Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Contact goed verlopen,duidelijke uitleg. Van mijn kant was er een probleempje keurig opgelost. Een positieve ervaring.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisch! Voltara begrijpt het. Transparant, eerlijk en professioneel. Alles is supersnel en goed geregeld. Hier kunnen heel veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Uitmuntend gewoon.

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Word onafhankelijk van het energienet met Voltara. Wij installeren slimme thuisbatterijen voor huishoudens met zonnepanelen, zodat je méér van je eigen stroom gebruikt, minder betaalt en voorbereid bent op het einde van de salderingsregeling. Met automatische sturing, realtime inzicht via onze app en volledige ontzorging – van advies tot subsidieaanvraag – helpt Voltara je om écht grip te krijgen op je energie.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt een fijne ervaring met Voltara✅

Echt een fijne ervaring met Voltara. Je merkt dat ze weten waar ze mee bezig zijn en met je meedenken. Alles werd helder uitgelegd en ik voelde me goed geholpen gedurende het hele traject. Service is snel en netjes, en het resultaat is precies wat ik wilde. Zou ze zonder twijfel opnieuw kiezen!

27 de marzo de 2026

Zeer tevreden

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede oplossing voor een thuisbatterij en had al twee andere partijen over de vloer gehad, maar dat gaf me geen goed gevoel door het ontbreken van een duidelijke berekening.

Bij Voltafy voelde het vanaf het eerste contact meteen anders. Bij het inplannen van de afspraak namen ze echt de tijd voor me, ik heb zeker 15 a 20 minuten aan de lijn gezeten waarin eerst al mijn vragen rustig werden beantwoord.

De adviseur die langskwam was vriendelijk en deskundig en kwam met een duidelijke, goed onderbouwde berekening. Dat gaf mij het vertrouwen om ervoor te gaan. De schouw volgde snel en de installatie was binnen een paar weken geregeld. Alles is netjes afgewerkt en de kabels zijn mooi weggewerkt.

Ook na de installatie is het contact prettig gebleven. Al met al gewoon een hele fijne ervaring met Voltafy/Voltara

4 de abril de 2026

Doe het niet!

Doe het niet! Voltara/Foltify geeft je onjuiste informatie en is niet eerlijk over de kosten en opbrengsten van de batterij. Denk je na over een accu? Ga dan zelf op onderzoek uit en kies een betrouwbare partij!

7 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kort termijn kleine winst i.p.v. lange termijn grote winst.

Een bedrijf wat zuiver en alleen uit lijkt te zijn op het scoren van 240 euro aan (advies)subsidie in plaats van het verlenen van flexibele service en advies. Wij zullen op termijn zeker nog een thuisbatterij aanschaffen. Maar dan bij een bedrijf dat, net als ons bedrijf, gelooft in lange termijn relaties. Investeren in relaties betekent lang termijn reclame en winst.

27 de marzo de 2026

Misleiding en oplichting

Ik werd gebeld door iemand die zich voordeed als van het Warmtefonds (van de overheid). Verhaaltje over dat ik in aanmerking kwam voor subsidie. Normaal kap ik dit soort dingen direct af maar dit verhaal kwam wat geloofwaardig over- was allemaal vrijblijvend dus vooruit, ingepland. Ik werd direct doorgeleid naar Voltara (ofwel die 1e persoon die ik sprak was helemaal niet van het warmtefonds maar Voltara zelf, dus met misleiding een voet tussen de deur gekregen). Kreeg direct een app van een bot met een of ander verhaaltje over een adviesgesprek wat normaal 240,- zou kosten naar nu vanwege subsidie kosteloos is (wat volkomen BS is, door het woord 'subsidie' erin te gooien blijft men de schijn ophouden dat dit in samenwerking is met warmtefonds (wat helemaal niet mag)). Afspraak gemaakt (want kosteloos, zie het wel). Meneer vlugge Japie komt langs. 'heel duur systeem' berekende een terugverdientijd van 2 jaar (ja echt) met kortingen die alleen nu gelden. De prijs kwam, wat toevallig, precies uit op dat wat je maximaal mag lenen van het warmtefonds. Maar je moest wel snel zijn wat op = op en ze installeren er toch wel 150 per week dat het verhaal was. Na afloop tekenende ik natuurlijk niet. Geloof dat de beste man tot wel 5 keer heeft gebeld (niet opgenomen) achteraf, toch gek aangezien ze er 150 per week zouden installeren om er dan bij mij zo druk om te maken. In het kort; misleidend verhaal door zich voor te doen als het warmtefonds en complete oplichting door een batterij voor vééls te veel geld aan te bieden. En na installatie gaat het bedrijf waarschijnlijk failliet; weg garantie en service. Mijn tip: NOOIT DOEN deze club, ik zag het gelukkig op tijd

11 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Deze verkoper wilde iets te graag

Een (zeer) jonge adviseur met een hele snelle babbel had op zich een goed verhaal met bijbehorende presentatie. Toen ik aangaf niet direct een handtekening te zetten zag ik zijn gezicht enigszins vertrekken. Hij deed nog een poging door een collega te bellen of “die ene batterij” nog op voorraad was die hij mij met korting kon aanbieden. Heel kort daarna kwam het antwoord…hij kon het met korting aanbieden (halleluja!!) ik gaf aan dat ik zoals gezegd niet op het aanbod in zou gaan. Op dat moment sloeg hij zijn laptop dicht en pakte zijn tas. Hij vergat bijna de offerte nog te mailen. Dat laatste kwartier kwam zeer onprofessioneel over waardoor ik mijn overweging om eventueel voor dit bedrijf te kiezen meteen kwijt was.

