Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zwrot dostarczony wg. inpost 2 tygodnie temu, a na stronie wciąż wisi "oczekiwanie na produkt". Nie wiem co magazyn zrobił z moim zwrotem, ale teraz musze się wachlować z Decathlon, aby łaskawie otrzy... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam. Czekałem ponad tydzień na to, aby się dowiedzieć że jednak anulują zamówienie, mimo że zmienili, tego samego dnia co anulowali, status na zatwierdzone, a potem wysłane. Następnie status z... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Masakra nie polecam tej sieci. Jak bym mogła to bym oceniła na -5. Kupiona bluza Regatta fatalnej jakości a zwrot do partnera do Francji na własny koszt za 60 zł. Taka polityka odstrasza zwłaszcza ż... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pierwszy raz pisze taką recenzję ale sprawa poniżej wszelkiej krytyki. Zakupiłem na prezent dla syna nowy kosz do koszykówki zewnętrzny a przyszedł kosz UŻYWANY, PORYSOWANY, EWIDENTNIE ZE ZWROTU ALBO... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa deportiva
  2. Tienda de artículos para correr
  3. Tienda de vestimenta deportiva

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Decathlon: sprzedaż artykułów, ubrań i butów sportowych. Sprzedaż internetowa i Sklep sportowy decathlon.pl

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

17 grudnia zamówiłam koszulkę piłkarską,która miała przyjść 23 grudnia.
Po kilku mailach otrzymałam wiadomość,że przesyłka dotrze 27.12.
Do dziś nadal nie miałam koszulki,więc napisałam ponownie.
Odpisano,że wrócą mi pieniądze,gdyż partner nie ma koszulki na stanie.
Żenada.

2 de enero de 2025

Nie polecam!

Otrzymałam zamówienie niezgodne z opisem. Obsługa klienta w takim przypadku jest na najgorszym możliwym poziomie. Otrzymałam odpowiedź, że "partner" realizujący zamówienie napisał, że "jest w porządku"... I to samo przez trzy kolejne maile korespondencji.

30 de diciembre de 2024

Nie dotrzymują terminu dostawy

Nie dotrzymują terminu dostawy. Zamówiłem tam tylko dlatego, że dostawa miała być za dwa dni a bardzo tych rzeczy potrzebowałem. Następnego dnia po terminie zadzwoniłem na infolinię i zostałem poinformowany, że nie wiadomo kiedy przesyłka dotrze. Robią z ludzi żarty. Nie polecam.

19 de diciembre de 2024

żenada i brak profesjonalizmu

żenada i brak profesjonalizmu, zamówiłem dwa produkty w jednym zamówieniu, jeden dotarł, drugi nie, bo zły adres, infolinia ? zbiór przypadkowych ludzi , którzy nic nie wiedzą i nic nie mogą.

17 de diciembre de 2024

Reklamacja Decathlon

Na stronie Decathlon zamówiłem stół do ping-ponga dotarł 03.12.2024 uszkodzony po wypełnieniu przy kierowcy reklamacji ten sam stół odesłano do mnie 06.12.2024. Miał to być prezent Mikołajkowy po kolejnych reklamacjach i odsyłaniu Decathlon do swoich dostawców, termin dostawy miał być na 10.12.2024, kolejny na 13.12.2024 oczywiście nic nie dotarło. W związku z tym jeszcze tego samego dnia zażądałem zwrotu pieniędzy ale Decathlon ma inne postrzeganie czasu jeśli chodzi o płatności, a zupełnie inne jeśli chodzi o zwrot pieniędzy dla klienta.Muszę uzupełnić recenzję stół dotarł 16.12.2024 przy składaniu odpadło kółko, zdjęcia na stronie mają się zupełnie nijak do chińskiej jakości tak czy owak nie polecam.

3 de diciembre de 2024

Dno oryginalne.pl

Dno.
e-oryginalne chińskie dziadostwo, dziwię się firmie Decathlonu, zaufany partner hahahahahahahah.
Porażka ! Widać po opiniach .
Warte siebie obie firmy.
Śmierdzący chiński plasgik. Szkoda mi czasu i nerwów dochodzić swoich praw. Jedno jest pewne.
Decathlonu spadnie na dno.
Czy zarząd Decathlonu naprawdę nie widzi problemu? Może warto wrzucić temat na media społecznościowe!

