Kæmpe scam. De truede allerede fra første sag. Jeg bliver henvist til en medarbejder. Som ik har nogle interesse i at gennemgå den aftale vi allerede havde. Han tilføjer nye gebyr. Som ende... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Skal i bruge danmarks værste inkasso firma så ring til Debtia. skal i bruge et inkasso firma der IKKE har styr på sagerne så ring til debtia. de har absolut ikke styr på tingene. kan ikke f... Ver más
La empresa ha respondido
Alma mødte mit umiddelbare behov for at undgå at betale næste måneds afdrag, grundet midlertidig ændret økonomisk situation. Jeg blev mødt med forståelse og fantastisk god kundeservice - hvilket e... Ver más
La empresa ha respondido
Vi benytter os af Debita A/S, som virksomhed, til inddrivelse af udestående/ubetalte faktura, samt behandling af inkasso-/fogedretssager. Og har gjort dette igennem 5 år nu. Vi er enormt glade fo... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de cobro a morosos
- también en la categoría
- Cobro a morosos
- Servicio de asistencia de pequeños reclamos
Escrito por la empresa
Professionel inkasso med fokus på service og relationer. Hos Debtia værner vi om de aftaler, der er indgået mellem vores klienter og deres kunder, og vi arbejder for en fair og respektfuld inddrivelse af udestående fordringer. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at sikre deres tilgodehvendelser. Vi prioriterer høj service, gennemsigtighed og teknologiske løsninger, der gør inkassoprocessen både effektiv og brugervenlig. Med vores professionelle tilgang sikrer vi en smidig og resultatorienteret inkassoproces, der styrker vores klienters forretning.
Información de contacto
Dinamarca
- info@debtia.dk
- debtia.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bjarke , amazing service
I just hung up the phone . Was talking to Bjarke Holmstad ! Amazing service, patience and professionalism. Wish every sales man would be like him . Amazing catch Debtia ! Congrats !

Respuesta de Debtia
Det var så godt at jeg fik lave noget…
Det var så godt at jeg fik lave noget med dem

Respuesta de Debtia
Meget venlig og høfligt medarbejder jeg…
Meget venlig og høfligt medarbejder jeg snakkede med i dag, hun hedder Kassandra. Super god betjening og hun var meget hjælpsom.
Kan anbefales

Respuesta de Debtia
Alma mødte mit umiddelbare behov for at…
Jeg blev mødt med forståelse og fantastisk god kundeservice - hvilket er højt værdsat, især når man kan komme til at stå i et uønsket, økonomisk pres.
Skønt med nærvær og forståelse.
Tak for Alma.

Er nok farvet af
Er nok farvet af, at blive sendt til Debita af en håndværker som ikke har lavet sit arbejde ordentlig, og som vi var i dialog med omkring en alt for stor regning som der ikke kunne dokumenteres timer for.
Debita sendte en rykker til os i denne proces, og vi følte os nødsaget til at betale for ikke at ende i Riks. Men Debita opgav et forkert skyldigt beløb, og da det var 3 kr for fra det rigtige, endte vi med endnu en rykker, og det betalte beløb kunne pludselig ikke findes i deres bogholderi. Vi endte derfor med at betale det skyldige to gange og brugte enorm meget tid, og energi!, på at få vores udestående tilbagebetalt.
Enormt opslidende. Vi fik pengene retur, men først efter 2 uger og en hel del mails og telefonopkald.

Respuesta de Debtia
Rigtig god service og behagelig…
Rigtig god service og behagelig medarbejdere.

Spild af tid og penge
Spild af tid
Blev snydt af en svindler for et år siden og Debtia har ikke skaffet mig en eneste krone endnu.
Mvh Lilleskov Træpleje

Super behagelig sælger
Super behagelig sælger, Bjarke, ringede til mig i dag for at tilbyde deres service til vores virksomhed. Bjarke var utrolig godt klædt på, og kunne svare på alle mine spørgsmål i forbindelse med aftalen, hvilket skabte en stor tryghed hos os, og giver os ro i maven ved at have tegnet en aftale med Debtia.

Ros til Bjarke Holmstad
Jeg har talt med Bjarke Holmstad, og han får min varmeste anbefaling i forhold til god service og overskuelig gennemgang af kundeforholdene. Han er grunden til at Debtia har mig som kunde.

Fremragaende service, samt tilbud
Fik en super service, et godt tilbud og en behagelig samtale med jeres salgskonsulent Bjarke.
Det var en rar samtale, hvor han formidlede præcis hvad Debtia.dk udbyder, samt behovet for, at have en samarbejdsaftale med et inkassofirma, til en forretning som min.
Så tak for det, 5/5 stjerner herfra.
Dbh.
Patrick & Yacht Care