Tip voor Voltara, leg uit dat verkoop trucjes niet werken! Geef de klant een eerlijk verhaal!

16 de marzo de 2026

Onbetrouwbaar in afspraken

Tot mijn stomme verbazing kreeg ik afgelopen donderdag een telefoontje dat de afspraak van maandag as. niet door kan gaan.
Men drong aan op de afspraak, deze mocht ook eigenlijk niet geannuleerd worden , bla, bla, bla...., maar vanwege "het vaderschap" van een vertegenwoordiger kan de afspraak ineens niet meer doorgaan. Ik geloof dit verhaal niet.
Hoe groot is het bedrijf eigenlijk, en hoe geloofwaardig en betrouwbaar dus? Het uitvallen van 1 medewerker valt niet op te vangen? Dan is Voltara denk ik niet de partij op de markt waarmee ik zaken wens te doen.

Na mijn afspraak bevestiging, kreeg ik nog wel 3 mails met informatie, maar het schriftelijk bevestigen van de afspraak die Voltara afzegt, niet ik, is blijkbaar geen optie.

Voor mij geen betrouwbare partij. Graag al mijn contactgegevens uit de systemen verwijderen.

5 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Misleidend verhaal over de telefoon dat…

Misleidend verhaal over de telefoon dat er subsidies beschikbaar zijn voor onafhankelijk advies, waar ik op basis van mijn postcode in aanmerking kwam. Postcode bleek niet eens te kloppen, maar toch uit nieuwsgierigheid de "adviseur" langs laten komen. Na de 3 kwartier en de 3e slide op de presentatie over de verschrikkelijke doemscenarios van het aflopen van de saldering heb ik gevraagd wanneer het persoonlijke rapport aan bod kwam. Toen bleek dat het sales verhaal niet aansloeg is het gesprek afgebroken en wilde de verkoper niet de moeite nemen om de berekening voor me te doen. Met alle misleidingen over zogenaamde subsidies en onafhankelijke adviseurs heb ik weinig vertrouwen in deze club.

10 de febrero de 2026

Loze beloftes

Als ZZP’er ben ik door dit bedrijf benaderd voor een mogelijke samenwerking. Er zijn meerdere gesprekken gevoerd, er werd enthousiasme uitgesproken en ik ben zelfs op locatie geweest voor een training, waarvoor ik tijd en kosten heb gemaakt.
Tijdens dit traject werd geschetst dat er landelijk veel werk en behoefte aan monteurs was. In de praktijk bleef het echter bij mooie woorden. Na de training en herhaald contact is er geen enkele concrete terugkoppeling meer gekomen over planning, inzet of vervolgstappen.
Wat mij vooral teleurstelt, is het gebrek aan duidelijkheid en opvolging. Als zelfstandige moet je kunnen vertrouwen op afspraken en communicatie, zeker wanneer er verwachtingen worden gewekt en investeringen worden gevraagd.
Mijn ervaring is dat het traject professioneel begint, maar zonder uitleg of afronding stilvalt. Dat vind ik geen prettige of betrouwbare manier van samenwerken.

15 de enero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vakwerk

Ik kan niet anders zeggen, dan dat de plaatsing van de accu's en de aanpassing van de meterkast met de nodige zorgvuldigheid en deskundigheid zijn uitgevoerd. Vakwerk derhalve.

9 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Contract getekend in de veronderstelling dat het een offerte betrof

Tijdens het gesprek een zeer vasthoudende verkoper die alleen wilde praten met mijn partner erbij zodat er direct kon worden getekend voor de offerte die hij ging maken. Vervolgens bleek je die offerte alleen te krijgen na (zelf) invullen van naam adres en handtekening. De offerte die ik vervolgens kreeg bleek meteen een contract ipv offerte zo begreep ik toen ik een dag later nog wat vragen had over de “offerte”. Daar ben ik behoorlijk boos over geweest en uiteindelijk is de “offerte cq contract” verscheurd. Ik had het geluk dat mijn partner ziek was tijdens het gesprek (waardoor er een ontbindende voorwaarde was opgenomen) en er ook een veel te optimische berekening met heel wat incorrecte aannames was gedaan. Op een later moment heeft een andere vertegenwoordiger nog wel zijn best gedaan het vertrouwen terug te winnen maar deze partij vertrouw ik iig absoluut niet meer.

13 de octubre de 2025

Fantastisch

10 de noviembre de 2025

Ontzettend tevreden

Ontzettend tevreden over Voltára! Vanaf het eerste contact kreeg ik duidelijk en eerlijk advies over de mogelijkheden van een thuisbatterij. Geen moeilijke praatjes, gewoon helder en persoonlijk uitgelegd aan huis. De installatie verliep vlot en netjes, en ik merkte direct dat ze echt verstand van zaken hebben. Fijn om te merken dat er wordt meegedacht met wat voor mij het meest voordelig is. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn energierekening slim wil aanpakken!

30 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Voltara een goede service gehad. Werd vaker telefonisch benaderd door bedrijven. Bij Voltara hebben ze mijn vertrouwen gewonnen door een transparante berekening en professionele aanpak.
De installatie is goed en vlot verlopen.
Aanrader.

25 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.