11 de diciembre de 2024

Witam,

Witam,
Opiszę moje krótkie, ale okropne i intensywne doświadczenie w firmie Decathlon.
Pracuje tu od miesiąca, na umowie o pracę, na Punkcie Obsługi Klienta, aczkolwiek pojawiło i pojawia się sporo problemów formalnych i logistycznych.
Przed rozpoczęciem współpracy księgowa wręczając skierowanie na badania, pomyliła się co do danych w opisie stanowiska i dopiero po kilkunastu dniach poinformowano mnie o tej zmianie…
Na miejscu, w placówce medycznej Luxmed okazało się, że ponowne skierowanie nie zostało przekazane do systemu..
Nieprofesjonalne podejście ze strony Leaderów sklepu- wmuszanie weekendów pracujących, nieadekwatny opis stanowiska i celowe niedociągnięcia związane z obowiązkami.
Na umowie stanowisko: doradca sportowy, natomiast w praktyce odpowiadam za o wiele większą ilość czynności; odbieranie telefonów z infolinii, obsługa jednocześnie kas oraz zwrotów i reklamacji, odbiór zamówień internetowych, doradzenie klientom w sprawie kupna, pomoc w sprawie kredytowej: firma OneyRaty.
Zwracanie uwagi, aby nie za często chodzić do toalety, ponieważ ‚ktoś musi być na obsłudze klienta’… Kwestia formalna: firma nie bierze pod uwagę niektórych banków, co skutkuje przymusem założenia innego, nowego konta.
Marna płaca, w porównaniu do natężenia obowiązków.
ODRADZAM KAŻDEMU, KTO SZANUJE SWÓJ SPOKÓJ PSYCHICZNY!!

20 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Czekałem na piłkę 2tygodnie poczym…

Czekałem na piłkę 2tygodnie poczym zamówienie nie wiedząc czemu zostało anulowane.Zwrotu gotówki dokonano. Po raz drugi dokonałem zakupu iii to samo.Z daleka od tej firmy.Piłka miała być na urodziny dla wnuka.

19 de noviembre de 2024

Dramatyczna jakość obsługi

Produkty które kupiliśmy były niezgodne z opisem oraz zdjęciami na stronie, a nie kupiliśmy ich stacjonarnie ponieważ na pytanie czy można zamówić do sklepu lub znaleźć w jakimś punkcie otrzymaliśmy odpowiedź negatywną.

Na złożoną reklamację w której poprosiliśmy o uzupełnienie braku w produkcie (worek pozwalający spakować kurtkę do plecaka) otrzymaliśmy odpowiedź w stylu "nie widzimy w tym problemu, wal się chyba że masz inną sprawę"

Przez 2 miesiące wymieniam się wiadomościami z różnymi osobami, ponieważ raz na dwa tygodnie ktoś coś odpisze, jednakże z treści odpowiedzi jasno wynika że nie zapoznał się ze sprawą a już na pewno nie z poprzednią wiadomością.

Ja rozumiem, że czasami sprawa jest skomplikowana i potrzeba więcej czasu, ale nie wydaje mi się aby to był taki przypadek tym bardziej że sam w drugiej wiadomości zaproponowałem rozwiązanie polegające na wysłaniu zamiennika.

Moim zdaniem taki poziom obsługi jest poniżej dna mułu, więc przestrzegam przed robieniem zakupów w sklepie internetowym Decathlon bo możecie przejechać się jak ja.

17 de noviembre de 2024

zerowa obsługa posprzedażowa

Brak odpowiedzi na maila z zapytaniem, jak zwrócić towar, który sprzedają w ramach marketplace. Dostawca umywa ręce twierdząc, że skoro zamówiłem przez system Decathlon, to przez nich mam zwracać. Na stronie transakcji brak informacji gdzie i jak odesłać paczkę a w opisie dwóch zakupionych towarów widnieją sprzeczne informacje. Ogarnijcie to.

