Consulta las opiniones de los clientes
:-) Bestilte vare til Norge, fikk levert innen få dager. Raskt, enkelt og fint pakket inn! Eneste som ikke var helt tydelig var hvorfor jeg betalte mindre først og så fikk regning på skatter etter... Ver más
La empresa ha respondido
Ny lynlås i en gammel taske. I var så imødekommende i min forespørgsel, tasken var tilbage hurtigere end forventet - og I fulgte vores dialog helt til dørs med den bedste kundeservice og forsendel... Ver más
La empresa ha respondido
Decadent leverer kvalitetsprodukter som aldrig skuffer. Ved en bestilling af en lille nøglering på Decadents webshop fik jeg en service udover hvad man kan forvente. Nøgleringen var udsolgt, samme... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
DECADENT er en selvstændig virksomhed, der er grundlagt i København i 2005. Karina Mundt Holst, ejer og kreativ direktør, er kvinden bag DECADENT. Efter flere år i modebranchen skabte hun sit eget brand, da hun forelskede sig i sin mors gamle taske fra 70’erne. Karina Mundt Holst redesignede tasken til den ikoniske DECADENT-taske kaldet Working Bag. Alle DECADENT-styles bliver forstsat designet af Karina Mundt Holst, der i dag har et dedikeret team af medarbejdere omkring sig på kontoret i Kokkedal. Herfra bliver varerne designet og distribueret ud til et bredt netværk af de bedste danske og internationale forhandlere og kunder.
Información de contacto
Store Regnegade 5, 2 tv., 1110, København K, Dinamarca
- info@decadentcopenhagen.dk
- decadentcopenhagen.dk
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. Dejlig oplevelse.
Cathrine taske
Jeg har købt en Cathrine taske, da jeg har brug for en arbejdstaske, hvor der lige nøjagtig kan være en 14" laptop samt lidt tilbehør, uden at tasken bliver for voldsom. Tasken kom dagen efter bestilling, og er super flot og i en mega lækker kvalitet.
Dagen efter modtagelse, starter en 20% rabat kampagne, og det var jeg naturligvis lidt ked af, da tasken i pris ligger sådan lige over, hvad mit budget egentligt var. Men jeg nåede næsten kun at skrive til firmaet før jeg havde fået refunderet rabatten. Det synes jeg er rigtig god kundeservice, og gør, at jeg også vender tilbage igen en anden gang.
Jeg glæder mig til at tage min nye taske i brug.
Hurtig til og sende tasken
Hurtig til og sende tasken, men men har nu sendt 3 mail og får ikke svar på hvornår jeg får mine penge tilbage.

Amazing customer service
Amazing customer service
I have a Nicky bag and one of the screws went off. The customer service employee was super helpful to resolve my issue. Now my bag is again like new and fully functioning.
I am super happy with this level of customer service.

Respuesta de DECADENT COPENHAGEN
Købte en hjerte nøglering og den gik i…
Købte en hjerte nøglering og den gik i stykker efter meget kort tid. Den kunne ikke sættes sammen igen, og havde den kun i lidt over en måned. lidt ærgeligt, når den kostede 450 kr

Respuesta de DECADENT COPENHAGEN
Jeg fik en Nicky crossbody taske i…
Jeg fik en Nicky crossbody taske i julegave 2024. Nu er den gået i stykker (hanken falder af via lille skrue) og jeg kan ikke få kontakt til firmaet. Tidligere har jeg købt flere af deres fine tasker, men det er vist slut nu, for pris og kvalitet stemmer ikke overens længere 🤯😠

Respuesta de DECADENT COPENHAGEN
Dårlig oplevelse med kvalitet og kundeservice
Jeg købte en lysebrun carly crossbody som desværre ikke lever op til forventningerne. Farven på det lyse læder begynder hurtigt at blive mørkere flere steder og lynlåsen bliver fuldstændig rusten. Det kan jeg ikke forstå når tasken har den pris. Jeg kontakter derfor kundeservice og sender billeder af de problemer jeg oplever. De siger at læderet får mørke plamager grundet slid (selvom det ikke er på den side at tasken som ikke er ind mod kroppen når man går med den). De siger også at lynlåsen er af bedste kvalitet og at denne ikke er en reklametion på trods af at de ikke kan åbne billedet. De har altså ikke engang set hvordan lynlåsen ser ud. Jeg er meget forundret og skuffet både over kvaliteten og kundeservice. desværre en meget dårlig opvelelse.

Den smukkeste fineste taske
Den smukkeste fineste taske i sindsyg lækker kvalitet. Let at bestille på nettet og den kom hurtigt.

Respuesta de DECADENT COPENHAGEN
Ihærdighed efter at finde en vare
Ihærdighed efter at finde en vare, der havde forputtet sig. Gaven kunne bruges ved nr 2 fejring af rund fødselsdag😏🤗

Varm anbefaling
Lækkert vare, flot pakke og god leveringstid.
Hvad er der ikke at være tilfreds med :)

Respuesta de DECADENT COPENHAGEN
Alt var ok både forsendelse og varen kom hurtig
Alt var fint og hurigt ankomst af varen

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.