette op een nette afwerking en alles schoon achterliet. Erik legde duidelijk uit hoe de batterij werkt met de zonnepanelen en hoe wij het kunnen volgen in de app. Sinds de installatie zien wij duidelijk minder energieverbruik.
Más información sobre otros tipos de reseñas.