7 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

brak wsparcia, wspólpraca z nieuczciwymi firmami

Decathlon bardzo mnie rozczarował. Po pierwsze sklep E-oryginalnie- 'zaufany partner' Decathlonu prawdopodobnie sprzedaje podróbki butów, ma same negatywne opinie i nie uznaje decyzji Rzecznika Praw Konsumenta, ktory przyznał mi rację w sporze o kiepską jakość zakupionego obuwia. Po drugie, spychologia, odesłali mnie do programu ochrony konsumenta, wiedząc że moj wniosek nie spełnia podstaw do wzięcia udziału w programie, ale prawdopodobnie chcieli po prostu pozbyć się problemu i przesłać go do innego działu. Po trzecie, od jakiś 2-3 miesiecy nie naprawili sekcji komentarzy, nie można komentować sklepów partnerskich, choć sklep E-oryginalne ma 5 pozytynych opinii, co jest śmiechu warte (i nie dostałam odpowiedzi jak to możliwe); wciąż nie widać też w aplikacji mojego negatywnego komentarza dotyczącego zakupionych przeze mnie butów. Jestem bardzo rozczarowana, że sklep o takiej marce tak rozwiązuje sytuacje i współpracuje z firmą-oszustem.

23 de agosto de 2024

Fatalny sklep internetowy

Fatalny sklep internetowy. Mimo zmiany adresu dostawy w systemie, w zamówieniu został zapisany poprzedni adres. Brak możliwości zmiany adresu dostawy (w ciągu 5 minut od zamowienia), brak możliwości anulowania zamówienia. Zamówienie zostało wysłane mimo zgłoszenia anulowania zamówienia (dobę przed wysylka) i oświadczenia, że paczka nie zostanie odebrana. Sklep stosuje praktyki naruszające zbiorowe interesy konsumentów (zgłoszenie do UOKiK). Nie polecam.

9 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zdecydowanie odradzam sklepu w Opolu…

Zdecydowanie odradzam sklepu w Opolu zakupiłem 2 rowery elektryczne włącznie z akcesoriami, rowery dotarły lecz pan który je składał uszkodził śruby śruby zjechane na maxa ,na moje uwagi powiedział że mogą rowery odesłać i poczekam sobie 3 - 4 tygodnie na reklamacjie,nie oddałem do reklamacji bo już miałem dość czekania a sezon się powili kończy ,błotniki zamówił złe ,czekałem 3 tygodnie po czym zamówił nie do tych rowerów, na kolejne już prawidłowe czekałem kolejne 3 tygodnie.Zmarnowałem pieniądze i mój czas na zakupy w tym sklepie , zakupy zrobiłem na ponad 13 tyś a potraktowali mię jak śmiecia Nigdy więcej Sklepu Decatlon Opole
Damian Zielski

2 de octubre de 2024

Dramat

Dramat
Zamówienia trwają wieczność, aktualnie czekam za kurtką tydzień. Zamawiając kilka różnych rzeczy możesz zapłacić nawet kilka przesyłek kurierskich, tłumaczenie sklepami partnerskimi, bo oni mają w dupie klienta. Najgorszy sklep internetowy w jakim zamawiałem.
Ja pracuję w e-commerce i u nas świętość jest na Polskę 24h a na Europę 48h max 72h zadupie
A ja czekam już ... dni i nie mam info ile jeszcze będę czekał 😂 za ostatnim zamówieniem czekałem 7 dni 😭w Polsce

26 de septiembre de 2024

ODRADZAM ZAKUPY ONLINE

Nigdy więcej nie zamówie nic ze strony Decathlon.
To jest market place i oni nie biorą żadnej odpowiedzilności za to co robią ich partnerzy.
Nie otrzymałam do dziś przesyłki, która miała dotrezć do mnie 10.09 a oni umywają ręcę bo partner twierdzi, że wysłał!!
Zgłaszam sprawę do UOKiK.

16 de septiembre de 2024

Deklarowany czas wysyłki 3-5 dni

Deklarowany czas wysyłki 3-5 dni, zamówienie złożone i opłacone 6 września, na infolinii dostaje informację, że przesyłkę sobie zaplanowali na 16 września;). Nie polecam, będę odradzał każdemu jak leci ten sklep.

11 de septiembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.