Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles werd keurig en snel geleverd. Na een paar weken, we waren nog niet aan de klus begonnen, bleek dat we niet de juiste tegels hadden ontvangen. Het waren buitentegels ipv de bestelde binnentegels... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mijn bestelling zorgde voor veel gedoe. Uiteindelijk heb ik geld terug gekregen omdat een tegel "niet bestond" en heb ik twee verkeerde tegeltjes gekregen (ivory en niet cream). De communicatie was op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Hoewel ik slechts een kleine order deed, werd ik als een 'grote' klant behandeld. Snel afhalen was mogelijk, ook in de showroom zeer klantvriendelijk geh... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de azulejos y baldosas
  2. Tienda de pisos

Escrito por la empresa

Bij Budget Tegels geloven we dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Daarom streven we ernaar om onze klanten de beste prijzen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze budgetvriendelijke tegels zijn niet alleen voordelig geprijsd, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een slimme investering zijn voor elke ruimte. Kom langs en ontdek hoe je met onze betaalbare en stijlvolle tegels jouw droominterieur kunt realiseren, zonder je budget te overschrijden.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,7

Todas las opiniones

110 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top!

Fijn contact gehad via social media over een bepaalde kleur tegel die ik zocht. Naar aanleiding daarvan een aantal samples besteld en er zit een winnaar tussen. Tot zover erg tevreden en jullie zullen mijn grote bestelling op korte termijn tegemoet zien :)

22 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn speciale tegelwens vervuld !

Mijn ervaring is dat dit bedrijf je echt helpt met wat je graag wilt, ook waar het in mijn geval om speciale grotere sample tegels ging (die eigenlijk niet direct tot de mogelijkheden behoren). Tijdens mijn zoektocht naar deze tegel had ik al heel wat keren m'n neus gestoten, dus deze klantgerichtheid was 'een verademing' om mee te maken.

26 de mayo de 2026

Super goede service

Super goede service! Vriendelijk in klantencontact en nemen alle tijd voor je. Breed assortiment voor goede prijzen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Keurig en duidelijk advies gekregen

Keurig en duidelijk advies gekregen. Niet alleen over de tegels maar ook over het voegmateriaal. Bij het ophalen van de tegels ook zeer vriendelijk geholpen. We komen in de toekomst graag terug!

15 de mayo de 2026

Fijn telefonisch contact

Fijn telefonisch contact. Ik had een kleine hoeveelheid tegels nodig. De verzendkosten waren dan duurder dan de tegels. Mooi opgelost door het met DHL te verzenden! Top service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en goede communicatie en…

Snelle en goede communicatie en opvolging van de bestelling toen bleek dat de levertijd iets langer zou zijn. Tegels zelfs nog niet kunnen ophalen dus daar kan ik niks over zeggen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima tegels, vriendelijke service

Prima tegels. De sample tegels kwamen aanvankelijk niet aan door een fout bij de postverwerking. Ze hebben hun best gedaan het snel op te lossen. Communicatie was altijd vriendelijk en behulpzaam.

19 de mayo de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.